goede prijs en snel geleverd top.

snel uit te zoeken wat je nodig hebt bestellen en klaar

Ongelooflijk goede service

Wat een goed bedrijf. Geweldig geholpen. Had een verkeerd product besteld. Ben vervolgens perfect geholpen en het nieuwe product was goed. De wijze van ondersteuning is ongelooflijk goed. Ga zo door.

Bestellen ging gemakkelijk en snel geleverd

Tevreden: prima prijs en volgende dag geleverd.

De medewerker die mij telefonisch geholpen heeft is heel goed. Was zeer behulpzaam en telefonisch goed geholpen

Ford c max

Ik heb ze besteld omdat deze er al zaten er er weer de zelfde op wou maar ben er weer blij mee goede kwaliteit dis daar deze gedaan

Geleverd volgens afspraak en een merkproduct voor een goede prijs

geweldige service

Helaas heb ik het verkeerde artikel besteld. Goede en snelle service om de retourzending te regelen. Ook de terugbetaling is snel ontvangen.

Goed georganiseerd

Het scheelt in zoeken naar het juiste product door het kunnen opgeven van kenteken en de nacontrole als het niet zeker is of je de juiste keuze hebt gemaakt.

Goede service en een snelle levering.

Produkten in verschillende prijsklasse.

Top service!!!

Snel in huis, goede communicatie en vooral top service!

Goed product

Ik heb hier een achterruitenwisser besteld voor mij auto , goed en degelijk product , dat ook nog eens snel geleverd werd.

Zeer makkelijk bestellen.

Bij google gezocht voor onderdelen. Hierbij werd Winparts aanbevolen. Eenmaal op de site heb ik mijn kenteken ingetypt en kreeg alle onderdelen voor mijn auto. Aangeklikt wat ik nodig had en besteld. De volgende dag werd alles al netjes geleverd.

Webshop winkel zoals die hoort te zijn

Bestelling liep zoals het hoort, je word goed op de hoogte gehouden over je bestelling.

top

Niks op aan te merken, Gewoon prima

Hulpvaardig met het zoeken naar de juiste bougiekabels.

Snelle levering, product in orde en zoals omschreven.

Product met korting de helft goedkoper dan de lokale automaterialen handel. Snelle levering en passing 100%.

Ik heb Ruitenwisser besteld.

Top Heel snel geleverd!

Super snelle levering . Ook de klantenservice is zeer goed. Zeer klant vriendelijk

Zeer snelle service . Product in de avond besteld en de volgende dag in de middag al bezorgd. Ook de klantenservice (Kimberly) is zeer behulpzaam accuraat en vriendelijk . Zeer goed geholpen.

Altijd goed

Al jaren mijn enige en favoriete onderdelen leverancier. Goede service, snelle levering. Een absolute aanrader.

goede levering en snel

goede website

Precies goed

Fijn, alles op tijd aangekomen zoals afgesproken. Netjes ingepakt. Niks te klagen.

Geleverd wat aangeboden wordt.

Prijs/kwaliteitsproduct, snel geleverd.

Zeer goed Bedrijf

snelle verzending en goede comminicatie over je geplaatste order.

Top site, snelle levering en goede service

Ik ga zeker nog een keer onderdelen bestellen hier, erg makkelijk en snel!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire