Uiteindelijk de juiste onderdelen ontvangen

Op basis van kenteken 4 remschijven en remblokken vanuit lijst voorgestelde delen besteld. Voor blokken bleken niet te passen, achterblokken en schijven in orde. Foto's van oude blokken en nieuwe blokken gestuurd met afmetingen. De voorgestelde 2e blokken bleken wederom niet te passen. Na telefonisch overleg met helpdesk blokken met juiste afmetingen ontvangen. In dit geval 3 keer is scheepsrecht. Wees er alert op dat de lijst op basis van kenteken niet altijd klopt! Service was ronduit goed evenals retour proces. Wel 2 weken voordat ik reparatie af kon maken.

Heldere beschrijving van te bestellen artikel. Snelle en goede levering.

Klasse!

Klasse.Binnen 1 dag geleverd.Prima site.

Snel voor weinig

Goede website, snel besteld, snel in huis.

Prima.

Snelle levering en prima product.

Er is voor mij geen andere leverancier!

Bij Winparts heb ik het gevoel dat er medewerkers werken die echt geïnteresseerd zijn in de automotive branche. Ook met eventuele vragen over de chat snel en duidelijk antwoord. Prijs/kwaliteit altijd dik in orde. Veel alternatieven voorhanden.

Snel

Snel en goeie prijs

Goed en snel.

Wat we hadden verwacht ook ontvangen

Maken de levering waar vandaag besteld morgen in huis

Uitstekende service

De 8 maanden geleden bestelde ruitenwissers begonnen opeens kuren te vertonen. Herrie en niet streep loos schoon te vegen. Dit aangekaart bij Winparts en zonder veel omhaal werd ze gratis vervangen. Ongekende service in deze tijd!

Topservice

Had voor mijn golf2 verkeerde remtrommels en remschoenen besteld, het was geen enkel probleem om deze kosteloos te retourneren en de juiste te bestellen.

Super gedaan.

Prima product snel geleverd.

Altijd goed

Ze hebben bijna alles en nog netjes geprijsd ook.

Gewoon goed

Snelle levering va een goed product

Gewoon goed en snel binnen.

Prima automatten

Wij hebben nieuwe automatten besteld en super snel ontvangen. Wij hebben een vrij oude Opel Corsa en door op kenteken nummer te kijken hebben we precies de juiste matten ontvangen voor een heel klein prijsje! Dik tevreden!!

Wederom een prettig contact

Het bestellen en het bestelde de volgende dag ook daad werkelijk ontvangen,na een eerste goed verlopen contact ,het volgende auto onderdeel ook maar besteld bij winparts.

Top bedrijf

Bestelling gedaan online wat al erg makkelijk was en na het invullen van kenteken kon in de gasveren bestellen. Snelle levering en de plaatsing was erg simpel. Nogmaals top en prijs en kwaliteit uiteraard correct

Slecht

Foute artikel gekregen terug gestuurd en nu is het nieuwe artikel zoek. Heeft 10 dagen geduurd. geld terug gekregen en nu maar bij de concurrent bestellen.

Gewenste artikel volgens afspraak en op tijd geleverd

Het juiste artikel (tankdop Peugeot 205) binnen 2 dagen geleverd. Ik heb deze auto van mijn overleden moeder enige jaren terug in Finland ingevoerd, zodat mijn vriendin erin kan rijden. Onderdelen ervoor zijn daar in tegenstelling tot Nederland erg lastig te krijgen.

Het bestelde boek werd pijlsnel geleverd

Ik had een werkplaatsboek voor een VW T4 besteld. Maar dat moest een T% zijn. Retour van het T4 boek werd prima afgehandeld. Wel zat het boek in een veel te grote doos, veel meer lucht dan boek dus.

Prima product en zeer snel in huis tegen een goed betaalbare prijs.

Niks om aan te merken

Snel besteld en snel geleverd

Ik heb al een aantal keren bij winparts.nl besteld en voor een goede prijs de beste producten gekregen. Altijd fijn dat je ook kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt hebben

Snelle en goede service

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire