Snelle levering tegen strakke prijs.

Onderdelen worden snel geleverd

Snel geleverd voor een goede prijs

Makkelijk het juiste onderdeel gevonden met pasgarantie. Zo besteld, geleverd en geplaatst (was simpel knipperlicht.

Veruit de beste onderdelen verdeler in België en Nederland. Ik bestel alles op winparts . Tegenover andere onderdelen verdelers hebben zij een uitstekende klantenservice en zeer snelle levering.

Nog steeds niet geleverd

Post NL levert dafs nadien blijkbaar niet in het weekend pakket zogezegd niet kunnen leveren ik was gewoon thuis pakket in Postpunt waar je bij a niet geraakt

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Alles top geregeld

Goede service, prijzen en levering

Van alle keren dat ik besteld heb, is er slechts 1 levering niet volgens de norm geleverd. Verder altijd alles in orde. Aanbod/assortiment is groot, prijzen zijn goed en de levertijden, met hier en daar eens een uitzondering, zijn snel (Winparts is natuurlijk afhankelijk van een externe koeriersdienst). Al met al enorm tevreden. Een goede en betrouwbare webshop is vandaag de dag niet een gegeven!

Goede service bij foutoplossing

Een verkeerd artikel geleverd maar heel goed opgelost

Perfecte service

Ik had verkeerd artikel besteld. Gezien de geringe prijs hoefde ik het niet terug te sturen en kreeg een voucher om het juiste te bestellen zonder verzendkosten. Perfecte service dus.

Levertijden kloppen niet

Houden zich niet aan de levertijden, bij artikelen staat voor 19.00 besteld is morgen in huis , maar wanneer je bestelt hoor je pas de volgende dag dat het later komt, in mijn geval na het weekend. Dit is niet de eerst keer dat het zo gaat maar nu al 3 keer. Producten zijn tot nu toe goed maar vanwege deze misleiding qua levertijd toch 2 sterren

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Prima levering

Goede levering, 1 onderdeel was kapot en dit is goed opgelost.

Goede ervaring

Goede communicatie goed betrouwbaar en snel binnen als het besteld. Blij met de service die ik krijg!

Super geholpen

Door fouten van mijn kant heb de klantenservice gemaild en men heeft alles naar veel genoegen geholpen. Het product voldoet volledig aan mijn wensen. Toppers

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Prettig winkelen

Overzichtelijk en gemakkelijk keuzes maken in één zin

Goede pakjes bezorger

Perfecte services

Had remschijven en remblokken besteld en netjes ontvangen. Waar het mis is gegaan hou ik in het midden maar de remblokken pasten niet. Remblokken retour gezonden en binnen 3 dagen terugbetaling op mijn bank.

Overzichtelijke website. Producten snel te vinden, bestelling plaatsen en snel geleverd. Top!!

Uiteindelijk vind je het bij Winparts.nl

Goede producten snelle levering

Remschijven en remblokken besteld voor een uiterst scherpe prijs en snelle levering. Bestellen op kenteken en goede service

zeer snelle levering

bestellingen worden heel snel geleverd en zijn altijd 100% passend en zijn er uitzonderlijk problemen worden deze zeer snel opgelost

Goede en snelle levering

Alles netjes en optijd geleverd, onderdelen zijn zoals op de site beschreven staan

Van bestellen tot thuis bezorgen naar tevredenheid uitgevoerd

Snel!

Prijs goed snel geleverd

Goed en vlotte levering

Wel of niet op tijd leverbaar, that’s the question!

Heel netjes; Toch een dag eerder geleverd. Bestelling was goed verpakt. Geen enorme half lege doos zoals eerder. Producten waren onbeschadigd en direct bruikbaar. Vaak net iets goedkoper dan bij andere leveranciers. Winparts is zeker aan te bevelen.

Goede product

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire