Snel levering en de juiste onderdelen voor de auto
Ik heb mijn artikel niet mogen ontvangen. Wanneer je dan contact zoekt op de website, wordt je eigenlijk naar whatsapp doorverwezen Ook al bel je, zelfs daar wordt dan doorverwezen naar whatsapp. Toen maar gewacht tot de 5 werkdagen verstreken waren en via whatsapp een bericht gestuurd, geen reactie voor een aantal uren. Toen nogmaals gebeld en ik werd doorverbonden met een mevrouw die er duidelijk geen zin meer in had. Ze zou een melding maken bij de vervoerder en ik moet nu wachten op hun antwoord. Bij de afsluiting werd mij gevraagd of ze mij nog ergens mee van dienst kon zijn. Toen ik aangaf, dat het mij verbaasde dat ik via whatsapp nog geen reactie had gehad en dat dit wellicht besproken kon worden op een kwaliteitsoverleg, was haar antwoord: "Je hebt nu toch een antwoord." Ik wacht nu op antwoord waar mijn pakket is gebleven, wanneer dit antwoord onbevredigend is, zal ik mijn sterren score herzien.
Bestelprocedure duidelijk. Aflevering door tnt post klantvriendelijk en behulpzaam afgeleverd. Product voldoet aan verwqchting. Was goed en stevig verpakt.
Goede kwaliteit, goede prijs en dit keer netjes/deugdelijk ingepakt.
Snel en correct geleverd
is moeilijk voor mij Winparts is een goede chop maar het is verdomt moeilijk om 16.52 euro terug te krijgen van een retour pakket jammer
Helaas de verkeerde remschijven ontvangen, makkelijk teruggestuurd en snel opgelost.
Keurig en correct en snel
Goed behandeld
Ik bestel al jaren b8j winparts. Goede producten en een snelle levering.
Mijn bestelling blijft na 5 dagen onvindbaar maar er gebeurt niets. Veel beloftes en leugens!
Beste Peter, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Onze excuses daarvoor. Helaas kan het soms voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt. Dit kan zowel bij ons op onze voorraadlocaties, als tijdens transport bij de vervoerder gebeuren. Ik heb je bestelling erbij gepakt en ik zie dat jouw bestelling helaas vertraging op heeft gelopen bij de vervoerder. Wanneer dat gebeurt kunnen wij na vijf werkdagen een onderzoek opstarten om uit te vinden wat er precies aan de hand is en wanneer jij je bestelling kunt ontvangen. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Ik heb het onderzoek nu voor je opgestart. We komen zo snel mogelijk per mail bij je terug zodra we meer weten. We doen ons best dit zo snel en zo goed mogelijk voor je op te lossen. Met vriendelijke groet, Tim
Plezierige winkelervaring. Precies de zonneschermen, die ik nodig had, ontvangen. Een paar klemmetjes meer i.v.m. stevigheid zou welkom zijn geweest, maar het zit!
Tot nu toe heb ik alles goed gekregen wat ik bestelde voor mijn auto's. En
Snelle levering en de juiste producten.
Gewenste produkten direct beschikbaar tegen goede prijs en zeer snelle en korrekte levering
Snel duidelijk en makkelijk te bestellen
Doordat jullie zaken doen met de slechtste pakketdienst van Nederland Postnl ,zit ik nu al 7 dagen te wachten op mijn bestelling. Ik vind dit een hele slechte gang van zaken en overweeg de bestelling te annuleren. Ik neem hierover nog contact met U op.
Beste Rob, Dank voor jouw review. Wat vervelend dat je deze ervaring met ons hebt. Wij doen altijd ons best om zo snel mogelijk te leveren. Helaas zijn er een hoop factoren die invloed kunnen hebben op de levertijd, zo ook de bezorgdienst. Ik heb even gekeken naar jouw bestelling en ik zag dat dit er inderdaad raar uitzag. Het lijkt erop dat het pakket weer retour is gekomen, maar dat de track ent race niet is geüpdatet. Excuses hiervoor. Ik begrijp dat je hier ondertussen ook al contact over hebt gehad. Wij zullen jouw feedback ook doorspelen naar de vervoerder. Wij hopen je in de toekomst betere service te bieden. Met vriendelijke groet, Niels
Zeer snelle levering en goede onderdelen uitstekend
Artikelen snel gevonden met pasgarantie, dat is altijd fijn om te hebben. Prima prijs, snel geleverd.
Aanrader Ze komen je altijd tegemoet
Handige website, veel keuze en snelle levering.
al vaker hier wat besteld. Onderdelen passen en ook bereikbaar als er eens iets niet goed gaat
Top service Goede kwaliteit
Fast delivery
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire