Snelle levering en mooie prijzen

Winparts had de scherpste prijzen op t internet en de bestelde goederen waren ook nog eens snel geleverd.

Ok

Snel

Goede en snelle bezorging

Op tijd thuis bezorgd

De onderdelen zijn op tijd bezorgd. Met een tijds indicatie wanneer de onderdelen geleverd werden.

Snel geleverd goede product omschrijving

Niet bereid ondeugdelijk en gevaarlijk product terug te nemen.

Bestelde automatten blijven niet zitten met bijgeleverde clips, wat niet alleen irritant maar ook gevaarlijk is. Omdat ik er pas achter kwam na dat ik ze een paar dagen gebruikt had (hoe kun je het anders weten) mocht het niet geruild worden. Dat het een ondeugdelijk product is doet schijnbaar niet ter zake. Jammer, altijd tevreden geweest over Winparts, maar de nukkige klantenservice heeft het bij mij aardig bedorven,

waardeloos

ik heb de hele dag gewacht op dhl zijn niet gekomen vervolgens krijg ik een bericht dat ik niet thuis ben ,wat niet waar is! dan pas de volgende dag zelf afhalen gestuntel bij jumbo van jonge meiden die nog moeten leren al met al kan winparts niet waarmaken wat ze beloven

Prima levering

Alles keurig ontvangen

Vrij goed alleen het retour proces kan beter

Goede ervaring, product zoals omschreven. Bij ons was iets afgebroken aan de auto waardoor het leek dat het product niet paste, later toch opgelost. Maar het retour sturen ging niet makkelijk, uiteindelijk een medewerkster van de klantenservice mij goed geholpen. Maar dat proces zou beter kunnen

Snel bezorgd

Correcte onderdeel! Snelle levering!

Snel zoekwerk. Correcte aanbeveling. Goeie prijs. Snelle levering. Top.

Snel, en goede service

Na het invullen van het kenteken, toch nog niet goed gekeken, en kwam het verkeerde binnen. Via de app was het zo geregeld, het verkeerde retour, nieuwe werd gelijk opgestuurd. Na het laten zien van de retourbon. Super

Doen wat ze beloven !!

Zeer snelle aflevering

Mooi product voor dat geld, met zeer snelle levering.

Snel zonder problemen

Snelle levering, geen verrassingen

Top schild mij een hoop geld top!

Super fijne online winkel

Snelle levering, goede kwaliteit en scherpe prijzen

Alleen nog maar goede ervaringen mee gehad

Goed product, snel binnen en de keuze om alleen de bestuurderskant te bestellen vind ik top!!

zeer matige after sales service

verkeerd geleverde artikelen, later als aangegeven. Geen bereik van call centre, geen / zeer trage reactie op mail ( 3 dagen na klacht). Ervaringsobservatie: Magazijn systemen niet in orde/ orderpickers doen hun werk niet goed. Geen controle bestelde- uitgeleverde goederen onbereikbaarheid tel. call centre. geen reactie mail call centre trage reactie mail voor retournering.(systeem fout bij invoering bewijs foto's). Nu nog maar afwachten in welk termijn winparts restitutie verwerkt van retouren

Gewoon goed !

Ik had onderdelen besteld voor mijn 2019 Kia ceed. Keurig optijd geleverd tegen een schappelijke prijs. Interieurfilter was helaas niet goed maar werd zonder probleem snel opgepakt en een nieuwe verstuurd. Dat noem ik service. Bedankt weer !

Levert op tijd en heeft een groot assortiment

Snelle levering maar beschadigde onderdelen

Ik heb een setje koplampen voor mn Aygo besteld. Super snelle levering, alleen de beide Koplampen waren beschadigd. Een van de 5 bevestigings steunen waren kapot van beide Koplampen. Garage heeft dit nog kunnen verhelpen, wat resulteerde in 45 minuten extra arbeid en dus hogere kosten. Uiteindelijk toch geen goedkopere optie, voortaan maar gewoon originele bestellen en zelf ophalen en checken.

Super kwaliteit en prijs

Al aantal keren iets besteld en zal zeer zeker in de toekomst vaker bestellen. Gunstige prijzen, mooie kwaliteit en super snel geleverd.

Goede ervaring Snelle levering Juiste artikel

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire