Probleem snel recht gezet

Na een interne fout snel opgelost

Goed maar levering duurt veel te lang.

Dinsdag besteld, vrijdag nog niet binnen. Ze adverteren met snelle levering maar daar zie ik niets van terug. Voor de rest prima.

onderdelen zoals verwacht en tegen een goede prijs

zie eerdere opmerking

Goede webshop, onderdelen snel geleverd!

Goede webshop, onderdelen snel geleverd

De zekerheid te maken met vakmanschap geeft goed gevoel

Goede kwaliteit, snel geleverd.

Set Bosh ruitenwissers besteld. Volgende dag geleverd. Passen perfect op mijn auto zoals aangegeven stond op de website.

Beste bedrijf voor onderdelen

Altijd snel, goedkoop en geen problemen.

Mijn bestelling kwam snel binnen top service. En nog nooit problemen gehad met mijn bestellingen bij winparts.

Bij levering van de bestelling bleek 1 onderdeel niet te kloppen door een verkeerde omschrijving op de site. Dit werd direct recht gezet. Contact zeer vriendelijk en snel, snelle levering en gunstig geprijsd, dus alleen positief

Altijd goed

Directe levering en prima kwaliteit.

Helemaal prima

Snelle bezorging en goede prijzen. Voortaan hier bestellen ipv. Autodoc

veeels te grote verpakking

Ik heb "zelfklevende striping AutoStripe Cool350" van Winparts ontvangen in een doos van +/- 25x14 cm, terwijl het product in de verpakking 1x9 cm meet. Dat had heel makkelijk in een (luchtkussen) envelop gepast, wat mij verzendkst scheelt en waardoor er weer meer ruimte overblijft in de desbetreffende vracht/bestel auto's. Regelmatig ontvang ik producten in een veel te grote verpakking. Ik ga hier op letten en selecteer mede hiermee de bedrijven waar ik bestel.

Gewoon goed

Spullen besteld Even gewacht en spullen binnen. Wel 1 dag langer geduurd als verwacht maar nog steeds geen probleem. Al met al goede service

Goed product voor een mooie prijs

Alles klopt

Koop hier graag weer

Heel positief, service zeer goed en vriendelijk.

Goed .

Alles op tijd en goed .

Perfecte webshop voor auto onderdelen

Zeer gemakkelijk site om ,op kenteken, te zoeken. Binnen 3 dagen in huis, redelijk geprijsd

Pasgarantie niet waar,

Nieuwe remmen besteld met pasgarantie, Op de dag van montage ontdekt dat het niet paste. Zelf terugsturen betalen terwijl dat niet op de site staat.

Top service!

Goede service. Alles snel geregeld.

Gewoon prima!

Gemakkelijk zoeken, duidelijke product info, snel, goede prijs ... gewoon prima!

Was iedereen maar zo goed

Omdat de ruitenwisser niet op de achteruit paste, ondanks de kentekencheck, had ik een ander nodig. Deze werd zonder probleem opgestuurd en de verkeerde ruiterwisser hoefde niet retour. Dat was snel en gemakkelijk geregeld!

Snel en goed

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire