Goeie passende onderdeel!

De juiste accu ontvangen die paste perfect.

Altijd goed en voordelig!

Voor klein onderhoud aan de auto bestel ik hier geregeld onderdelen. Gaat vrijwel altijd goed op basis van kenteken. Ga zo door!

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snel geleverd

Snel geleverd!

Grote collectie aan car parts. Makkelijk te vinden dmv kenteken. Snel geleverd en goed gecommuniceerd. Top!

Redelijk

De doos om een klein setje lampjes is overdreven groot, en ook niet gevuld met bescherming. Om de pakketdienst te ontlasten, zou ik een enveloppe met bubbelfolie gebruiken, deze past tenslotte ook door de brievenbus. Daar komt bij dat het in verzendkosten scheelt, en in dat geval is het vandaag verzenden, is morgen in huis dit heeft ook 3 dagen geduurd. Verder tevreden.

Uitstekende service

Past perfect op mijn Volkswagen Golf MK2, '87 uitgevoerd met het extra raam stijltje. Had eerst een verkeerde besteld, maar dit is gratis zonder verzendkosten, opgelost door Winparts. Advies, bestel er gelijk een raamslinger bij.

Zeer betrouwbaar

Zeer tevreden.

Duidelijke webwinkel, snel geleverd, scherp geprijst, goede producten.

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak

redelijk goede ervaring

Onlangs heb ik een distributieriem besteld! De riem was op kenteken besteld, echter de riem bleek te smal toen ik de auto gedemonteerd was . Inmiddels was de ruiltermijn voorbij! Ik kreeg na aandringen een tegoedcoupon van 50 %. Een beetje mager omdat de riem was besteld op kenteken.

Prima, snelle levering.

Een duidelijke site met een snelle levering.

Gekregen wat ik wilde.

Mijn eerste ervaring met Winparts is goed verlopen. De levering was ook snel en op tijd. Blijf zo doorgaan.

voldoet meer dan mijn verwachting

Snelle levering en bestelde keurig verpakt aangeleverd gekregen.

overzichtelijke site, makkelijk bestellen en snel geleverd

goed.

Retourneren zou iets makkelijker kunnen

Snel en de goede onderdelen

zo hoort online shoppen te zijn, eenvoudig, snel, niet duur

Eenvoudig artikel gevonden, besteld, betaald en binnen drie dagen na opdracht ontvangen, zo hoort online shoppen te zijn, een uitstekende customer journey dus ! Otto, Vessem

Bestelling winparts niet ontvangen wel afgeleverd ?

Vandaag 28-10-2022 een bestelling gedaan bij Winparts, met ordenummer WP222-557774. De bestelling zou op zaterdag 29-10-2022 worden bezorgt, helaas kreeg ik een mailtje dat de leverdatum niet gehaald zou worden. Netjes een voucher van 5% korting gehad voor de eerst volgende bestelling. Maandag 31-10-2022 kreeg ik een e-mail van PostNL dat de bestelling vandaag bezorgt zal worden, helaas kreeg ik eind middag een bericht dat de bezorger vertraging had opgelopen en dat het nog tot 22:00 uur kan worden. Uurtje later tot mijn grote verbazing, zag ik dat de bestelling bezorgt was. hè dat is gek niks gemerkt, ring deurbel terug gekeken geen bezorgen te bekennen. Ik zal morgen contact met winparts op nemen. Dit is niet wat ik gewend ben van winparts. Met vriendelijke groet, C.Ronkes

Goede prijs, snelle levering

Onderdeel snel gevonden, nette prijs en snelle levering

bestelling keurig op tijd binnen

Bestelling vlot binnen gekomen en voldeed helemaal aan mijn verwachtingen

De achterruitenwisser paste niet, geen probleem twee dagen later had ik kosteloos de goeie. Top!

Bij elke bestelling een dikke 10

Altijd alles volgens belofte. Geen enkel minpunt te noemen.

Prima levering van de bestelling

Goeie ervaring. Complete levering was niet geheel voorradig waardoor er een deel levering werd voorgesteld zodat ik toch tijdig de nodige spullen binnen had.

topwnkel

zeer snelle levering goed verpakt en prijs ook goed

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire