Prima levering van de bestelling

Goeie ervaring. Complete levering was niet geheel voorradig waardoor er een deel levering werd voorgesteld zodat ik toch tijdig de nodige spullen binnen had.

topwnkel

zeer snelle levering goed verpakt en prijs ook goed

Een TOP service ik had mijn bestelling de volgende dag in huis. Heel erg bedankt

Na een week nog steeds niets ontvangen

Heb hier besteld omdat het de volgende dag geleverd zou worden. Nu een week verder nog steeds niets ontvangen.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Winparts levert kwalitatief hele goede spullen voor een mooie prijs. Door middel van het invoeren van je kenteken weet je ook zeker dat je het juiste onderdeel koopt. Ik heb zeer tevreden over Winparts.

Prima Sevice

Goed service snel bezorgd en redelijk prijs Betrouwbaar

altijd goed bij winparts

bestelling weer goed en op tijd afgeleverd

Positief en goede service

Positief en goede service. Prijzen zijn goed. minpunt Ik bestelde remblokken er zat remblokken tussen die niet op mijn auto paste. Maar Winparts deed niet moeilijk om deze kosteloos om te ruilen (zelfs na 14 dagen).

perfecte service bij incompleet product

Na ontvangst van incompleet product super goede bereikbaarheid en afhandeling. Absoluut aan te bevelen!

Directe beschikbaarheid en snelle levering!

Fijne Webshop met veel alternatieve mogelijkheden

Los van één dag levering vertraging is alles naar wens.

Product was snel geleverd. Kwaliteit is van minder kant, met een duwtje is het gebroken, daarom moet het product zeer voorzichtig geplaatst worden.

Prima site, prima assortiment

Alleen pakket kwam laat door DHL . De rest was uitstekend.

Goede automat geleverd, past perfect en snel geleverd

Snel

Nette omruilgarantie, en goed geholpen met de chat van de klantenservice

Snel en goed.

Snel en makelijk het product gevonden en de volgende dag binnen.

Géén Mail gekregen voor aftehalen bestelling.

Men krijgt een Mail als het bestelde produkt klaar ligt om af te halen. Na twee dagen eens gebeld om te informeren. Het lag klaar om afgehaald te worden maar wisten niet waar het fout was gelopen. Ze hebben zich hiervoor verontschuldigd. Kan gebeuren, zeg ik dan maar.

Nog niks binnen

Duurd veel telang nog steeds niks ontvangen

Goede prijs kwaliteit verhouding

Fijne overzichtelijke website. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Altijd goed en netjes

Elke bestelling gaat, snel en accuraat. De prijs en kwaliteit verhouding is uitstekend en een zeer ruime sortering voor elk merk en type.

Precies wat ik nodig had

Precies wat ik nodig had

Snelle correcte levering

Onderdelen snell bezorgd gekregen en perfecte passing op mijn auto

Laat bezorgd

Op de site stond er vermeld dat als ik voor 21:00 bestel, ik het de volgende dag bezorgd zou krijgen. Dat werd t dus niet en kreeg te horen dat t nog een dagje zou duren, kan gebeuren. Kreeg mijn bestelling pas na ongeveer een week.. Het ging om een autoband die ik met spoed nodig had, dagen lang op een spoedband moeten rijden. Mijn eerste negatieve opmerking ooit!

Top winkel

Gemakkelijke en snelle site, levering conform afspraak, er was toch een kleine aanpassing nodig om de accu te bevestigen. Vandaar geen 10 maar een 9,5. Al met al zeer tevreden.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire