Uitmuntent

Topper echt aanrader

snel goed

SPAM

Je bestelt er iets waarna je systematisch gespammed wordt voor het afgeven van een beoordeling. Op die e-mail antwoorden gaat natuurlijk niet, is no reply. Afmelden ook niet, daar moet je eerst een e-mail adres voor opzoeken wat wel werkt. Snappen dit soort bedrijven niet dat een mens geen zin en tijd heeft om voor hun de marketing te doen!

Goede en snelle service

Via Winparts al verschillende onderdelen besteld laatste x een ventilatorblower weerstand

Goed kwaliteit snel bezorgd!

Uitstekende dienstverlening

In de geleverde bestelling bleek één verkeerd artikel zitten. Een mailtje verzonden met oa een foto van het verkeerde artikel. Binnen een uur een mail retour van Winparts met verontschuldigingen. Ze stuurden direct het juiste artikel opnieuw en het verkeerde artikel hoefde niet retour. Perfect. Eén minpuntje maar dat kan Winparts niet verweten worden: De 2e levering is verzonden via DHL (de 1e via PostNL) en het duurde 3 dagen voordat er van DHL een berichtje kwam over de bezorging. Uiteindelijk wel correct geleverd.

Alles is goed gegaan: juiste advies, juiste producten snel ontvangen.

Prima prijzen voor de minderbedeelde mensen

Makkelijke site snelle levering klantvriendelijk via mail

de bestelling was precies de goede

mijn dank daarvoor ben goed behandeld

Duidelijkheid

Wat ze zeggen dat doen ze, vanaf het bestellen tot het bezorgen, een goede service.

Slecht retourbeleid + klantenservice

Producten worden verkocht met misleidende informatie en wanneer je je producten wilt terug sturen worden ze niet meer aangenomen omdat je ze als consument hebt “getest”. Ze verzinnen zo ze eigen retourbeleid wat tegen de wet is.. echt belachelijk en voor mij nooit meer dat ik hier iets bestel!

Dik tevreden

Tevreden met artikel en met snelle en gratis levering.

Snelle correcte levering.

Product zoals omschreven.

Super geregeld

Makkelijk bestellen, snel geleverd. Foutje in de levering supersnel opgelost.

Kan niet beter.

Na problemen met betalen wegens storing op internet is de bestelling met slechts een dag vertraging aangekomen. Fantastisch gedaan.

Snelle levering juiste product

Tijdens bestelling waren er betaalproblemen op de website. Order is blijven staan en een paar uur later alsnog besteld. Keurig track en tracecode en bestelling tijdig geleverd. Via kentekencheck product gecontroleerd en past perfect.

Ik bestel hier regelmatig, altijd in orde!

Alles wat ik bestel past op mijn auto, en snel geleverd. Dit is mijn go to plek als ik onderdelen nodig heb. Ga zo door!

Goede services

Snel bezorgt en goede kwaliteit zoals verwachting

Ik bestel hier graag omdat ik weet wat voor kwaliteit ik geleverd krijg !

Perfecte service!

Ik had een onderdeel besteld en wist op dat moment niet dat er voor dat onderdeel een paar millimeter verschil zat tussen verschillende bouwjaren van het model waar het onderdeel voor is. Na een belletje was omruilen snel en probleemloos geregeld en heb ik in Winneweer het onderdeel kunnen omruilen. Winparts is in mijn ervaring vriendelijk en tegemoetkomend in de service en hulpverlening en ik ben inmiddels weer met een complete auto onderweg!

Vriendelijk snelle en goede service

Levering sneller als verwacht

Zie hierboven

Super tevreden.Besteld voor vrijdag 21u en geleverd op zaterdag.Het onderdeel past perfect en precies hetzelfde als het origineel.Wel van tevoren het goede onderdeel gezocht en fijn dat het origineel onderdeelnummer ook word vermeld bij jullie.

Correcte afhandeling van bestelling binnen korte tijd.

Bestelling was netjes verpakt en ook keurig snel geleverd erg fijn vooral dat laatste!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire