Correcte afhandeling van bestelling binnen korte tijd.

Bestelling was netjes verpakt en ook keurig snel geleverd erg fijn vooral dat laatste!

Geen levering

Nog steeds niets ontvangen, DHL beweert dat de verpakking stuk was. En daarom terug gestuurd naar Winparts. Van deze nog steeds geen ontvangst bevestiging gehad ?

Goede service!

Ik had een pingi maxi ontvochtiger volgens de gebruiksaanwijzing gedroogd in de oven, was er toch een gaatje ingekomen door smelten van het zakje. Kreeg ik gelijk een nieuwe! (en volgende keer droog ik hem op de radiator. Staat niet op het ding zelf als optie, maar wel op de doosje!)

Goede en snelle service en goede kwaliteit

Makkelijk gevonden wat ik nodig had op de website, redelijke prijs en snel geleverd, kwaliteit van levering iets minder doordat de doos waarin de spullen zaten flink gedeukt was, echter het product was niet beschadigd, maar dit ligt aan de vervoerder.

nette prijs en snelle levering

duidelijke product omschrijving en snelle levering.

Correct en snel

Snel en correct geleverd

Snel en voordelig

X

duidelijke site en snel verzonden

heel fijn dat je met behulp van het kenteken de onderdelen kunt bestellen. Paste perefect.

All snel is so good service

Service slecht

Levering goed maar de klanten service niet om naar huis te schrijven. Heb ze 2 keer een mail gestuurd en je krijg totaal geen antwoord terug

Goede service, snel geleverd

Bumper word geleverd in kapot bubbelplastic

Bumper word geleverd in bubbelplastic wat vast zit met 4 stukken tape. de bumper is op verschillende plekken beschadigd.

net bedrijf met goede producten.

goede sortering , levering was niet op orde , dat probleem ligt bij koeriers bedrijf.

Ruimte voor verbetering.

Gereviseerde Bosch dynamo 3423 besteld. Helaas blijkt lengte van de geleverde 3423 dynamo niet volgens de specificatie die vermeld werd op de website. Dynamo daardoor onbruikbaar. Retour gestuurd met uitleg, foto's en verzoek om de foutieve informatie op de website te corrigeren. Winparts heeft het door mij betaalde bedrag teruggestort en de verzendkosten voor zijn rekening genomen. Tot zover correcte afhandeling. De informatie op de website is helaas niet aangepast (op moment van dit schrijven, bijna 2 weken na melden klacht). Hierdoor zal een volgende klant met hetzelfde probleem geconfronteerd kunnen worden. Dat een dergelijke situatie niet denkbeeldig is, leid ik af aan het feit dat de sluitzegel op de Bosch verpakking (om te kunnen garanderen dat de verpakking niet al eerder geopend is geweest), bij mijn zending al verbroken was. Toch merkwaardig dat Winparts door deze nalatigheid onnodige kosten moet maken en klanten op het verkeerde been zet. Klanten die daar natuurlijk niet tevreden over zijn . Ruimte voor verbetering dus. Aanbevelen? Ja/nee is hier te zwart wit. Tot nu toe goede ervaring met Winparts, vandaar mijn ja hieronder, met het voorbehoud hierboven.

Remblokken TTrs

Snel en makkelijk besteld en binnen no time thuis. Had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Bedankt !!

Snel het betere product

Mijn garagist vindt het prima als ik zelf de onderdelen kies. De kentekencheck van Winparts biedt me extra zekerheid. Het gaat altijd goed!

Positief

Mijn ervaring is positief. Snelle levering en wordt goed op de hoogte gehouden als de levering later komt. Klantenservice goed bereikbaar en correct . Uit ervaring was de bestelling niet compleet de andere dag gelijk nageleverd mijn complimenten. Zal zeker weer bestellen.

Vinden van onderdeel vlot. Verzending vlot. Prijs ok. Wat ontbreekt is een aanwijzing de (buiten)spiegel te installeren. Gelukkig vond ik op you tube wat filmpjes - idee om een link te sturen bij de bestelling? Lijkt me een goed, klantvriendelijk idee.

Snel, goedkoop, goed

Snelle levering Juiste product

Super levering

Snel besteld, en snel en in goede staat ontvangen

Snel en.meteen het goede product

Goed en slecht..

Startmotor besteld en op juiste dag afgeleverd. Bleek echter defect. Zelfde dag hierover gereclameerd en mail naar garantie@winparts gestuurd. Dan gaat het mis bij Winparts. Geen enkele reactie weer totdat ik er 2x achteraan moet bellen en dan na een week een mail krijg met garantie formulier wat ingevuld dient te worden. Dit verstuurd en dan hoor je weer helemaal niets. Heb inmiddels een 2 de startmotor besteld (op rekening) en deze doet het gelukkig wel. Zit nu met rekening en defecte startmotor en wacht alweer bijna een week op een reactie van Winparts. Levering goed en garantie afwikkeling zeer slecht. (Ps. Had ik niet een nieuwe startmotor besteld dan had de auto nu al 14 dagen stil gestaan!!!).

zeer tevreden

het is altijd op tijd en alles wat je moet hebben is er ook

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire