Correct, duidelijk, snel en kwaliteit

Fijne website met prima prijzen en snelle levering

Fijne website met prima prijzen en snelle levering

Prima.

Vlot verzonden en keurig aangeleverd.

Mijn auto doet het weer!

Zeer blij met mn aankoop. Mn auto rijdt weer top! Bestelling was wel 2 dagen later dan verwacht. Maar dat valt in het niets vergeleken met het eindresultaat ;)

Oke

Oke

Set ruitenwissers voor en achter waren voor verschillende auto's

Op de site kan je obv het nummerbord van je auto, en dus merk en type, alle ruitenwissers filteren die passend zijn. De set ruitenwissers die ik obv deze gegevens heb aangeschaft bleek echter deels helemaal niet geschikt voor mijn auto. Alleen de ruitenwisser achter voldeed. De twee vóór moesten dus terug. De kosten voor het retourneren van de foute ruitenwissers moest ik zelf betalen, conform retourbeleid van Winparts. Niet heel klantvriendelijk.

Gemakkelijk bestellen en levering binnen 1 dag

Ik had ruitenwissers voor mijn auto nodig en door het invullen van mijn kenteken werd de juiste ruitenwisser gevonden.

medewerker regelde probleemloos ruilen van overbodige slang voor ruitewissers.

Geweldige service, telefonisch probleemloos geregeld via behulpvaardige medewerker.

Prima ervaringen met winparts, Snelle levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Snelle service en goed product.

Erg slecht helaas

Meerdere malen gebeld voor een probleem maar wilde geen kant op absoluut niet mee denkend in het probleem

Matig

2x verkeerde pas onderdeel gekregen 3 x eindelijk het juiste ontvangen

makkelijke site en snelle levering

uitstekend

Buitenspiegel voor een mooie prijs en snel geleverd

Buitenspiegel voor een mooie prijs en snel geleverd. Goed verpakt en prima kwaliteit.

Prima ,precies het juiste voor mijn auto.

Geen missers met onderdelen scheelt veel ergernis. Top levering.

Goed verpakt

Snel, correct en in goede orde verzonden en onvangen.n

Niet de eerste keer dat ik iets via hun bestel, ze leveren correct en en verzenden alles KEURIG ingepakt. Als ik weer iets nodig heb zal ik het ook weer hier bestellen. Top bedrijf

Super. Een missend onderdeel heel snel nageleverd!

Prima service!

Kan niet veel slechter

Onderdeel besteld op kenteken, verkeerd onderdeel gestuurd. Retour formulier ingestuurd, blijft emailen met vragen dat al beantwoord waren en geen retour nummer gegeven, nu geen reactie meer en toch nog geen retour nummer of label. Zeker niet fijn wanneer je auto is tussen in afgekeurd op deze onderdeel en je je apk willen hebben.

Het artikel wat ik wilde was precies wat ik besteld heb.

Duidelijke levering plus ook nog eens een snelle levering Prima bedrijf.

Snelle levering, goede product

Product snel geleverd, duidelijke uitleg op website inclusief tutorial. Probleem was dus snel opgelost.

Prima product.

Prima producten, snelle levering, zeer acceptabele prijzen. Winparts is een blijvertje.

verkeerd product

Ondanks kenteken check verkeerd product geleverd

Had een ruitenwisser besteld. Verkeerde op gestuurd. Geen probleem kreeg na een telefoontje gelijk nieuwe opgestuurd kosteloos. Prima service

Ik ben een monteur goede onderdelen

snel en veilig goede service reserveonderdelen super goed niet duur bedankt winpart

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire