vlot en goed

bestelling volgende dag geleverd en goede kwaliteit

Juiste producten snel geleverd tegen redelijke prijs

De bestelling werd 2 dagen later al geleverd. Producten kwamen precies overeen met de beschrijvingen en de prijs is gewoonweg redelijk te noemen. Bedankt!

Prima betrouwbare leverancier

Snelle levering van ruitenwissers. Website voorraad klopt.

kan niet beter!

steeds snelle levering van de goederen

Perfecte en snelle levering

verpakking kan beter

volgens shema geleverd wel gammele verpakking vooral de olie verpakking prijzen zijn goed

Goed verpakt, snel geleverd en tegen goede prijs.

Erg klantvriendelijk en snel

Per ongeluk had ik de verkeerde tankdop besteld door het verkeerde kenteken in te voeren. Dit zag ik pas bij ontvangst. Hierover gebeld en ik mocht de tankdop kosteloos retourneren. Volgende tankdop op de post gedaan en s’avonds al een mail ontvangen dat de goede tankdop onderweg was. Zo hoort een organisatie te reageren! Super snelle service

Snel geleverd ,verpakking was beschadigd,

Snel geleverd ,verpakking was beschadigd,

verzendkosten zelf betalen bij retourneren?

Wat een onzin! Dit is wel een reden om te overwegen om ergens anders mijn onderdelen te halen. Voor de rest is jullie service prima.

Snelle levering, juiste product en goed verpakt.

Snelle levering, juiste product en goed verpakt.

Snelle levering en goed product

Snelle levering, Ik ontving wat ik besteld had en het is een kwaliteit goed product.

Eerste keer besteld een ramp gebeld gelijk geld terug gestort gelijk op nieuw bestelt wel ander merk kwam in dag toppie

Dit is gewoon een prima bedrijf.

Winparts heeft een grote verscheidenheid aan materialen voor mijn auto. Daarbij zijn de prijzen voor artikelen, zeer aan te bevelen. Goed voor je portemonnee.

Heel Goed service.

Goede kwaliteit, en snelle bezorging.

Beloven dag levertIjd, heb na week nog niets binnen

Niet handig als je iets verwacht na belofte en dan komt het niet, nog steeds niet.

Prima ervaring

Sommige producten zouden beter omschreven mogen worden en wat duidelijkere fotos mogen hebben

Goede dienstverlening, maar te duur

Nieuwe bobine voor de auto (50,00)bleek achteraf bij de concurrent bijna 50% goedkoper (27,00) Uw dienstverlening is verder prima.

Vaak gaat het goed

Maar als het fout gaat geven ze niet thuis Ze wilden mij wijsmaken dat car polish hetzelfde is als car wax Dus ze gaan niet ruilen en zijn ze een klant kwijt

Makelijk de juister onderdelen kunnen vinden en duidelijk overzicht op de site.

Mijn ervaring is goed maar bij mijn bestelling van de remblokken ontbraken jammer genoeg de veertjes die er bij horen. Ik heb nu de oude moeten gebruiken omdat ik al met de auto op de brug stond. Ik heb hier een mail over gestuurd en wacht af op een reactie.

Gewoon prima

Alles net zo netjes en correct afgehandeld als altijd.

eerlijk en vertrouwbaar

snelle behandeling van de orders en goed kwaliteit voor een redelijke prijs.

Vrij snelle levering

Vrij snelle levering, als je oem nummers invoerend, is het onduidelijk of helemaal niet ta achterhalen als je de onderdeel selecteert.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire