Goede seevice en grote voorraad

Klasse bedrijf.

Snelle levering, goede prijs.

Snelle levering tegen een scherpe prijs. Super!

Zeer snelle levering (de volgende dag). Fijne, geruisloze ruitenwissers en bovendien eenvoudig te plaatsen. Top

Goede service, vlotte levering

Goede service, vlotte levering. Levering zat degelijk verpakt.

Super bedrijf

Echt een goed bedrijf

Een goede prijs

snelle levering voor een goede prijs

Geweldig product, prima levering/prijs kwaliteit dus geheel tevreden.

Geweldig product, prima levering/prijs kwaliteit dus geheel tevreden.

Alles weer netjes en vlot geleverd.

Zoals elke keer wordt het bestelling netjes opgelegde tijd geleverd. Verpakkingen zijn niet beschadigd.

Product was goed alleen lang wachten

Dag later bezorgd dan verwachten en lang wachtrij toen ik belde

Perfecte service

Automatten besteld inclusief clips. per abuis de verkeerde clips ontvangen. Binnen een dag gratis nieuwe passende clips ontvangen zonder extra kosten. Zeer tevreden over Winparts. Lokale Nederlandse leverancier.

Goede kwaliteit/prijs verhouding.

Bij vragen zeer goede communicatie, maak je niet vaak mee. Onderdelen volgens afspraak keurig op tijd geleverd.

Winparts, de plek voor al mijn auto onderdelen

Goede webshop. Gebruik ik voor het verkrijgen van mijn auto onderdelen. Verreweg het meeste is hier voorhanden. Pakket komt eigenlijk ook altijd op het verwachte moment aan. Enige punt wat ik jammer vindt is de verzendkosten, maar ja dat betaal je sowieso (alleen dan verdisconteerd in de prijs van de onderdelen).

Scherp geprijsde onderdelen en snelle service!

Altijd goede ervaringen met Winparts. Laatste bestelling kwam aan in een erg beschadigde doos. Aangegeven bij de klantenservice incl. foto's en netjes het verzendbedrag terug ontvangen. Uitstekend!

Goed en betrouwbaar

Ik bestel er regelmatig materialen en eigenlijk nooit problemen gehad. Laatst een fietsendrager besteld voor een volkswagen ID3. Dit was een universeel model en passte helaas niet. Netjes onbeschadigd retour gestuurd zonder problemen.

alles aanwezig

te veel zinloze mails na aankoop, pas als echt bij vervoerder is de eerste bevestiging min punt : maandag besteld vrijdag in huis hou daar rekening mee

Product en bezorging volgens afspraak.

Houden zo

Onderdeel snel geleverd en past goed op de auto.

Gemakkelijk bestellen op kenteken, ruime keus, goede prijs, prima service, gemakkelijk per telefoon te bereiken als je meer informatie wilt weten over het product , eventueel retourneren snelle terugbetaling.

Prima webwinkel

De twee bestelde ruitenwissers voldoen qua prijs en kwaliteit aan mijn verwachtingen. Aanrader!

Snelle levering.

snelle service

ruitenwissers besteld, en werd idd de volgende dag al geleverd.

Goede service, snelle levering, veel knowhow.

Altijd betrouwbaar en goed

Ik heb vaak mijn autoonderdelen bij winparts besteld. Ik heb nooit een slechte ervaring gehad. Ze zijn altijd heel voordelig en de bestelling komt altijd op de beloofde dag. Ik zal in het vervolg ook altijd de nodige onderdelen bij Winparts bestellen.

Mijn bestelling was op tijd

Super vriendelijke en behulpzame klantenservice . Alles makelijk te vinden, verkeerde aankopen worden snel geretourneerd, uitgebreide assortiment, snele verzending en goede prijzen .

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire