Super vriendelijke en behulpzame klantenservice . Alles makelijk te vinden, verkeerde aankopen worden snel geretourneerd, uitgebreide assortiment, snele verzending en goede prijzen .

Super goede klantenservice.

Zeer klantvriendelijk en snelle levering.

Alles was prima

Makkelijk besteld en bezorgd binnen een prima tijd. Niks mis mee

snelle levering, product voldoet aan verwachtingen

snelle levering, product voldoet aan verwachtingen

prima , snelle levering

Gewoon gedaan wat beloofd is: perfekt dus

Gewoon gedaan wat beloofd is, dus een zeer prettige ervaring. Enige verbeterpunt zou zijn de verpakking: waarom zo'n grote doos voor een onderdeeltje dat, in een gewatteerde envelop verpakt, gewoon door de brievenbus kan?

Snel en correct geleverd

Snelle levering, wel dure verzendkosten

Levering was goed en snel, product was een klein plastic kapje. Had mekkalijk door de brievenbus gepast. Heb bijna meer verzendkosten betaald dan wat het product kostte.

Prettige contacten met de klantenafdeling, de telefonische wachttijd kon wat korter. Gemakkelijke bestelling gedaan via de website. Goede betalingwijze keuze. Een heel tevreden vaste klant van Winparts!!

Goed product en snelle levering

Teleurgesteld

Ik heb de bestelling niet ontvangen of het geld terug. De bestelling is voor twee weken geplaatst. Waarschijnlijk doen de bezorgers hun werk niet goed. Anders zouden ze een bericht in de post hebben achtergelaten met informatie over waar het pakket te vinden is.

snel en accuraat

duidelijke website met de goede info voor mijn wagen die 20 jaar oud is. to the point info over de toepassing van het produkt. top.

Perfecte bezorging

Prijs en kwaliteit verhouding een dikke tien

Veel onderdelen en snelle levering

Een prima site met duidelijke keuzes van diverse merken. Zelfs onderdelen voor oude auto's. Snel geleverd, en coulante ruilmogelijkheid.

Winparts geen probleem

Maar de bezorging van DPD is een drama Geen mail gehad van dan komen wij langs Geen kaart in de brievenbus De banden lagen twee dagen op het depo En opeens lagen de banden bij mijn buren. Geen manier van bezorgen.

Goed en snel

Goed verpakt netjes afgeleverd

Slechte service

Ik kreeg een kapotte grill opgestuurd De compensatie was dramatisch Jammer dat je zo behandeld word als. Eerlijk persoon

Snel en correct geleverd

Het product was compleet en snel geleverd en was zoals ik verwachte en paste perfect

Ben tevreden

Deze bestelling is voor mij niet de eerste. Wel mijn eerste review Gekocht alleen maar A merk Bosch voor prima prijs Remschijven blokken contacten voor Mercedes Benz Snel geleverd, alles past prima. Overtreft mij en de monteurs verwachting (remschijf ventilatie) zelf gratis remmen reiniger gekregen Kom bij Winparts vast terug.

Goed!!

Goeie onderdelen voor een betaalbare bedrag. Staat de volgende dag geleverd maar ik heb maandag besteld en donderdag had ik t pas binnen. Klein minpuntje.

Zoals het hoort!

Duidelijke omschrijvingen, goede producten, snelle verzending

Op tijd geleverd en onderdelen passend.

makkelijk te bestellen

goed overzichtelijke site en super snel in huis ,kan gewoon niet beter

Dat snel geleverd is

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire