Niet te vreden

Als jaren vaste klant bij winparts Ruitenwissers besteld van Bosch voor mijn vw golf 8 Voorzijde gewoon goed Achterkant is niet de goede helaas Ook na telefonisch contact er niet uitgekomen foto's gedeeld via de app Volgens de telefonist zijn de goede wissers gestuurd. Dat was het Dat was dus niet zo. Volgende keer maar geen set Bosch meer bestellen bij winparts helaas

goed en keurig geleverd.

mijn ervaring met winparts is goed en snelle levering.

Super slecht

Net zo slecht als het bedrijf tnt feddex. Pakket kwijt. En niemand weet wat te doen. Er wordt niet naar een oplossing gezocht. En klant mag lekker stikken. Wat een K*t bedrijven. Nooit hier bestellen!!!!

Goede ervaringen

Bestelde product werd volgens de afspraken geleverd en er was een vraag dus ook een goede communicatie!

Super voor elkaar

Overzichtelijke site,levering netjes verpakt.

tot nu toe niet goed

De reden dat ik "tot nu toe niet goed" heb geschreven is dat ik tot op heden nog niets ontvangen heb. Het zou binnen 2 dagen geleverd worden, maar het is er nog niet en ook geen zicht op wanneer het wel wordt geleverd. Naar de klantenservice geschreven dat het er nog niet was. Wel netjes een antwoord op gehad dat het uitgezocht ging worden, maar daarna niets meer gehoord. Dus ook nog geen idee hoe het product, een kofferbakmat, is. Mijn aanbeveling is op dit moment dan ook een nee

Goede prijs, kwaliteit.

Goede prijs, keuze uit diverse kwaliteiten. Wel even goed opletten welk onderdeel daadwerkelijk past. Maar verder is het top! Én snel verzonden.

Volgens afspraak optijd bezorgt

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf .

Replacement windscreenwipers ordered through the registration number of the car, so no mistakes with the model. Delivered the next day. What's not to like?

Geleverd zoals afgesproken

Levering was wel later, maar dat kwam door DHL. Verder tevreden met de producten.

Super ik ben zeer tevreden ga zo door

Goede prijs snel geleverd

Complete producten goede prijs snel geleverd.Bestel regelmatig bij Winparts.

Goede service van Winparts.nl

De zijwindscherm van de auto was stuk gegaan bij het inzetten. Na een foto insturen werden de zijwindschermen kosteloos omgeruild. Hele goede ervaring met Winparts.nl

Deze keer wat rommelig

Ik heb een paar keer moeten bellen en meerdere keren uit moeten leggen hoe het exact uitgevoerd moest gaan worden. Zonder mijn uitleg had het zeker fout uitgevoerd geweest. Verder een prima service....

duidelijke site

juiste info omtrent welk materiaal geschikt is voor jou auto, daarnaast goed geprijsd en snel geleverd .

geweldig

snel en makkelijke je auto onderdelen te bedstellen snelle levering en mijn ervaring was een onderdeel stuk is een mail naar de klantenservice en pakken het gelijk op en binnen twee dagen een ander onderdeel top

Bestelde matten pasten precies

Huyndai ix20 automatten besteld welke precies passen volgens opgave

Goede en snelle service

Het gekochte product bevalt zeer goed . Montage zeer eenvoudig.

Gewoon goed

Uitstekend!

De keuze is reuze en ook nog eens scherp geprijsd. Klantenservice van grote klasse, hier wordt een mens blij van!

Slecht

Onderdelen ontbreken Heb windscherm Opel Adam besteld echter past voor geen meter

Kwaliteit voor een goede prijs

Snelle bezorging

Top ervaring!

Snel geleverd en het doet wat het moet doen dus helemaal top!

topproduct

Prima ruiten wisser paste perfect en snel geleverd.

Super fijn

Goede hulp gehad bij het vinden van de juiste onderdelen voor mijn auto. Gemakkelijk te bestellen. Netjes geleverd.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire