Snelle levering, goede service

2e keer dat ik iets besteld heb op winparts, wederom snel en goed geleverd

Prima.

Zeer goede ervaringen keurig op tijd met de bestellingen, ik ben zeer te vrede.

Slecht

**********

Snelle levering en spullen retourneren super makelijk

Snel en goed

Snel en goed

Lekker snel en mooie matten

Uitgebreid kunnen zoeken op de site. Juiste keuze gemakkelijk bepaald

snel geleverd en ook met garantie goed geregeld

had een kachel weerstand met 2 jaar garantie die naar een jaar defect ging . dit is best snel geregeld. Ik bestel redelijk vaak maar het is altijd goed en snel geleverd.

mahmut

hele goed wn goedkoper snel inleveren super

Naar wens

Zoals men mag verwachten, ga zo door.

Geweldig en netjes

Geweldige webshop , erg correct en zeer duidelijk

Uitstekend product en snel geleverd

Producten netjes en snel geleverd. Goede kwaliteit ook!

Goed!!

...

Super snelle levering

Snelle levering en goede producten

lange levertijd

lange levertijd

Helemaal top

Goede prijs Goed verpakt Snel geleverd Dik tevreden

Voldoet volledig aan de verwachting

Duidelijke doelgerichte instructies tot selectie van het benodigd product. Competitieve interessante prijs van de aangeboden producten met soms verrassende kortingen en geleverd binnen de voorgestelde levertermijn.

goed product

vlotte service

Gewoon prima

Voldoet aan mijn verwachtingen

Snelle levering voor de beste online prijzen

In het weekend besteld en gewoon dinsdag geleverd top

Kreeg mijn producten in wat slechte staat, ik heb daar dus een melding van gemaakt tot mijn grote verbazing kreeg ik nieuwe toe gestuurd en dat vind ik van winparts top. Bedankt winparts.

Snelle levering en de juiste artikelen geleverd!!!!!!!!

Tof !!!!

Voor 21:00 besteld, overmorgen in huis

Ik heb dit artikel besteld vanwege de opgegeven korte levertijd (voor 21:00 besteld morgen in huis). Product op voorraad, en rond 19:00 besteld. Direct na de bestelling een email ontvangen met allerlei voorbehoud. Artikel wordt vervolgens een dag later - in de avond - aangeboden bij Post NL. Tip: vermeld voorbehoud over levertijd bij het artikel in plaats van direct na een bestelling, of doe geen toezeggingen over levertijd. Dat voorkomt teleurstelling.

Retourzending RMN22-30946

Aangezien mijn retourzending nog steeds niet afgehandeld is en ik achteraf betalen bij Klarna heb gedaan kan ik er geen oordeel over geven nog. Retourno RMN22-30946 Zodra dit alles afgehandeld is kan ik een oordeel geven Vgr i de waal

Dienstverlening is top

Heb al vaker besteld via Winparts. Iedere keer alles netjes en tijdig geleverd. daarnaast staat men je vriendelijk te woord bij wat voor een vraag dan ok. p

Het bestellen ging makkelijk en het werd snel bezorgd. Het retour sturen ging moeilijker dan ik gewent ben maar het werkte wel.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire