Snelle levering en mooie prijs

top

heel snel geleverd, en goed product

Zeer goede webshop !!!

Fijne webshop met goede prijs/kwaliteit verhouding, dit geldt ook zeker voor de eigenmerk artikelen Zoals altijd heb ik mijn bestelling goed en snel ontvangen

Good

Very good

Snelle levering en goede kwaliteit

Heb al meerdere keren bij winparts besteld en steeds eencorrecte levering

Totaal incapabele bende sukkelaars tewerkgesteld bij WINPARTS

Ik vroeg hen 5x om een geschikte combinatie van dakdragers en dakkoffer, nadat ik vaststelde dat noch de slotjes of de gepaste bouten erbij zaten en ze die nog achteraf moesten sturen, kreeg ik dan toch nog een verkeerde combinatie toegestuurd!!!, omdat ik dan meerdere weken op vakantie ging, ZONDER DAKKOFFER(!), was ik nadien buiten hun termijn om alles terug te sturen…, ik vroeg hen dan om tenminste voor een passend stel dakdragers om te ruilen, weeral gingen ze niet akkoord! Om dan na meerdere weken, elke dag op hun whatsapp support behandeld te worden als een vreemde, waar ze elke dag opnieuw uit de lucht vielen wat het probleem was, dan een niet gehomologeerde kit toegestuurd te krijgen waarmee ze mij in feite nog voor mijn vertrek konden geholpen hebben. Winparts bestaat helaas uit incapabele en uiterst domme medewerkers!!! En ik zal op zoveel mogelijk review sites deze praktijken exposen! Alles wat je hierop koopt is op eigen risico en verwacht allesbehalve de juiste producten te krijgen, de stupiditeit van hun competentie loopt er vanaf!

Super snelle levering

Product precies zoals vermeldt. Niks op aan te merken.

Snelle levering en duidelijke website

Alles was snel te vinden doordat je je kenteken kan checken.

Goede prijs en snel geleverd

snelle levering en goede prijs

snelle levering en goede prijs

Prima artikel, vlotte levering

Stevig rek, eenvoudig te bedienen. Alleen de getekende handleiding voor het aanbrengen van de nummerplaat vond ik onduidelijk.

Snel en accuraat

Mijn enige minpunt is dat ik tot nu toe tweemaal een geopende verpakking heb ontvangen. Als dit niet gebeurd was dan had ik zeker een 9 gescoord.

Snel en goed

Goede kwaliteit voor weinig geld 300 euro zelf doen verdiend

Goede service, kwaliteitsproduct en scherpe prijzen

Ik heb een Bosch S5 A11 Silver Accu 80 Ah besteld, de koerier liet me weten dat mijn bestelling "vertraag, uw zending is foutief verwewrkt en word opnieuw ingepland voor de eerst volgende werkdag". De accu is veilig en in goede orde bij mij thuis afgeleverd.

Prettige heldere service met persoonlijk contact

Eerder een bestelling foutief ontvangen, maar dankzij snel schakelen met een klantenservicemedewerker het juiste product binnen no-time ontvangen. Genoeg reden om een andere order te plaatsen die wel vlekkeloos verliep en pastte zoals aangegeven op de website.

Uitstekende snelle service

Bestellen en betalen verliep heel makkelijk. Ik werd tussentijds goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Levering al binnen 2 dagen! Ik was blij verrast met de goede service! Ik ga hier zeker vaker mijn auto onderdelen bestellen.

Goede prijs, snelle levering.

Heel veel onderdelen op voorraad vandaar lage prijs en snelle levering. Top voor mij een dikke 10. Gr Rob

snelle levering tegen zeer scherpe prijzen en goede merk producten

Goede en snelle levering tegen scherpe prijzen

Bestelling eenvoudig via duidelijke website. Volop keus uit vele fabrikanten van onderdelen en hulpmiddelen. Duidelijke bestelinformatie en online updates en e-mails. Snel geleverd.

zeer goed, snelle levering

zeer goed, snelle levering

Prima snelle levering

Fijn dat ook gecontroleerd wordt of je juiste onderdeel besteld!

Super service, communicatie en prijzen.

Ik heb nu 3 keer een bestelling gedaan bij Winparts. Alles klopt gewoon. De prijzen, service en als er vragen zijn wordt er adequaat op gereageerd. Aan mij hebben ze een vaste klant! Ga zo door.

Keurig, volgens beloofde verwachting geleverd. Geen enkele op of aanmerking

Ik moest tot 2 keer toe nog een onderdeel bijbestellen, en via de chat werd dit beide keren super voor mij geregeld. Alleen 1 min punt, de uitlaatdemper die ik besteld heb, zaten 2 behoorlijke deuken in, en 1 bevestigingsstang zat behoorlijk scheef. Met dit onderdeel is dus niet naar behoren mee om gegaan!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire