fijne berzorging

snelle bezorging en fijne producten

Op tijd goed

De bezorging was goed.

Ik dacht dat de accu wel helemaal opgeladen zou zijn, maar dat was niet het geval. Of... doordat de verzending langer duurde omdat er een weekend tussen zat...was hij alweer bijna leeg. Maar ik ben tevreden. Varta is een goed merk en de prijs viel mij mee.

Goed geregeld

Ik had mijn auto niet direct nodig dus kon wel een paardagen wachten op het onderdeel wat ik zelf kon vervangen.

Spiegel ontvangen die niet juist is

Spiegel ontvangen, netjes op tijd en goed verpakt overigens. Echter zit er in het midden van de spiegel een soort bolling waardoor ik heel onrustig zicht hebt, misschien een fabrieksfout? eenmaal gemonteerd mocht ik het niet meer terugsturen.

Was een snelle levering en product super goed naar behoren

Good service

Products were as described. Good one

Duidelijke communicatie en zeer snelle levering.

Product is precies zoals omschreven

Vlot en goed

Ruim assortiment, redelijke prijzen, vlot bezorgd

Super goed

Prijs en kwaliteit super. Ben zeer tevreden. Zal hier weer kopen en blijven kopen.

Onbetrouwbaar

Nu voor de derde keer binnen een jaar een reeds geïnstalleerd onderdeel ontvangen, in dit geval een oliepomp. Ook was er een pakking kapot omdat deze los in de doos met zware artikelen lag. Normaal wordt een pakking op een stuk karton ingeseald om transportschade te voorkomen.. Vorig jaar tot twee keer toe een homokineet ontvangen die duidelijk al door een vorige klant gemonteerd geweest was en daarbij beschadigd. Uiteindelijk hetzelfde merk en type homokineet maar bij de automaterialenzaak gehaald, was trouwens niet eens veel duurder.. Nu ben ik er klaar mee en is het over en uit voor Winparts. Laatste bestelling met de reeds ingestalleerde oliepomp en geknikte pakking teruggestuurd. Jammer, want de verzending verliep telkens vlot en de prijzen vind ik alleszins redelijk. Over verzending gesproken, inpakken is ook een kunst.. Bij elke zending die ik ontvangen heb was er wel een verpakking kapot omdat de doos niet goed opgevuld is. Terug naar Autodoc voor mij. Ondanks de beduidend langere levertijden heb ik dit soort ********ij daar nooit meegemaakt in al die jaren.

Retour sturen zelf betalen bah.

Retourneren moet ik zelf betalen, ruitenwisser past niet. Ik heb al de verzendkosten betaald. Ik koop nooit niks meer bij Winparts. Bah.

Simpel weg goed

Snel geleverd netjes op de hoogte gehouden van de bestelling.

Snel geleverd en product volledig ontvangen.

Zelf betalen voor retour

Ik heb op de website aangegeven welk model auto ik heb, daar hebben zij het bijpassende product voor opgestuurd. Maar deze past helemaal niet op onze auto. Dus wil ik het product retouren, maar daar moet ik zelf voor betalen. Dus en geen gewenst product maar wel extra regelen en extra kosten. Erg jammer

Geweldige autoshop !!!

Veel keuze aan materialen van allerlei auto merken. Scherpe prijzen die goed zijn dan elders Hele goeie zaak om jou auto spullen te bestellen een echte aanrader !!! Top top

prima service

ik had aan gegeven om de bestelling te halen . bij aankomst bleek niet alles aanwezig te zijn , ( had niet gelet op een mail die zou komen als de bestelling klaar zou staan . zonder extra kosten heeft winparts de goederen gratis toe gestuurd. prima service dus !

Goed geregeld

Besteld en binnen twee dagen thuis

Super geregeld

Alles onder 1 dak je voor auto

Goede website, snelle verzending. Aanrader.

Goede snelle service zoals ik gewend ben!

In een woord geweldig

Nadat ik een verkeerde onderdeel kreeg,Heb ik contact opgenomen met Winparts kon de goede onderdeel bestellen werd niet moeilijk over de verkeerde onderdeel werd gewoon terug genomen moest bij betalen wat ik heb gedaan daarna werd tegen mij gezegd de nieuwe onderdeel zou zo spoedig mogelijk worden geleverd de volgende dag kreeg ik deze dan ook fantastisch ik kan niet anders zeggen dat ik 100 procent tevreden ben van Winparts ga zo door mijn dank

uitstekend

goede service

Beetje jammer

Ik was opzoek naar een actieve dab antenne die moet 12v gevoed worden omdat mijn autoradio die spanning geeft op site van winparts vond ik de juiste voor een mooie prijs volgende dag kreeg ik netjes optijd een mail dat ik hem kon ophalen eenmaal daar stond op het doosje 5v beetje jammer heb hem direct terug gebracht en geld terug.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire