Betrouwbaar

Prima product, goede service.

Prima spul.

Slecht

Op kenteken zoeken klopt blijkbaar niet. Kreeg een niet passend onderdeel maar moest de verzendkosten voor het retourneren gewoon betalen! Ik had zelf het verkeerde besteld werd me verteld! Bestel hier niet gauw weer iets!

Snelle levering goed product

Overzichtelijk, ruime keuze, niet altijd het juiste product op kenteken.

Altijd geleverd binnen drie dagen, goed verpakt, communicatie via E-mail niet even helder ( verschillende medewerker e.o niet goed lezen).

makkelijk onderdelen zoeken, perfecte passing

Prima leveringen

Recentelijk een trekhaak en spullen voor een oudere scheepsdiesel gekocht. In beide gevallen goed advies gekregen. Korte levertijd, prima prijs.

Slecht verpakt

Levering was op tijd en onderdeel klopte als een bus. Het was een zwaar onderdeel en was helaas slecht verpakt. Een deel stak uit de doos en bubbel folie zat alleen los in de bovenzijde van de doos. Gelukkig geen schade aan het artikel.

Snel!

Heel goed ervaring!

Goed geregeld

Heel netjes geregeld bij winparts

Snelle en correcte levering

Goed en snel

Het juiste voor elke auto en betaalbaar

Snel geleverd!!

Exact hetzelfde als mijn oude automatten.

Optijd en netjes

Heel erg tevreden

Het item was snel geleverd en zoals beschreven

waardeloos

Als ik autolampen bestel dan verwacht ik dat de verpakking klopt en niet dat er 2 verschillende lampen in zitten. Als ik dan foto's stuur en ik moet 3 mailtjes sturen voordat ik eindelijk antwoord krijg dan is dit geen service en als ik dan een medewerker bel en ik krijg te horen dat het niet erg is om er een andere lamp in te zetten dan gaat er toch iets mis. Ik heb betaald voor 2 dezelfde lampen.

Makkelijk te bestellen en snelle uitlevering

Dik tevreden

Prima, bestelling snel geleverd

Fijne klantenservice!

Overzichtelijke website en behulpzame klanten service!!

Geweldige service

Snel verstuurd, en het omruilen ging zo makkelijk en correct. Echt top, zeer tevreden.

Snelle levering. Artikelen kloppen tot nu toe altijd volgens kenteken.

niet goed met jullie bezorgdienst

winparts verstuurd het en dhl schrijft elke dag dat ze het afleveren, elke dag maar geen pakket tot op heden . nu schrijven misschien morgen maar het vertrouwen is ver te zoeken

Goede service, duidelijke levering

Nette vlotte site. Ondanks dat de vervoerder het pakket beschadigd heeft en retour gestuurd heeft zonder duidelijke communicatie. Heeft Winparts direct een vervanging opgestuurd. Super! Prima bedrijf!

Goede produkten en snelle levering prijs is goed

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire