Goede service en snelle levering

Wordt goed meegedacht met je bestelling. Erg snel en betrouwbaar met leveren!

Alles netjes en snel gelevert,zeer tevreden

Prima product, goed geprijsd, snel geleverd

Alles prima. Een beschrijving van hoe het aan te brengen was handig geweest, m.n. omdat ik eerst het oude materiaal moest demonteren en daar moest ik zelfs voor gaan zagen omdat het onwrikbaar vast zat. Op youtube kon ik vinden hoe het op te lossen.

Snel en goed

Had abs sensor besteld volgens afspraak geleverd en in 15 minuten gewisseld en werken , weg vervelend lampje op naar zuid Frankrijk

Ja onderdeel was goed

Alleen ik moet een retour sticker hebben of antwoordnr ivm het foute onderdeel gratis terug te sturren zat niet erby. Graag na my sturren aub ivm gratis retour te sturren.

niet ok

aansluitkabel-fiche vd sensor remblokken past niet op die vd wagen. Waarom 2 kabels meesturen? Heb geen antwoord ontvangen op mail met vraag die ik hieromtrent stuurde.

Slecht

De lampen passen perfect. de linker koplamp is verstelbaar de rechter niet. Toch gemonteerd . Foutje , bedankt.

Winparts.nl is top! - Duidelijke en overzichtelijke site - Fikse kortingen op verschillende producten, aanzienlijk goedkoper dan bij een autoshow, garage en/of bouwmarkt - Vlotte en snelle klantenservice en bezorging (op 1 a 2 werkdagen) Daarom bestel ik altijd bij hun de onderdelen voor mijn auto wat ik op dat moment nodig heb. Winparts is echt een aanrader!

Snelle levering en breed assortiment

Goede kwaliteit

Ruitenwissers

Binnen 2 dagen Binnen

Prima.

goede sevice

snelle levering als vragen heb , krijg antwoord terug top bedrijf

Automatten gekocht. Snel geleverd en passen perfect.

Gemiste verkoop kans

Ik kon de pakking ring niet vinden op de site, ook werd mij deze niet als bij behorende product aangeboden

Gewoon goed!

No nonsense webshop, duidelijk en prima prijzen.

Precies wat besteld was met een plus

Zeer snel geleverd, juiste product en een extra spuitbus remmen reiniger kado

Niet goed genoeg.

Het duurt of vreselijk lang en dan ineens een keer vlot. Dus het is net hoe het kwartje valt.

Verbeteringen welke aanbevolen zijn: Een verlanglijst of bewaarlijst voor je producten welke je nodig hebt of een kenteken toevoegen aan je account. Overzicht van bestellingen weergeven met producten en afbeeldingen ipv je nu eerst een Pdf moet downloaden.

Meredere onderdelen besteld en altijd optijd geleverd

snelle levering leuk prijs

Prima.

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering.

Ik koop al jaren bij Winparts, en dat bevalt uitstekend. Het is altijd netjes verpakt, snel bezorgd en de prijs is ook goed. Ik vind het een top bedrijf.

Top verzending

Het artikel moet zich de komende periode nog bewijzen. Het zit net 1 dag in de tank.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire