Perfect!

Het product was hier op voorraad super snel geleverd de volgende dag direct (eerder dan gepland) product is precies zoals afbeelding en ook nog goedkoper dan op andere plekken. Ik kijk voor alles nu eerst op winparts!

100%

Mijn ervaring met winparts is tot nu toe 100% snel geleverd en goed verpakt, als het geleverde product aico codensor zich ook zo houdt na montage ben ik tevreden.

Goede onderdelen, snelle levering

Goede onderdelen, snelle levering

ALTIJD PRIMA

RUIME KEUS EN ALLES WORDT SNEL EN VOOR EEN SCHERPE PRIJS GELEFERD

binnen 1 week was het kapot

Dit slot was binnen 1 week weer kapot. De plastic schroef die erin zat, brak gewoon. 4de slot van winparts in een half jaar (waarvan 1 onder garantie maar dan zit je weken zonder werkende klep) Ik ga het vanaf nu maar bestellen bij Autodoc.

Super tevreden

Snelle levering !!. Perfect artikel

Toppakket ,alles aanwezig

Heb mijn remklauwen 2 x geverfd en heb nog genoeg verf over om een 2de auto te doen . Was goed verwerkbaar met de juiste mengverhouding. Ik beveel het een ieder aan .

Ik had een vraag betreft dag van levering maar helaas ze zijn blijkbaar te druk om deze te beantwoorden.

Altijd super snel en profissioneel geregeld

Altijd super snel en profissioneel geregeld

Prijs kwaliteit goed, past perfect.

Snelle levering, ruime keuze

Ruime keuze uit onderdelen en snelle levering.

Perfecte service , snelle levertijd en perfecte pasvorm

Spiegelglas en spiegelhuisjes besteld , pasten perfect

kapotte condensor geleverd

heb een condensor geleverd gekregen die lek is op las. heb dit 7 dagen geleden gemeld via email met fotos en telefonisch. inmiddels 4 mails gestuurd en div. keren gebeld, maar krijg helemaal geen reactie.

Top producten

Passend product gekocht mede door uitgebreide website Winparts. Tevens snel geleverd. Gr Theo.

Makkelijk bestellen en leveren

Het bestellen ging snel en er werd snel gekeverd. Een klein negatief puntje was het vinden van de juiste dakdrager. Want het teken < stond niet goed er stond > 2007 maar het zou < 2007 moeten zijn.

Het juiste onderdeel voor een voordelige prijs.

De juiste achteruitrijlichtschakelaar was makkelijk te vinden via de slimme website waar je op kenteken kunt zoeken . De levering was ook snel binnen 2 dagen en via diverse mails word je voldoende op de hoogte gehouden.

prima geregeld

Item's makkelijk te vinden, goede "bestel mee" suggesties, simpel besteld!

alles cf afspraak

gewoon krijgen wat beloofd is

Product goed en optijd

Niets bijzonders alles volgens verwachting

Ruim assortiment in kwaliteitsonderdelen

Ik gebruik altijd onderdelen die gelijke kwaliteit hebben als origineel, indien mogelijk nog beter. Bij Winparts kan ik dat altijd vinden tegen scherpe prijzen. Het zou helemaal geweldig zijn als binnen een dag geleverd zou worden, nu duurt het meestal twee dagen.

snel geleverd

s'avonds besteld de volgende dag thuis

Goede service en snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit van de onderdelen

Goede en snelle service.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire