Aircocompressor gemakkelijk gevonden en snel geleverd

Goede website, snelle service

Prim

Goede prijs kwaliteit. Goede correcte afhandeling ook bij retour zending. Duidelijke en goed bruikbare website.

Kenteken ingevuld koplampen besteld geleverd klaar. Top

Kenteken ingevuld koplampen bestellen geleverd klaar monteren maar. Past natuurlijk meteen. Toppers.

Top bedrijf

Snelle service en afwikkeling.

Onderdeel besteld, snel binnen en helemaal goed

Top service kan niet anders zeggen

Goede service en snel je levering

Prijsgunstig en de dag erna al geleverd. Top!

Goede site

Snelle en goede afhandeling

Perfecte communicatie en service

Snelle levering en alles netjes voor elkaar.

veel te late nalevering

Ik heb dakdragers G3 CLOP Airflow bij Winparts gekocht. 1 week voor vertrek kwam ik achter dat de geleverde kapjes om de uiteinden van de dragers te dichten niet goed klikten, waardoor deze er meteen ervan af gleden. Winparts beloofde nieuwe kapjes op te sturen. Ik heb aangegeven dat ik binnen 1 week deze moet ontvangen anders heb ik geen alternatief. Na 1 week had ik deze nog steeds niet ontvangen en ik had geen andere keuze dan zelf de kapjes te lijmen. Er was geen tijd om iets anders te zoeken. De kapjes zijn pas na 2 weken geleverd. Mosterd na de maaltijd dus! hierdoor krijgt Winpart een dikke onvoldoende van mij. Voor de rest zijn de dakdragers wel degelijk.

Product past niet.

Laatst een uitlaat gekocht op kenteken en het zou moeten passen, maar bleek 4 cm tekort te zijn. Ik heb extra werk moeten verrichten (lassen) om het te laten passen. Ook werd het over 6 dagen geleverd terwijl het 2 dagen zou duren.

snel geleverd

super snel geleverd,perfect

top,

Mooi op tijd en redelijke prijs voor het product

Geweldige service

Het retourneren en de terugbetaling gingen heel vlot

Product omschrijving en website uitstekend, levering zoals aangegeven. Volgende dag in mijn geval.

Mooi artikel

Na plaatsen bestelling netjes en zorvuldig bezorgd en goed op de hoogte gebleven van voortgang.

Alles keurig geleverd

al een paar keer wat besteld, en altijd keurig op tijd binnen.

Snelle correcte afwerking

Scherpe prijzen waar zelfs autodoc een punt aan kan zuigen. Levering meestal binnen 2 dagen is een belangrijk item.

Super snel

Ok 17.00 uur besteld, volgende morgen om 10.00 uur in huis, top.

Goede service!!!

Artikel was niet passend ondanks het op kenteken gecheckt was, omruilen was geen probleem!!! Omgeruild artikel paste wel ..

Best goed bedrijf maar...

Ruime keuze onderdelen maar zeer vreemd dat als je hetzelfde onderdeel één dag later nogmaals besteld (zelf de fout gedaan, bleek er twee nodig te hebben) is het onderdeel een stuk duurder... Uitleg en excuses gekregen, maar ik blijf het zeer vreemd vinden.

Vlot geleverd

Snel gevonden op de site en vlot geleverd.

Snelle correcte levering

Na het invoeren van mijn kenteken snel het juiste onderdeel, koplamp unit voor een VW Up, gevonden en besteld. Snel geleverd, zelf gemonteerd en alles werkt.

Goed en snel

Goede website. Makkelijk om op kenteken te kunnen zoeken. De levering was super snel.

Prima, zoals elke keer eigenlijk.

Bestellingen snel geleverd en geen gedoe als iets omgeruild moet worden. Ben dik tevreden.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire