Prima, vooral klantenservice ,en dan met name thirsa, zij heeft mij geweldig geholpen

Prima service,

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Polecam

Szybka dostawa, atrakcyjna cena ,dobry kontakt z obslugą klienta 10/10

snel en perfect afgeleverd

binnen 24 uur geleverd

Prima dienstverlening heb geen problemen.

Wordt teruggekoppeld als er onduidelijkheden zijn.

Pakket snel ontvangen

Ik moet iets rectificeren, ik had een slechte beoordeling geschreven over winparts en dat is onterecht. Deze slechte beoordeling had voor Mister auto moeten zijn maar per abuis heb ik deze bij Winparts geplaatst. Excuses hiervoor. De onderdelen van Winparts zijn netjes op tijd bezorgd. Prijs kwaliteit is super! Niks op aan te merken.

Prima meedenkend.

N.av. mijn bestelling is er contact met mij opgenomen om de bestelde artikelen te controleren, uitstekende service.

niks dan pech

ik heb mijn bestelling nog steeds niet aangekregen hier nij mij het zou nog steeds vertraging hebben in het verdeelcentrum en al 2 dagen niks van gehoord m v g patrick

Goede zaak , met prima spullen . Enorme keus en ze komen na wat ze beloven. Goede prijs en kwaliteit verhouding

Goed advies en prima eindresultaat.

De medewerker van Winparts heeft zich pro-actief opgesteld en opgezocht welke dakdrager voor mijn Honda Civic besteld zou moeten worden. De keuze heeft prima uitgepakt. Het product was binnen enkele werkdagen binnen, was goed te installeren en voldoet prima.

Snelle levering, goed product, prima prijs

Snel, goed en goedkoop

DIK VOOR ELKAAR

PRIMA UITLEG EN SERVICE VOOR HET JUISTE ONDERDEEL

Juiste artikelen

Ideaal op kenteken zoeken en bestellen. Zo krijg je de juiste spullen binnen die je nodig hebt.

Snel, prima

Snelle correcte levering. Gewicht mogelijk verdelen, arbo technisch beter voor verpakker en bezorger, 2x10 kg ipv 1x20kg

Heel vriendelijke , Ik dank jullie allemaal

Alles goed geregeld

Kan niet beter.

goede en nette aflevering

de onderdelen zijn prima

Pas na aanmoediging servicegericht

Wanneer een deel van een bestelling kwijt raakt hoeft er niets aan de hand te zijn. Zodra medewerkers zich dan verschuilen achter ‘procedures’ van transporteurs en de betalende klacht daarop willen laten wachten gaat er iets niet goed…..

Professioneel

Goede service.

Super slecht.

09-07 bestelling geplaatst, moet nog steeds binnen komen. Zit nu al op 18-08 al ruim anderhalve maand zit ik te wachten hierop. Tussentijds andere bestelling gedaan.. waren producten niet op voorraad.. krijg een alternatief, is het Alternatief ook niet op voorraad, ik bel jullie op is alles niet op voorraad, vergoedingen of korting of wat dan ook doen jullie niet aan, jullie gooien het probleem op personeels tekort, bedrijf waar ik werk zitten wij ook met personeels tekort, echter duurt onze dienstverlening echt geen 1.5 maand, en komen wij de klant zeer zeker tegemoet met korting oid mocht het langer duren. Nooit problemen met jullie gehad, maar de afgelopen maanden maken jullie er wel echt een zooitje van! Zijn geen goedkope spullen die ik bestelt heb namelijk. Al met al. Zeer en zeer slecht en zeer slechte service! Mag hopen dat dit in toekomst veel beter gaat worden.

Goed prijs snelle levering

Prijs is goed en de levering snel.

subliem

zoals altijd,goede website,duidelijkheid,en snelle levering.

Alle onderdelen op tijd geleverd.

Had veel onderdelen voor een remsysteem nodig; op dit model auto meerdere opties en dat werd speciaal genoemd in een bericht van Winparts. Heel goed dat ze het liefst alles in 1 keer goed bezorgd willen hebben.

Zoals altijd prima op tijd.

Snelle levering en snelle creditering

Doordat ik het bestelde product niet meer nodig had, kon ik het gelukkig retourneren. De creditering was gelukkig snel geregeld.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire