tot nu een goede ervaring

onderdelen netjes afgeleverd o.a. een accu

Slecht

Verkeerd voorgelicht Nadat er een 2de hands koffer is gestuurd

1e bestelling voldeed niet helamaal aan mijn verwachtingen. Eenvoudig retour proces met snelle afhandeling. Nieuwe bestelling gedaan en deze voldeed wel aan de verwachtingen.

Waardeloos dat een niet passend product niet gratis retour kan.

Ik heb een kofferbakmat voor mijn auto besteld welke volgens de site van Winparts passend zou zijn voor mijn type auto. Daarnaast een stel stoelhoezen voor de voorstoelen. Bij mijn bestelling heb ik ook verzendkosten betaald. De kofferbakmat was echter niet passend en de stoelhoezen van slappe inferieure kwaliteit. Telefonisch overleg gehad met de helpdesk of ik basis van het niet passen van de mat de bestelling gratis mocht retourneren. Er werd echter aangegeven dat de bestelling op eigen risico was en dat niet kon worden gegarandeerd dat het product passend zou zijn (terwijl op de site wordt aangegeven dat bij opgave van het juiste type auto een passende mat geleverd zou worden). Het eigen risico zit m.i. dus alleen bij het juist opgeven van het autotype en hier is geen vergissing door mij gemaakt. Met andere woorden, de spullen toch maar terug gestuurd en wederom verzendkosten ad EUR 8,10 betaald. Dit was wel een erg dure les, ik zal zeker geen artikelen bij dit bedrijf meer bestellen. Als webshop heeft dit bedrijf voor mij afgedaan.

Altijd snelle levering en top prijzen

Ik bestel al jaren bij winparts en ben nog nooit teleur gesteld.

Klopt weer

Ondanks vakantie levertijd weer volgens afspraak!

Super service

Fantastische service en snelle levering. Bestelde per abuis de verkeerde wieldoppen, kon ze zonder probleem omruilen. Geen gedoe !!

Kan het niet beschrijven

Ik kan geen beoordeling geven want ik heb nog steeds mijn pakket niet ontvangen . Volgens de mail is het heel snel geleverd . De levering moest door PostNL gebeuren maar aangezien ik niet thuis was is het waarschijnlijk voor de deur gezet en achteraf gestolen door een voorbijgaande . Dit is ONVERANTWOORD .

Mooi product

Dacht eerst zo goedkoop kan niets zijn maaaaar goede kwaliteit voor weinig geld

Een zeer goede keus!!

Ruime keuze, scherpe prijzen, vlotte levering, goede adviezen.

Snel en goed

Besteld en kon het binnen twee ophalen

Pakket is keurig bij DHL aangekomen, maar na bijna een week nog niet bezorgd

Zoals altijd fijn kunnen bestellen bij winparts week woensdag. Het pakket zou vrijdag via DHL arriveren. Als ik in die app kijk, staat er dat het pakket telkens weer 1 a 2 dagen vertraging heeft. Ik heb er op dit moment geen vertrouwen in dat DHL deze week überhaupt nog iets gaat leveren.

Juiste onderdelen voor een scherpe prijs

De ordening van onderdelen op de site is transparant. De site werkt snel. Word snel geleverd. Invoer kenteken prominenter op de site zetten.

Product snel geleverd en in goede conditie.

Snel en goed geleverd

Duidelijk snel en een goed product

Snel en betaalbaar

Bestelling volgende dag al in huis, top!

Super goed en vriendelijk personeel

Snel bezorg en goede kwaliteit

Geweldig!

Op dinsdagavond complete uitlaat besteld en donderdagmiddag correct bezord. Ik werd goed op hoogte gehouden van levering van pakket d.m.v. update.

Delayed 1 week

I order one week ago and thay didn't delivery so new it's 8 days from when I order.

Betrouwbaar en goed

Na online hebben besteld een snelle reactie ontvangen via de mail Hierin de bevestging ontvangen met de data van bezorgen en een link voor track en trace. De levering was op de juiste datum en product was goed verpakt aangekomen. Ik zou een ander aanraden ook daar te bestellen.

Helemaal super.

Even op de site gekeken ( met kenteken herkenning) en precies de juiste onderdelen gevonden , en dan met zo'n, PRiJS. Helemaal top.

Snelle levering zoals altijd tegen een nette prijs

Staan zeker open om de klant te helpen! Zeer tevreden zoals gewoonlijk! Tot de volgende!

Snel geleverd prima

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire