snelle levering en goeie kwalitiet.

aanrader

S'avonds besteld, volgende dag al geleverd.

Goede materialen voor een juiste prijs en ook nog eens op tijd geleverd

Top service dik tevreden

Top!!

Prima geholpen snelle levering

Geweldige service

Goede prijs en kwaliteit.

Mogelijkheid om te kiezen uit meerdere alternatieven waardoor je kosten kan beperken.

Goed en snel

Gewoon goed

goede site waardoor het simpel is om de juiste parts te vinden, die ook goed betaalbaar zijn. Tot nog toe alle leveringen netjes binnen de beloofde tijd geleverd gekregen. wat mij betreft een top zaak.

eigenlijk alles top

perfecte service en de producten lijken te zijn wat ze moeten zijn (ik moet ze nog verwerken, dus lastig om 5 sterren te geven). Daarom een voorzichtige 4 sterren nu.

snelheid van levering

Het pakket was netjes en eerder op de dag van levering afgehandeld.

Product en snel geleverd

Ik ben erg tevreden met mijn wieldoppen voor mijn VW polo , ze zijn niet de originele maar na dat ik heb 2 originele van VW kwijt geraakt. Dacht ik.. ik kom gwn een setje die goedkoper is.. staan heel mooi in mijn auto. Bedankt

geweldig

makkelijk te vinden. en snel bezorgd.

Het juiste onderdeel gevonden met behulp van het zoekprogramma

Het juiste onderdeel gevonden met behulp van het zoekprogramma. Geverifieerd door de helpdesk. En het paste dus ook precies.

Ik zocht spiegels voor onze Getz compleet met verwarming en elektrisch verstelbaar. Op de site kwam ik er niet helemaal uit maar. Via de telefoon de desbetreffende nummers gekregen en ook netjes geleverd. Top service.

Good service at the shop

On your the web page it said that this would take 1 or 2 hs and it took much more.

• Would you recommend us? No

snel

Precies zoals omschreven en redelijk geprijsd.

Altijd goed

Mat paste perfect

Slechte service ervaren

Had spullen besteld voor n corsa c, Met kenteken voor t juiste type enz. Alles op voorraad, zou na 2 of 3dagen geleverd worden, vervolgens krijg ik n bericht dat t door de drukte het n dag of 2 langer duurt.. Na n week( auto stond al n week hier gedemonteerd)probeerde ik te mailen en bellen.. niks reactie en tel niet bereikbaar. Na 2weken weer gebeld, ja word opgenomen, na 24minuten wachten krijg ik n medewerker aan de lijn, Doe mn beklag,... zegt medewerker ja het is net 5minuten geleden klaar gezet.. Jaja geloofwaardig zo..?! Niet alles was op voorraad? Stond van wel met bestellen.. Krijv ik eerst t gros,later nog de olie en nog iets. Met monteren passen de remschijven niet.. Verkeerde set, goed , met de omruilservice zo geregeld(was weer wel oke) Verder met auto, verkeerde olie filter geleverd, weer bellen en n goede toe gestuurd. Half jaar geleden n bestelling gedaan waar n 1ltr olie can was leeg gelopen in de verpakking en alles onder zat in de doos. Zou n nwe krijgen . Niet gehad. Met bovengenoemde tel gesprek ook nog aangegeven, zat er ook weer niet bij.. Daarna nog n filter en ruitenwissers besteld en ontvangen, deze wel in goede orde ontvangen. Mvg Ron van meeteren Emmaplein12 4615kj Bergen

Heel vriendelijk

Niet zo best mede door distributie bedrijf

Vorige maandag bestelling gedaan keurig verzonden maar door de distributie zou er wat verkeerd zijn gegaan en is mijn bestelling terug gestuurd naar Win parts op dat zelfde moment krijg ik ook van DHL TE HOREN dat ik mijn pakketje op kan halen.afgelopen zaterdag 13-8-22 gebeld met Win Parts nieuwe pakket zou afgelopen maandag op gestuurd worden wat niet klopte blijkt achteraf,na contact zou het vandaag 16-8-22 opgestuurd worden maar nog steeds geen track and trace code ontvangenik hoop morgen toch mijn pakket te mogen ontvangen.

Gewoon goed

Goede kwaliteit en niet duur

Snelle levering, goed verpakt Goed product werkt perfect!!

zoals altijd :snel , goed en voordelig

zie hierboven

Prima geholpen

Levering van dakdragers en koffer was volgens planning. Helaas zat er een grote scheur in de dak koffer. Gebeld en werd direct opgelost. Nieuwe koffer binnen 2 dagen geleverd en de kapotte werd ook netjes opgehaald.

Goede uitleg, prima prijs

Het product staat goed beschreven inclusief alle specs. Prima prijs en snelle bezorging.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire