Again good

I really like your shop, always ordering is aalright Even if is not, you fix it in a good way ;) after bad experience with autodoc and autoonderdelen24 I can only trust your shop. Thanks

Snel en correct.

Zie boven.

Als ik een onderdeel bestel, dan kan op van op aan als je een toezegging geven

Snel verzonden en keurig verpakt

Nette prijs en snel geleverd. Jammer dat Febi de kabels van het raam mechanische te lang maakt. Bij een VW Polo is het dan lastig het teveel aan lengte goed weg te werken en er voor te zorgen dat het mechanisme toch z'n werk kan doen

Zoals altijd goed

Snel en goede prijs bij jullie site en denken mee met bestelling.

Altijd goede service!

Ook bij retourneren van onderdelen altijd even behulpzaam en klantvriendelijk! Bij ruilen ook geen enkel probleem, bestel al jaren bij Winparts en darlt blijf ik mooi voortzetten! Top service!

Top bedrijf

Goede service. Snelle reactie op mijn verzoek van omruilen onderdelen. Verloopt allemaal heel soepel. Ben er echt blij mee.

Alleen maar plus punten

Zeer goed geholpen, erg tevreden.

Snelle reactie en super goede service

Snelle reactie en goede service

Prima product voor een schappelijke prijs

Goed product, makkelijk besteld, snel geleverd en een mooie prijs

Prettige site, snelle levering. Het onderdeel dat ik gevonden had om de autogordel bij mijn nek weg te houden doet het goed. Erg blij mee.

Het eerst geleverde artikel bleek verkeert, maar deze teruggestuurd en al snel erna het juiste onderdeel in huis. Geen probleem en goed geregeld

Slecht

Ik typ mijn kenteken in en bestel een lampenhouder. Vervolgens krijg ik de verkeerde binnen en moet ik m op eigen kosten terug sturen terwijl ik vind dat het hun fout is. Schandalig! Ik ga nooit meer iets hier bestellen!!!

Heel heel goed

Gewoon heel goed

Niet duur, snel bezorgd

Niets op aan te merken

Gewoon snel en goed

Pakket (nog) niet ontvangen.

DHL geeft aan dat het geleverd is, maar wij waren op vakantie, waar het nu is, is nog niwt bekend. DHL is het aan het zoeken. "Dank je, 15530238 is het casenummer van het onderzoek, deze wordt in behandeling genomen door onze backoffice. Zodra het onderzoek is afgerond zal de backoffice je verder op de hoogte houden via e-mail. Een onderzoek kan 5 werkdagen duren, heb je nog een vraag?"

Super snel geregeld

Alles ging super snel. Ben echt enorm te vrede. De folie was ook super goed aan te brengen en gemakkelijk om mee te werken.

goed naar perfect

wij zijn n zeurland niet vaak goed , maar waar kun je beter vinden=?

Het juiste product snel gevonden en in huis!

Het juiste product snel gevonden en in huis!

Super klantvriendelijk

Ik heb voor en achter nieuwe ruitenwisser besteld. Na invoer van het kenteken had ik voor achter de keus uit twee modellen. Ik koos de grootste. Die bleek na bezorging niet te passen. Bij telefonisch contact met winparts meldde de medewerker dat de site op dit punt niet duidelijk genoeg was. Hij bood aan om onmiddellijk de goede ruitenwisser na te zenden. Deze werd de volgende dag bezorgd. De niet passende ruitenwisser hoefde ik niet retour te zenden. Geweldig.

Goede service en groot assortiment!

Snelle levering en veel keuze uit mooie producten.

Veel keuze en snelle levering

Bij Winparts na een lichte schade aan mijn auto vervolgens Scratch X 2.0 G10307 en Protecton Bumper zwart besteld. Beide werden de volgende dag reeds bezorgd en tot volle tevredenheid heb ik hiermee de lichte schade geheel kunnen herstellen. Top.

Zoals te doen gebruikelijk: prima

Ik bestel vaker bij Winparts, en zoals te doen gebruikelijk gaat alles soepel. Vroeger werden levertijden wel eens niet gehaald, maar dat gaat tegenwoordig ook heel goed. En bovendien goede service en goede prijzen.

Prima kwaliteit

Snelle service en prima kwaliteit bij snelle levering.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire