super ze passen geweldig en staat ook nog mooi

zijn geweldig en vlug gelevert

Levertijd kan wat sneller. Anders een 10

Goede en snelle service

Had mijn bestelde artikelen snel in huis en Via Track en trace goed te volgen

Waar er pas garantie is afgegeven passen de onderdelen toch niet

Fijne webshop Snelle levering Veel betalingsmogelijkheden Goede service d.m.v. Kenteken zoeken Echter waar ik remblokken bestel welke volgens de site zouden moeten passen, passen deze niet. Ik hoor tijdens het rijden een tikkend geluid, dit is het blok wat loszit ik de houder. Deze blokken passen dus niet.

Goede prijs en snel geleverd

Super snel geleverd. 'S morgens besteld en 's avonds in huis. Goed geregeld

Zoals altijd ook nu weer tevreden.

Prijs/kwaliteit zoals verwacht. Service altijd oké.

Order not delivered and Nobody reply to queries !!!

Sent multiple emails to various company addresses and tried to contact them over the phone by calling direct number specified on their website. Simply not understandable this sort of ignorance. I'm still waiting my product? No confirmation of shipment? No estimated dates ?

• Would you recommend us? No

Uitstekende service

Fijn geholpen, er werd goed meegedacht aan een oplossing en een snelle bezorging!

Snelle levering en producten zoals omschreven!

Snel geleverd Netjes en onbeschadigd in dozen Aanrader!

Kan beter

Ik heb een dak dragers besteld via mij kenteken nummer. De dak dragers die op mijn auto moeten passen krijgt op jullie site te zien. Er is ook een instructie film toegevoegd , waarbij de klem (bugel) vast wordt geschroefd aan de binnen kant van de auto.dat was voor mij de reden om dit artikel te bestellen. Na het uit pakken van mijn product kom ik er achter dat er geen gat was in de bevestiging bugel. Ik vindt jullie video op jullie site misleiden is voor de klant.

Goed als altijd

Voor 21 uur besteld de volgende dag in huis ? Dat niet.

Enveloppen zien er goed uit !

Snelle en correcte levering. Goed kwaliteit

altijd goed en correct!

winpaarts heeft altijd wel iets voor je!

Vlug veilig en voordelig

Prima service en mocht er iets fout gaan, wordt het netjes opgelost.

Prima product snelle levering!

Zeer goede ervaring

Geen op- of aanmerkingen alles verliep soepel.

Duidelijke website. Snelle levering.

Snel en uitermate geschikt en…het paste ook nog

Ik die al langer zaken bij Winparts en … Het is snel en uitermate vriendelijk bij hulp over onderdelen. Top !

Mooie zaak voor auto onderdelen

Goede winkel voor auto onderdelen. Ze hebben veel onderdelen snel op voorraad. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam bij het afhalen. Mogelijk verbeterpunt is de retourtermijn van niet gebruikte onderdelen. 14 dagen is in mijn ogen aan de korte kant.

Sprakeloos! Perfecte service.

Helder, duidelijk en een fantastische heldere informatie!

Verpakking was reeds open en stuk

Pakket was afgetapte of het door Schoolkind was gedaan en was open voor ontvangst doos van 1 meter voor 5 ltr olie en enkele filters en 6 bougies was blij dat bougies niet uit defecte verpakking zijn verloren gegaan als zo doorgaat bestel ikanders bij Auto Doc zeer ontevreden

Supersnel!

Gisteren besteld rond 21:00 en de volgende dag in huis. En het Meguiars product nog voordeliger dan bij de anderen. Blij mee!

Keurig verpakt!

Prima en eenvoudig goed geregeld met afhalen ook erg vriendelijke medewerker!

Gewoon goed.

Makkelijk opzoeken van onderdelen op kenteken, veel keus in merken en prijs. Bestellen gaat eenvoudig en bezorging snel. Het bestelde onderdeel binnen twee dagen in huis.

Snel en correct

Prima service, verbetering kan

Ik ben tot nu toe altijd tevreden geweest. Helaas heb ik dit keer de pech gehad en een verkeerd artikel gekocht. De tweede maal heb ik jullie klantenservice gevraagd welke ik wel zou moeten hebben. Hier hebben jullie netjes op gereageerd en ik heb de desbetreffend remblokken besteld. Ook ditmaal pastte ze niet op mijn auto. Dus 2x me auto uit elkaar gehaald en 2x het verkeerde product ondanks het kenteken zoeken en pascheck en het 2e artikel op jullie advies. De service is prima wat ik jammer vind is dat ik 2 maal retourkosten moet betalen waarvan 1 keer ik het artikel op jullie directe aanraden heb besteld. Iedereen kan een fout maken maar kosteloos terug kunnen sturen in zo een geval zou ik netjes vinden. Verder prima site en service.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire