Binnen drie dagen in Italië geleverd

Klant stond met pech op een camping in Italië. De Italiaanse dealer wilde de auto op een sleepwagen afvoeren met alle kosten die daar bij horen. Het was slechts een simpele reparatie. Op 25 juli twee luchtbalgen besteld, deze werden op 28 juli in Italië geleverd.. Hulde

Het was snel geleverd. En degelijk materiaal

Goede service .was binnen 48 uur binnen top gedaan

Snelle verzending!

Snelle verzending, product prima kwaliteit

De meeste producten goed en snel.ontvangen. het ander keurig opgelost

Snel en goedkoop

Zeer snelle bezorging, veel keus/producten en zeer scherp geprijsd.

Zoals ook eerder prima spul en goede service

Accu en remlicht schakelaar gekocht. De laatste bleek een verkeerd type te zijn, volledig gratis omgeruild, prima service dus ook en natuurlijk ook prima spullen

snel verstuurd en goede kwaliteit

Grille delen en deurslot werden snel afgeleverd, ondanks waarschuwing van lange levertijden. Grille paste perfect.

Wij bestellen al vaak bij jullie naar mijn zoon is op vakantie dus ik zelf maar even

Verkeerde bezorgdienst

Bezorgdienst was voorheen beter als tegenwoordig, stop met fedex, wat een waardeloze bezorgdienst. Als dit zo blijft zal ik niet meer bestellen bij jullie.

Uitstekende service

Gevonden wat ik zocht. Snel verzonden. Top!

Zeer goed bedrijf

Zeer goed na telefonisch contact (twijfel als ik de goede had ) zeer goed geholpen dag later al opgehaald na een mailtje dat die klaar lag en twee woorden top bedrijf

Goedkoop en snel

Product gezocht en vergeleken op. internet. Winparts veruit de goedkoopste. Besteld en twee dagen later in huis. Juiste product. Netjes, goedkoop en snel dus.

Snelle levering, goede prijs.

Nieuwe Brembo schijven voor mijn Range Rover Evoque. Waren er in 2 dagen en paste perfect. Prijs was de goedkoopste op internet.

Goede producten en goede service en snelle levering.

Zie boven!

Snelle levering en uitstekende service

Ik ontving de correcte bougies waar ik om vroeg voor een zeer schappelijke prijs.

correct en vlot

bestelling wordt correct en vlot afgehandeld.

they send me the missing parts

After my contact they send me the missing parts without any cost.

Nette levering volgens afspraak

Product, zoals in omschrijving op de site.

Snelle levering & product als omschreven

Snelle levering & product als omschreven

Top wieldoppen

Super mooie wieldoppen, en snelle goede verzending!!!

Te laat bezorgd

Voor 18.00 besteld, morgen in huis staat er op de site. Vrijdag besteld in de verwachting zaterdag in huis. Zondag vertrek op vakantie... zaterdagochtend mail van DHL dat het maandag bezorgd wordt! Zeer teleurstellend en geen communicatie vanuit Winparts hierover. En dan moet je ook nog zelf de retourkosten betalen!!! Belachelijk..

Zoals altijd volgende dag binnen

Meerdere keren besteld, en altijd goed verpakt en volgende dag binnen En goeie overzichtelijk web side. Maar,, bij laatste zending vergeten de bestelbon,, cq factuur bij tedoen

top

Onderdeel besteld en optijd geleverd

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire