na een week nog een levering

Accu besteld, zou volgende dag geleverd worden. Eerst een mail dat het niet gelukt was te versturen, vervolgens geen controle over de transporteur. Telefonisch niet bereikbaar, mail gestuurd, geen antwoord. Uiteindelijk telefonisch contact, "wij bellen u vandaag terug", niet dus. Nu, na een week de order gecancelled. nu nog wachten tot m'n betaling teruggestort wordt...

Netjes bezorgt.

Alleen de wieldoppen passen niet.En 1 wieldop zat een scheurtje in. Via het kenteken besteld maar helaas.

hat verzenden in gaten houden

het materiaal is goed aleen een opmerking over verzending ik zou het het op maandag krijgen maar het dinsdag geworden een min puntje maar zodra ik mijn bestelling binnen had heb ik hem er onder gezet de passing was verder perfect.

Prijs/kwaliteit 100%, waanzinnig goed verpakt, volgende dag thuis.

Prettige chat met Jessica, maar ze moet een beetje beter teruglezen; ik had al opgegeven om welk merk/type + kent.nr. het ging, en gezegd dat het kenteken nog niet tenaam stond. Toch kreeg ik naderhand de vraag: wat is het merk en type, en dan de opmerking dat hij niet in haar systeem stond. Klopt, auto stond nog bij de dealer en was nog niet afgeleverd. Verder vlot de volgende dag per DHL de spoilers binnengehad, beregoed verpakt en ze passen weer 100%! Prima!

Was niet super mee denken

Ik had een verkeerd onder deel. Geld terug goed. Goede onderdelen was twee in een 576218 airco condensor bij Renault radiator in een ik kwam met de klant prijs niet goed uit.ik had gevraagd om 10%korting ging niet toen ben ik op zoek gegaan bij een andere uit leg onderdelen was veel beter en nog goed koper . Met vriendelijke groeten AAJ

Makkelijk bestellen

Snel geleverd.

beloofde levertijd moet je met een korrel zout nemen

Bij bestelling werd duidelijk aangegeven dat levering de volgende dag zou plaatsvinden. Helaas is dat niet waargemaakt. kwam bericht dat het niet ging lukken.... er ging een weekeind overheen en toen... ja... toen was het er ineens. Gelukkig was het geleverde product voor 100% zoals verwacht. Dus.... niet ontevreden maar wel een kleine sneer...

Altijd dik Voormekaar

Spullen worden zeer snel geleverd en goede service als er iets aan de hand is bestel er al jaren

Toppie

Alles snel en goed geleverd

Slecht

Slecht ik heb beschadigd pakket ontvangen ik probeer klantenservice te bereiken maar helaas geen resultaat

Snelle levering, duidelijke website.

Mijn ervaring is goed., de onderdelen zijn volgens bestelling, allen voor een fiat scudo is een beetje onduidelijk.( motor inhoud) Nu alleen mijn retour zending afwachten. Maar gewoon goed

Fijn

Snelle levering, goed verpakt en bij een twijfel heb ik gebeld waardoor goed geïnformeerd werd. Top

Past totaal niet en geen contact mogelijk

Shades besteld, past niet, bellen kan niet, mail gestuurd maar krijg geen reactie

Alles snel en oke

Goed service ze denken ook met je mee voor dat je de bestelling afrond dat je altijd het goede product krijgt

Ben uiterst tevreden

Is een uitstekend bedrijf met een duidelijke site en goede producten.

Goeie service

Goeie service had mijn emailadres verkeerd ingevuld, dat was snel opgelost enbde dakkoffer mooi op tijd binnen

Verzendkosten betalen

Ik ben al meer als 10 jaar klant bij jullie altijd alles op tijd gehad perfecte onderdelen alles prima in orde. Nu had ik private shades besteld voor mijn fiat tipo stationwagon op kenteken opgezocht op jullie site ze waren binnen gekomen maar ze bleken niet te passen ze waren voor een fiat tipo hatchback. Nu mag ik ze terug sturen naar jullie en krijg ik mijn geld wel terug maar moet ik zelf de verzendkosten betalen wat best hoog is 13.95 en ik heb ook de verzendkosten betaald als het naar mij toe is gestuurd. het is door jullie fout omdat het verkeerd op de site staat betaal ik 20 euro voor niks? Ik heb het netjes op kenteken opgezocht maar het klopt niet vandaar de slechte beoordeling.

Krek wak wau

Onderdeel besteld. Onderdeel kwam binnen. Onderdeel gemonteerd. Onderdeel werkt goed. Ik helemaal blij.

Super service en geleverd zoals beloofd

Makkelijk zoeken op de site. Perfecte service

Prima, support helaas vertraagd door emails in spam folder

Maar toen er eenmaal contact was het netjes opgelost

Goede kwaliteit en prijzen snelle leveringyl

Uitstekende snelle service

Het product is snel geleverd en voldoet aan de eisen

Grote voorraad, veel keuze, snel geleverd.

Al vanaf het prille begin ben ik een tevreden klant van Winparts.

Artikel voldeed volgens beschrijving

Product was conform beschrijving Levering volgens toezegging Dus weer tevreden

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire