onderdeel snel geleverd, ter controle is ook naar kenteken gevraagd voor dubbel check !! prima gelopen
Overeenkomst uitgevoerd, altijd vraag of dat 5 sterren waard is. Wat je aan een webshop hebt weet je meestal pas als er een probleem ontstaat echter 5 sterren aangezien 3 of 4 ook niet fair voelt
Snel en netjes geleverd
Ondanks invoer kenteken , merk en type auto, toch niet passende airvents ontvangen. Nu nog wachtend op de nieuwe set. Klantenservice is prima.
Niets op aan te merken
Alles netjes en Snel geleverd.
verzending snel geleverd door postnl goed verpakt
Bestelling zoals altijd volgens afspraak geleverd. Deze keer 1 onderdeel niet kompleet. 1 simpel telefoontje en het was geregeld. gewoon terug sturen en gelijk het komplete onderdeel vervangen. Zonder gezeur. Dat noem ik service.
Snel en goedkoop
vlotte levering
Jammer dat het pakket één dag later was geleverd dan gepland, met als gevolg het uitstellen van mijn eerdere gemaakte afspraak bij de garage.
op de website staat "voor 19.00 besteld, volgende dag geleverd". dit is niet gerealiseerd. daar ik de fietsendrager de volgende dag nodig had ben ik een dag later op vakantie kunnen gaan. het goedmakertje van 10% korting bij de volgende bestelling heb ik niks aan. verder was de levering prima en voldoet de fietsendrager goed
Goedemorgen Jos, Dank voor uw berichtje. Ik heb even met u meegekeken naar de oorzaak van deze vertraging. We snappen namelijk dat het erg vervelend is wanneer de levertijdsindicatie niet wordt nageleefd. Vooral als u product nodig hebt voor de vakantie! Door toegenomen drukte kunnen wij momenteel helaas niet alle bestellingen versturen op de streefdatum. Helaas is uw bestelling daarom ook een dag later verzonden dan verwacht. Onze excuses hiervoor! Hopelijk bent u toch tevreden over de producten en kunnen we u de volgende keer snellere levering bieden. Dank voor uw geduld en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Lina
Bestellingen waren laat. Vragen over bijbehorende onderdelen ( schroeven) konden niet beantwoord worden.
Na dat het pakket 6 dagen te laat kwam. Kwam het toch eindelijk binnen. Ik super blij net op tijd voor de vakantie maar helaas de inhoud van de doos lag uitgepakt verspreid met een extra montage set + de dakdragers waren flink beschadigd. Als ik de volgende dag niet op vakantie ging had ik ze gelijk terug gestuurd maar ik had ze echt nodig. Ik gelijk bellen natuurlijk. Wordt er eerst nog tegen mijn gelogen na 2 keer gevraagd te hebben verkopen jullie 2e hands spullen (nee meneer alles wat wij verkopen is nieuw) nou uitgelegd wat ik binnen heb gehad en mail met foto’s gestuurd. Oplossing (mail Winparts medewerkster : Goedemiddag, Bedankt voor uw bericht en de foto's. Ik heb direct eens gekeken wat ik voor u kan betekenen. Ik heb een bedrag van 15 euro voor u gecrediteerd. Dit zal binnen 3 werkdagen teruggestort worden op de rekening waarmee u ook heeft betaald. Ik wens u alvast een prettige vakantie! Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, ****** Zoals u kunt lezen geen excuus en en eigen houtje besloten dat ik maar 15€ moet accepteren. Ik heb hierop geageerd dat dat erg mager is en dat ik hier niet mee akkoord ga. Heb op dit moment nog steeds geen nieuwe reactie gehad (3dagen later) vandaar deze review. Dus beste particuliere en ondernemers blijf alstublieft zo ver mogelijk van dit bedrijf
Goedemorgen Jeffrey, Dank voor uw review en feedback. We vinden het erg vervelend te horen dat de artikelen op deze manier bij u werden bezorgd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en geeft geen fijne indruk van de bestelde producten. Onze excuses hiervoor! Naar aanleiding van uw review heb ik uw order er nog eens bij gepakt. Ik snap namelijk dat dit niet de service is die u zou hebben gewenst. Mijn collega’s dienen volgens bepaalde richtlijnen te werken, waarin uw case ongelukkig uit kwam. We kijken er graag nog eens met u naar om samen tot een passende oplossing te komen! Mijn collega neemt hierover contact met u op. Met vriendelijke groet, Lina
Recensione originale
Goed.
Automat past niet, klantenservice reageert niet.
Goedemorgen Monique, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat de automat niet past en u nog geen reactie hebt ontvangen van ons. De reactietermijn is momenteel langer dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. Ik heb uw bericht doorgezet en mijn collega zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Lina
Attente en kundig advies gekregen.
Snel service
Makkelijk bestellen, snel geleverd en precies wat ik er van had verwacht. Alles was naar wens.
Makkelijk keuze maken en scherpe prijs.
Mail hierover naar klantenservice gestuurd maar geen antwoord.
Goedemorgen Dave, Bedankt voor uw review en goed dat u even aan de bel trekt! Het is momenteel erg druk waardoor het contact met de klantenservice wat langer duurt dan u van ons gewend bent. Wat vervelend dat u het pakket niet hebt ontvangen. Ik heb uw bericht doorgestuurd, we zullen vandaag even contact met u opnemen! Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Lina
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire