Donderdag mn bougies besteld en die zouden zaterdag binnen komen. Niet dus die woensdag erop dus bijna een week later.
Goede prijs en op tijd geleverd
Je kunt zelf bepalen hoe en waar je de strip wil plakken. Een schaar heb je er dan wel bij nodig. Het pakketje kwam vervormd aan maar gelukkig kon de inhoud er tegen.
Product is geleverd maar paar dagen later. Dat is jammer. Verder goed product gehad en is iets goedkoper als de concurrentie.
Goed advies en snelle levering en tevreden over het product
Fijne prijs en erg goed geholpen door de klantenservice.
Ik heb gekregen dit onderdelen welke heb ik besteld . Altijd snelle levering en goedkopere dan concurrentie
Twee dagen later zonder enig tegenbericht bezorgen. Wees gewoon eerlijk! Verpakking wel goed voor elkaar.
Goedemorgen Steven, Dank voor uw review. Onze excuses voor het afgeven van de verkeerde tijdsindicatie! Dat is natuurlijk erg vervelend wanneer u de onderdelen snel nodig heeft. Het overgrote deel van de hardlopende producten ligt bij ons in het magazijn en kan doorgaans tot 21.00 uur nog verstuurd worden, waarbij het product de volgende dag in huis kan zijn. Producten die zeldzamer zijn of minder vaak afgenomen worden liggen op een ander depot. Wat in dit geval reden kan zijn van de langere levertijd. Hopelijk bent u toch tevreden over de producten en kunnen we u de volgende keer snellere levering bieden. Met vriendelijke groet, Lina
heb voede eevaring met winoarts levering is altijd op tijd personeel is duidelijk en vriendelijk heb er geen slechte woorden voor ze zijn goed bezig een aanrader voor iedereen
Betrouwbaar en snel
Nvt
Afgelopen 30 juni heb ik onderstaand product bij jullie besteld (448890 ABS Achterbumper beschermlijst passend voor Volkswagen Golf VII Variant 2013- Zwart). Bij het bestellen heb ik de optie ‘ik wil pasgarantie’ aangeklikt, waardoor ik er vanuit ben gegaan dat het product zeker op mijn auto zou passen. Helaas bleek bij het monteren, toen de lijst al geplakt zat, dat de lijst niet optimaal aansluit op mijn bumper. Zo valt de lijst deels over de bumper heen, waardoor er een deel van de lijst uitsteekt. Daarbij staat de lijst wat onder spanning, waardoor er een scheurtje in het plastic is ontstaan. Ik heb jullie hierover op 5 juli gemaild, maar helaas tot op heden nog geen reactie ontvangen.
Goedemorgen Bas, Bedankt voor uw review. Erg vervelend dat u deze ervaring met ons heeft gehad, onze excuses daarvoor! Door reactietermijn van onze klantenservice is momenteel langer dan wenselijk. Ik heb uw bericht intern doorgezet en mijn collega zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Lina
website overzichtelijk
Groot assortiment. Product snel gevonden.
Eerste bestelling werd snel geleverd, maar was onjuist product. Na een telefoontje met de klantenservice kreeg ik een retourticket en stuurde het verkeerde artikel terug..binnen enkele dagen kreeg ik het juiste produkt. Prima service en snel geregeld
Alles was goed geregeld
Na melding van verkeerd geleverd product na 4 dagen nog geen enkele reactie gehad
Goedemorgen, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u de verkeerde zijwindschermen heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor! De reactietermijn van de klantenservice is door de enorme drukte momenteel langer dan u van ons gewend bent. Wij doen ons uiterste best dit te verbeteren. Ik heb uw bestelling nagekeken en zie dat er inmiddels contact is geweest met een collega en we u hebben voorzien van een label waarmee u het pakket kosteloos kunt retourneren. Met vriendelijke groet, Lina
Op de site bestel ik automatten waarbij wordt aangegeven dat 'voor 21 uur besteld, volgende dag geleverd' staat. Ik bestel woensdag vroeg in de avond en hoop dat deze donderdag wordt geleverd volgens de bewering op de site. donderdag zie ik dat er aangegeven wordt dat hij vrijdag komt. Op vrijdag zie ik in de update dat de matten pas zaterdag worden geleverd omdat hij nog steeds niet bij postnl is aangemeld. Ik bestelde bij winparts vanwege de snelle levering omdat deze voor mij nu belangrijk is, deze wordt niet waargemaakt.
Hi Remco, Bedankt voor uw bericht. Wij vinden het erg vervelend dat u uw order een dag vertraging heeft opgelopen in ons magazijn, onze excuses voor het ongemak. Door toegenomen drukte kunnen wij momenteel helaas niet alle bestellingen versturen op de streefdatum. We doen ons uiterste best alle bestellingen op tijd over te dragen aan de vervoerder en vertrouwen erop dat we u snel weer leveringen voor de volgende dag kunnen aanbieden! Met vriendelijke groet, Lina
snel gelevers zoals besproken goed product
De bestelling die ik had gedaan was deels manco, deels beschadigd. Motorsteunen ontbraken, voorscherm was gedeukt. Totaal geen reactie op mijn mails. Telefonisch onbereikbaar. Auto moet dinsdag naar de RDW. Nu rest maar 1 optie. Het gedeukte voorscherm monteren. Zonder voorscherm gaat de auto niet door de keuring. ZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER slechte aftersales. Marc Faas 06-414714102
Hi Marc, Bedankt voor uw review. Wat een vervelende situatie! We begrijpen dat het erg vervelend is wanneer een onderdeel beschadigd is geraakt tijdens vervoer en er onderdelen missen. Onze excuses hiervoor. We lossen dit uiteraard graag voor u op en heb u daarom inmiddels een email bericht gestuurd. Met vriendelijke groet, Lina
Prima product, aantrekkelijke prijs. Levering door DHL kon beter.
Prima kwaliteit/prijsverhouding, echter 6 dagen levering op producten welke voorradig zijn is niet meer van deze tijd.
Zeer slecht bedrijf binnen een week twee keer niet optijd bezorgd en zelf ophalen kan niet op afgesproken tijd en Dam mailtje sturen volgende bestelling 10% korting schiet je niks mee op Dit was toch echt de laatste x bij dit bedrijf
Hi Marcel, Dank voor uw feedback. Wij vinden het erg vervelend dat u uw order een dag vertraging heeft opgelopen in ons magazijn, onze excuses voor het ongemak. Door toegenomen drukte kunnen wij momenteel helaas niet alle bestellingen versturen op de streefdatum. Wij doen alsnog ons best om uw bestelling zo spoedig klaar te maken zodat u deze bij ons kunt afhalen zoals afgesproken. Met vriendelijke groet, Lina
Goedemorgen Roel, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat de bestelde remblokken niet blijken te passen. Van sommige auto’s zijn er in hetzelfde bouwjaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor kan het helaas wel eens voorkomen dat een product toch niet past, ondanks de pasgarantie. Onze excuses voor het ongemak. Ik zie dat u het product inmiddels hebt geretourneerd. Wij gaan het aankoopbedrag en de gemaakte verzendkosten voor het retourneren aan u terugbetalen. Dit is inmiddels verwerkt en zal binnen drie werkdagen zijn bijgeschreven op uw rekening. Met vriendelijke groet, Lina
Waarom dan toch geen 5 sterren?? Om de reden dat volgens de site aan de hand van mijn kenteken een passend onderdeel zou worden toegestuurd. Echter dit bleek dus niet zo te zijn. Een belletje naar Winparst om de situatie en verschil in onderdeel door te geven bracht meteen een oplossing. Helaas konden ze niet het juiste onderdeel alsnog leveren (Echte een unieke auto dus) maar wel er voor zorgen dat het onderdeel kosteloos de volgende dag al weer retour werd opgehaald. Ook het te crediteren bedrag stond vrij vlot weer op mijn bankrekening. Kortom een Super bedrijf.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire