Universele dakdragers

Duidelijke website, goeie toelichting en specificaties. Dakdragers kwamen op tijd binnen en passen goed op mijn Superb.

Snelle levering en goede prijs. Product ziet er goed uit.

Aantrekkelijk geprijst

Snelle levering en alles de juiste maat. Top levering!

Ruime keuze

Ruime keuze uit merkproducten met verschillende prijzen. Levertijd was langer dan verwacht, 5 dagen.

Zeer te vereden

Snel en goede service en kwaliteit

Geweldig snel geleverd !

Goed en mooi product, voor herhaling vatbaar! Aanrader.

Blij met mijn aankoop

Perfect Product zoals gepland

Kreeg wat ik besteld had en vrij snel sappo

Super site, goede prijzen

Alles snel te vinden voor mijn type auto

Snelle levering gewoon toppie.

Ik had dingen besteld bij autodoc en twee weken later pas binnen. Bleek heb ik niet de goed sleutel. Hier besteld en 2 dagen later in huis. Dus als ik nog eens wat nodig heb weet ik waar ik moet zijn.

Top service!

Snelle levering en door de pasgarantie kon ik een product makkelijk ruilen. Top service

Niet gekregen maar retour

Zou vrijdags komen hele dag op gewacht geen dhl. Verplaatst naar maandag. Maandag even 10 min naar de winkel dhl geweest. Nu retour gestuurd en nu?

geweldig

Goed verpakt en snel geleverd

Ik dacht met kenteken check krijg ik vast de goede maat ruitenwissers, helaas was dat niet het geval. Ik heb nu 1 te kleine wisser op de auto zitten( andere was kapot dus geen tijd om op een nieuwe te wachten) en 1 aan mijn zusje gegeven. Voortaan dus maar gewoon naar de garage en het daar laten doen. Maar de levering was top! Dus als je zelf wel goed de maten weet dan zou ik het zeker aanbevelen.

past wel

ik heb een ronde eind demper besteld maar kreeg een ovale. Maar omdat retour langer zou duren had ik het maar toch laten monteren. op de foto is te zien welke ik had besteld maar kreeg een andere model en die zit ietsje lager dan een ronde onder de auto

Goed product slechte gebruikshandleiding

Het is een mooi en uiteindelijk makkelijk te monteren product. Echter staan in de handleiding maten waarop de 4 dragers geplaatst moeten worden naar aanmelding van het type auto. Ik heb een toyota maar de maatvoering van de voorzijde klopt niet. De auto is smaller als de handleiding aangeeft waardoor ik heel lang bezig ben geweest de uiteindelijke goede maat uit te zoeken. Gelukkig ia day maar eenmalig. Het product, de kwaliteit en dergelijk maar ook de levering zijn gewoon goed.

Efficient bedrijf

Deze vraag is teveel voor een simpele bestalling

Snel en goed

Grote assortiment en goede kwaliteit, al jaren bestellen we bij Winparts tot nu toe geen problemen gehad. Een Goede service!

Levering veel te laat

Levering veel te laat contact gehad en wederom afspraak niet nagekomen nogmaals contact gehad toen pas met succes en kreeg 5% van de aankoop terug niet de moeite maar wel een goed gebaar

Uitstekend.

Snelke en correcte levering.

Snelle levering, goed artikel

Mijn bestelling werd snel geleverd. Het artikel was goed verpakt, duidelijke instructies voor montage en werkt naar behoren.

Prima auto onderdelen uitzoeken

Onze eerste ervaring is prima, helaas waren de ruitenwissers niet goed van maat, dan valt het wel even tegen met retour zelf moeten betalen. 2de bestelling in orde, gelukkig. De produkten zijn van goede kwaliteit.

Snel geleverd en met 50% korting

Ik was nu de helft goedkoper uit dan bij me lokale garage. In 2 dagen in huis. Heel tevreden

Na bestelling, volgende dag geleverd

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire