Tja, wat is je ervaring met een online winkel wanneer alles goed gaat? De ervaring is dan minimaal; en dat is goed. Je besteld iets en de volgende dag heb je het in huis. Prima toch?

Super dikke 10

Was aan het stresse voor onderdeel van de auto en vandaag besteld en morgen 1230uur binnen ,gewoon fantastische

Goede onderdeel en op tijd geleverd.

Kocht een accu voor mijn auto, de tool op de site om zeker te weten dat hij in mijn auto zou passen gaf mij extra zekerheid. Alles ging verder vlekkeloos. Uitstekend.

Perfect in, ja in alles !

PERFECT.

Goed en snel

Goede materialen en snel geleverd

Prima bezorgd

Mooi optijd en wat ik besteld heb

Snel en goede levering

De honderek doet waar hij voor gekocht is en makkelijk te installeren

Snel en goede bezorging. Ik was in Duitsland en ook daar kon de bestelling zonder problemen naartoe gezonden worden.

Winparts Top

Ik had een bestelling geplaast met 2 dagen zal ik die in huis hebben. DHL kwam langs maar wij waren niet thuis en die bracht het bij een servicepunt. Toen ik het daar wilde ophalen was het pakket daar niet afgeleverd. Dus telefonisch contact gehad met winparts die zei we sturen een nieuwe. en wij handelen dit verder met DHL af... Dat was super !!! De nieuwe was er met 2 dagen!

Jammer dat mijn pakket voor de deur is gezet

Mijn Pakket was voor de deur gezet. Gelukkig was ik op tijd anders was die weg

Bestelling incompleet

Set van ruitenwissers besteld, maar een ruitenwisser in de verpakking. Nadat ik een mail had gestuurd over het probleem. Tot op heden geen reactie van winparts.

Ik moest nadrukkelijk zelf handelen om het goed te laten komen

Op autokenteken besteld. Een dag te laat kwam het verkeerde artikelnummer met maar 1 wisser in plaats van 2. Gebeld, gebeld want ik moest over 2 dagen weg. Uiteindelijk kreeg ik een mail dat de nieuwe levering te laat zou zijn. Dezelfde dag kreeg ik een mail dat het artikel klaar lag bij de afhaalbalie. Uiteindelijk naar Winneweer gereden om het zelf op te halen terwijl ik wel bezorgkosten had betaald. Dus 1: fout artikel bezorgd met 1 stuks in doos (hadden er 2 moeten zijn) 2: mailen dat het goede artikel niet op tijd geleverd kon worden. 3. Dezelfde dag mailen dat het goede artikel afgehaald kon worden 4. Bezorgkosten betaald en zelf opgehaald: geen actie van jullie daarop.

Prima ervaring

Product in goede staat en op tijd ontvangen.

Snelle levering en nette prijs

De onderdelen die ik besteld heb zijn snel geleverd.

Makkelijjke website, zeker als je vooraf weet wat je moet hebben. Snelle levering.

Slecht

Geen contact mee te krijgen en geen informatie om te retourneren Plus een geanuleerde bestelling toch verzenden

Overzichtelijk Gemakkelijk bestellen Snel geleverd

Goed en goedkoop.

Schrok van de lage prijs voor de accu die ik nodig had. A-merk voor B-prijs. Alleen ik wilde de accu direct halen. Moest echter wachten op bevestigingsmail dat het product klaar zou liggen. Dit ging redelijk vlot, maar was graag direct naar Winneweer gereden.

Goede producten en snelle leveringen.

Snelle leveringen en goede producten. Ook is het prettig dat je verschillende bezorg opties hebt.

Snel levering!!!

Goed service

had maar 1 mat nodig,is gelukt

tevreden over mijn bestelling.Goed product. Door drukte 1 dag later bezorgd dan was aangegeven, maar was geen probleem

snelle en juiste levering!

Topbedrijf

Goed product ,snelle levering ,prijs is goed en goed chat contact

Wat een amateuristisch zooitje!

Op 17-6-2022 op kenteken remblokken besteld. Deze zouden op 21-6-2022 geleverd worden volgens de site, de mail die ik heb gekregen en de track en trace van Winparts zelf. 23-6-2022 middels de chat contact opgenomen en toen kreeg ik te horen dat er contact opgenomen zou worden met de leverancier en dat ik dan een nieuwe track en trace link zou krijgen. 24-6-2022 een link gekregen alleen was die van een andere klant. Ik heb vervolgens geen link meer gekregen. 28-6-2022 nog steeds geen remblokken gekregen en dus weer (middels de chat) contact opgenomen. Wederom werd het probleem bij de leverancier neer gegooid en werd er aangegeven dat ze geen 900.000 onderdelen op voorraad kunnen hebben. Hier heb ik begrip voor, maar beloof dan niet dat ik binnen 2 werkdagen mijn bestelling heb. Ook werd er weer een track en trace link beloofd (die ik niet heb gekregen). Toen ik aangaf dat problemen bij de leverancier een probleem van Winparts is en niet van de klant kon er alleen nog meer een prettige dag vanaf. Op 1-7-2022 nogmaals contact opgenomen met Winparts (de remblokken waren nog steeds niet binnen.),maar nu telefonisch. Na 22 minuten te hebben gewacht kreeg ik eindelijk iemand aan de telefoon. Deze dame hielp mij erg netjes en gaf aan dat de blokken net verzonden waren en dat ik ze 2-7-2022 zou ontvangen. Ook kreeg ik de verzendkosten vergoed. Dit vond ik erg netjes en heb hier dan ook niks op aan te merken. 2-7-2022 heb ik de remblokken ontvangen. Vandaag 4-7-2022 wilde ik mijn remblokken vervangen en nu blijken het niet de juiste remblokken te zijn. Dat terwijl er een pasgarantie is. Inmiddels ben ik al mijn vertrouwen in Winparts kwijt en wil ik simpelweg de remblokken retourneren en mijn geld terug. Nu blijkt dat ik dan zelf voor de verzendkosten mag gaan opdraaien. Wederom heb ik middels de chat contact opgenomen met Winparts en kreeg te horen dat wanneer ik de onderdelen alleen wil retourneren dat mijn keuze was en dat de verzendkosten dan voor mij zijn.

Slecht

Verkeerd materiaal gestuurd en verder laten ze het erbij

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire