Kei gemakkelijk

Elke vrouw die het kenteken van de auto weet kan de juiste ruitenwissers bestellen!

Door controle van Winparts het goede artikel ontvangen:)

Nadat Winparts mijn bestelling kritisch had bekeken, hebben zij mijgemeld dat ik het verkeerde artikel voor mijn auto had besteld. Ze hebben het goede artikel naar mij opgestuurd. Prima geregeld.

Onderdelen goed, motorolie niet goed.

Onderdelen zijn goed , snel bezorgd. Alleen jammer dat de bestelde motorolie voor mijn Ford bijna 4 maanden over de datum was. ( Ik heb betaald voor goede olie.)

Snelle levering en goede prijs

Alles was snel binnen. Wel jammer dat je ongeacht hoogte van bedrag, altijd verzendkosten moet betalen. Daarom 4 sterren

Meestal goed, maar dit keer even niet

Bij mijn laatste bestelling zijn er andere onderdelen geleverd dan besteld zijn. Ook een stuk gereedschap was van slechte kwaliteit en brak meteen af . Mail gestuurd naar winparts maar krijg geen reactie

snel geleverd

snel geleverd

Geen reactie van klantenservice

Bestelling geplaatst en binnen opgegeven tijd ontvangen, dat ging prima. Maar contact met de klantenservice is niet te krijgen. Jammer.

Vlotte bezorging, keurig verpakt

Ik had een nieuwe wisserblad-houder voor mijn achter ruitenwisser van mijn Ford Focus nodig. Was nog een hele klus om die oude houder los te krijgen, zat muurvast. Nieuwe geplaatst. De druk waarmee de wisser nu op de achterruit drukt lijkt niet groot. Moet nu in de praktijk kijken of dat wel voldoende is.

Goede prijzen, maar geen snelle levering

Wederom komt mijn bestelling niet op tijd aan. Winparts adverteert met mooie woorden dat de levering snel is (de volgende dag in huis) maar maakt dit niet waar. Vervelend!

goede service

We zijn goed geholpen, en tevreden met wat we hebben besteld.

Jammer dat je niet meer zo aan de balie materiaal kunt kopen.

Helaas 80 minuten gereden .om te horen dat er geen balie verkoop meer is. Onderdelen toen maar online besteld en laten bezorgen. Maar wel de helft van wat ik wou. Zelf andere oplossing gevonden voor snelle reparatie Luchtfilter besteld en andere gekregen dan besteld dat was wel min puntje .verder liep alles online goed . Keurig op de hoogte gebleven van verloop.

Gekregen wat we besteld hebben en binnen één dag ontvangen

Uitstekende service!

Ik doe al jaren mijn onderdelen inkopen bij Winparts. Ik ben erg tevreden over de service, de kwaliteit en de snelheid van levering. Veel beter dan menig ander onderdelen site.

2e aankoop. Weer top

Vlotte levering. Verhouding prijs-kwaliteit goed.

Zeer tevreden goede service

Goede service, ook als er een probleem ontstaat

Vandaag besteld, volgende morgen in bezit en kan je ook bij NLpost het product ophalen, zodat je niet thuis hoeft te blijven

Wel opzicht goed gelopen maar te weinig kennis

Wat te weinig kennis op de hulp desk met het uitzoeken van verschillende maten remblokken via AUTODOC zelf kunnen bepalen naar zekerheid de juiste dus als klant moet er teveel zelf worden onderzoekt om de juiste remblok te bepalen wie onder de auto past voor de rest goed geholpen

Zeer slecht!!!!

Je moet zelf kosten maken om een item terug te sturen! Klantenservice is klantonvriendelijk denkt niet mee zoekt niet naar een passende oplossing! Heb dit al dgg aan al mijn volgers op fb instagram en dat zijn zeker 4 miljoen volgers!

Slechte service

Ik heb een spiegiel voor renault besteld .maar kreeg een citroen spiegel gestuurd.ik heb gebeld en heb gezegd dat ze verkeerde spiegel hebben .gestuurd . ik kan ruilen. Maar moet de retour zelf betalen ik heb dubbel betaald voor verzend kosten dure spiegel

Top ik ben tevreden

Perfecte onderdelen snel geleverd

Alle onderdelen snel geleverd En perfect op te zoeken dmv kenteken .

Makkelijke site, snelle levering, goede producten. Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Zeer goede ervaring en goedeservice

Heb altijd goede ervaring met jullie ben altijd correct geholpen en op tijd de bestelling binnen ik ben erg tevreden iets nodig bestel het bij jullie bijvoorbaat hartelijk bedankt

zeer goede service

s,middags besteld de volgende dag geleverd

Helemaal top!

Top producten met goede kortingen. Snel geleverd ook! Ga hier zeker vaker bestellen.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire