Goeie snelle verzending

Bestellingen netjes op tijd geleverd

Prima product voor een concurrerende prijs.

Bij Winparts onderdelen besteld in tussentijd andere auto gekocht, gebeld voor retour geen probleem. Weekje later stond geld netjes weer op de rekening. Hendrik

Levertijd wordt steeds niet gerespecteerd

Produkt is in orde, maar tegenwoordig klopt levertijd niet meer.

Totaal andere verzendwijze

Ik had aangegeven dat ik mijn bestelling wilde laten bezorgen bij een Poiesz omdat ik die dag niet thuis zou zijn. Toch werd deze bij mijn huisadres bezorgd waardoor ik redelijk in de knoei kwam en de reparatie niet kon uitvoeren. Verder was alles wel prima dus ik zou jullie in de toekomst graag aanbevelen maar dan korten dit soort dingen niet weet gebeuren.

Had zelf de verkeerde dakdrsger besteld, kon hem terug sturen en geld terug nu een anders gekocht

Simpel, duidelijk, snel

Prima ervaring met WinParts. Selectie, betaling en aflevering allemaal soepel en snel.

Zeer klantvriendelijk

Een goede ervaring

Een goede en snelle manier om materialen te bestellen

Mooi product voor een mooie prijs

Super product

Duidelijke website

Snelle levering, waarbij ook nog aangeven kan worden op welke dag het geleverd zal worden.

Snel en correct

Prima kwaliteit, snelle levering.

2 tonige claxon ontvangen. Prima kwaliteit. Snelle levering.

Prima en makkelijk

Produkt snel in huis, goed verpakt.

Mijn bestelling snel en zeer goed verpakt binnen 2 dagen ontvangen

Snelle levering voor goede prijs

Goed en snel geleverd

Op vrijdag de accu besteld, op maandag gebracht en ook nog in de auto gezet, “omdat ie zo zwaar was”. Ik ben super geholpen!

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling

Dakkoffer besteld. De dakkoffer zou de volgende dag bezorgd worden. Dat was ook de reden ok hem Te bestellen omdat wij een aantal dagen erna op vakantie gingen. Inmiddels ben ik met een geleende dakkoffer op vakantie zijn we 10 dagen verder en nog steeds is niet duidelijk waneer mijn dakkoffer bezorgd wordt!! Drama.

Snelle service , goede website , snelle levering

De pasvorm was super in een keer en sluit overal goed aan.

Goede omschrijving

Prima levering

Nig steeds geen reactie van de klantenservice

Na een telefoon gesprek, een mail gestuurd met foto's van het product wat defect was. Heb er nog eens 2 mails over gestuurd nog steeds geen reactie. Ik ben dit helemaal niet gewend van Winparts!!! Morgen ga ik nog een keer bellen! Sorry voor de slechte review, maar de vraag van de ervaringen was eerder! (Deze review is alleen van het defecte product!!! Verder heb ik nooit klachten of naare ervaringen met win parts!!)

Duidelijke uitleg bij de onderdelen

Altijd correct in bijna alles. Overzichtelijk en duidelijke beschrijvingen en uitleg. Snelle verzending ondanks deze moeilijk tijden. Word goed op de hoogte gehouden met bestellingen en zending. Helaas heeft het langer geduurd voor de zending er was doordat DHL voor de zoveelste keer vertragingen had.

Snel en vertrouwd

Lekker makkelijk om vanuit mijn luie stoel online onderdelen te bestellen.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire