Twee keer een bestelling gedaan en dat was prima

Een goede ervaring gehad.

Fantastisch!

Altijd passende producten en snelle levering. Ga zo door!

Heel goed geholpen al twee keer.

Product met kentekencheck gekozen, gebeld of het passend was, en u raadt het al……. Na afspraak gemaakt te hebben bij de garage, paste het onderdeel toch niet. Alle moeite voor niets en na per email melding gedaan te hebben, geen reactie terug betreffende dit onderwerp maar wel 3 reclame emails van Winparts ontvangen

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

zeer fijn

Bestelervaring bij Winparts.nl Mijn ervaring met Winparts.nl was ronduit uitstekend. De website is overzichtelijk en het bestellen ging heel vlot. Ik zocht een specifiek auto-onderdeel en dankzij de kentekencheck wist ik zeker dat het onderdeel perfect zou passen. De levering was verrassend snel – de volgende dag had ik mijn bestelling al in huis. Alles was netjes verpakt en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ik heb geen contact hoeven opnemen met de klantenservice, maar de duidelijke communicatie per mail gaf me vertrouwen dat ik goed geholpen zou worden als het nodig was. Aanbevelen? Absoluut, een dikke 10!

Fijne online winkel

Fijne online winkel, bestel hier vaker, snelle levering en goede prijzen!

Vlotte service.

Vlotte service en goed in prijs.

Snel levering Top service

Goede producten snel service

Leveren zeer snel

Slecht niet behulpzaam

Mijn uitlaat en spiegel is besteld op kenteken maar twee van de vier dingen waren verkeerd en ook niet op tijd geleverd het zou op woensdag komen toen donderdag maar nee de vervoerder rijdt gewoon voor bij. Bel ik naar jullie om te kijken of ik het dan snel op kan halen om dat de auto stilstaat. Maar nee meneer dat kunnen wij niet wij kunnen totaal niks voor u doen. Beetje gek dat je eigen vervoerder niet kan bellen. Maar ik ben zelf de vervoerder gaan bellen En natuurlijk kan u het ophalen. Spreken af of half 9 het zou klaar liggen Ik was er maar nog even 2 uur moeten vachten daar was het dan toch. Mooi. Een uitlaat leveren met totaal verkeerde pakkingen. Een spiegel die niet past dus alles gaat weer opnieuw. Dit heeft meer gekost. Dan dat ik één originele had gekocht. Ik zou graag een oplossing voor de ge leden schade. Dit is niet mijn schuld. Het zit allemaal bij jullie. De mensen aan de telefoon het kijken wat er mis gaat met de computer. Als je op kenteken verkoopt. Moet je het wel na kijken. Gr Teun

Fijne shop met goede producten

Fijne webshop, waar je eerlijke producten voor een nette prijs ontvangt. Ook vlotte verzending.

Goede prijzen, snelle levering, info klopt alleen niet

Onderdeel zou niet passen bij mij auto volgens Winparts met de pas garantie, maar volgens de fabrikant en verpakking van de koelvloeistof wel (voldoet aan de eisen van Ford). Voor rest is alles top.

Goede service en redelijke prijzen. Er word meegedacht of je wel het juiste artikel heb besteld.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 8, 9

heel goed

goede service

2 Keer het verkeerde geleverd gekregen.

Ik heb 2 keer het verkeerde geleverd gekregen. Het nadeel bij dit bedrijf is dat je het retour zelf moet aanmaken geld voor moet schieten voor een nieuwe bestelling en daarna sturen ze nogmaals het verkeerde product op. Dan kun je weer alles zelf regelen om het retour te sturen. I.p.v. dat zij dat netjes regelen en alvast het juiste product sturen.. Nu kan ik nogmaals weer een retour aanmaken, naar postnl, geld voorschieten en dan maar hopen dat volgende week wel het goede komt..

Te lange wacht tijd

Eerste bestelling nog steeds niet geleverd de tweede wel als ik dit tijdens de gedane bestelling had geweten had ik elders besteld.

Artikel niet geleverd terug betaling duurt te lang

het door mij gekochte artikel is door de transporteur niet aan mij afgeleverd. Bij track en trace werd mij gemeld dat mijn adres niet bereikbaar was. Dat was niet waar. Artikel is terug gestuurd en heb van de transporteur bericht ontvangen dat het artikel bij het bedrijf is afgeleverd. Dit gemeld aan de klantenservice die mij mee meedeelde dat het artikel nog bij een andere transporteur zou zijn. Men zou op korte termijn het betaalde bedrag terugstorten als het artikel terecht was. Ondanks verschillende telefoontjes nog steeds geen terug betaling. Ik heb geen goede ervaring met dit bedrijf

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Accuraat

Onderdeel makkelijk te vinden. Niet te duur. Netjes op tijd bezorgd

Komen beloftes niet na

Artikel is na 1 week nog niet geleverd. Ze verschuilen zich achter PostNL, maar verzonden zelf ook pas na 2 dagen. Geven aan dat PostNL er 5 werkdagen over mag doen. Dat strookt niet met de beloftes van snelle levering. Klantenservice zeer lange wachttijd aan de telefoon en ondernemen geen actie.

Goede

Veel keus en snelle levering

alles prima geregeld

Wordt goed op de hoogte gehouden van de levering.

Er wordt meegedacht

Goede behandeling

Snel en duidelijk zijn

Goede prijs, snelle levering, betrouwbaar

Past perfect, betrouwbaar bedrijf

Goede site voor auto onderdelen en materialen

Alles is goed gegaan, bestelling makkelijk geplaatst en snel geleverd.. Zal er zeker vaker wat bestellen

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire