Een goede ervaring gehad.
Altijd passende producten en snelle levering. Ga zo door!
Heel goed geholpen al twee keer.
Product met kentekencheck gekozen, gebeld of het passend was, en u raadt het al……. Na afspraak gemaakt te hebben bij de garage, paste het onderdeel toch niet. Alle moeite voor niets en na per email melding gedaan te hebben, geen reactie terug betreffende dit onderwerp maar wel 3 reclame emails van Winparts ontvangen
Beste heer Eijk, Hartelijk dank voor het feit dat u de tijd genomen heeft uw review te schrijven. Uw feedback wordt zeer op prijs gesteld. Erg vervelend om te lezen dat u een niet passend onderdeel heeft ontvangen, terwijl u zelfs contact heeft gezocht met de klantenservice. Onze gemeende excuses hiervoor. Voor het bestellen van auto onderdelen kunnen we uiteraard nooit volledige zekerheid bieden. We adviseren a.d.h.v. de kentekenmodule en onze expertise. Ongelukkigerwijs komen hierin soms fouten in voor, waarvoor mijn excuses nogmaals. U heeft 20 minuten na uw mail reactie ontvangen van mijn collega over het aanvragen van een retour. Deze methode bestaat immers, om u bijna altijd van het juiste onderdeel te voorzien. Ik zal u een mail sturen vanuit [email protected] om uw casus verder te bespreken, indien gewenst. We denken en kijken graag met u mee. We nemen uw feedback mee naar onze klantenservice afdeling. Nogmaals dank voor het bijdragen aan ons verbeterproces. Voor nu wil ik u een bijzonder prettige dag wensen. Met uiterst vriendelijke groet, Martijn.
Bestelervaring bij Winparts.nl Mijn ervaring met Winparts.nl was ronduit uitstekend. De website is overzichtelijk en het bestellen ging heel vlot. Ik zocht een specifiek auto-onderdeel en dankzij de kentekencheck wist ik zeker dat het onderdeel perfect zou passen. De levering was verrassend snel – de volgende dag had ik mijn bestelling al in huis. Alles was netjes verpakt en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ik heb geen contact hoeven opnemen met de klantenservice, maar de duidelijke communicatie per mail gaf me vertrouwen dat ik goed geholpen zou worden als het nodig was. Aanbevelen? Absoluut, een dikke 10!
Beste Eric, Hartelijk dank voor uw positieve geluiden. Uw feedback wordt zeer op prijs gesteld. Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Uiteraard hopen we u in de toekomst weer te mogen verwelkomen als klant en bovendien op dezelfde manier te kunnen voorzien. Indien u ooit ergens tegen aanloopt of twijfelt aan de toepasbaarheid van een onderdeel: Neem gerust contact op met onze klantenservice. We staan u heel graag te woord. Voor nu wil ik u een bijzonder prettige dag wensen. Met uiterst vriendelijke groet, Martijn.
Fijne online winkel, bestel hier vaker, snelle levering en goede prijzen!
Vlotte service en goed in prijs.
Goede producten snel service
Leveren zeer snel
Mijn uitlaat en spiegel is besteld op kenteken maar twee van de vier dingen waren verkeerd en ook niet op tijd geleverd het zou op woensdag komen toen donderdag maar nee de vervoerder rijdt gewoon voor bij. Bel ik naar jullie om te kijken of ik het dan snel op kan halen om dat de auto stilstaat. Maar nee meneer dat kunnen wij niet wij kunnen totaal niks voor u doen. Beetje gek dat je eigen vervoerder niet kan bellen. Maar ik ben zelf de vervoerder gaan bellen En natuurlijk kan u het ophalen. Spreken af of half 9 het zou klaar liggen Ik was er maar nog even 2 uur moeten vachten daar was het dan toch. Mooi. Een uitlaat leveren met totaal verkeerde pakkingen. Een spiegel die niet past dus alles gaat weer opnieuw. Dit heeft meer gekost. Dan dat ik één originele had gekocht. Ik zou graag een oplossing voor de ge leden schade. Dit is niet mijn schuld. Het zit allemaal bij jullie. De mensen aan de telefoon het kijken wat er mis gaat met de computer. Als je op kenteken verkoopt. Moet je het wel na kijken. Gr Teun
Beste Krijgsman, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Het is natuurlijk vervelend dat u het verkeerde onderdeel heeft ontvangen. Als u de kentekencheck heeft gebruikt, dan zou het onderdeel negen van de tien keer moeten passen. Als het niet past, dan kan het zijn dat het onderdeel bijvoorbeeld ook nog bouwjaar specifiek is. Dat gebeurt vaak wanneer een lijn ook een facelift model heeft. Daar kunnen nog kleine verschillen in zitten. Het ophalen van producten is verder bij ons helaas niet mogelijk. Wij hebben namelijk geen fysieke afhaal locatie. Wanneer het pakket onderweg is en hij ligt bij de bezorgdienst op depot, dan is het in sommige gevallen wel mogelijk om de bestelling daar op te halen. Dit kan echter alleen op eigen initiatief van de klant zelf. Wij hebben namelijk de afspraak met hun dat wij de klant dit niet actief aanbieden, omdat het bij hun niet altijd haalbaar is. Verder komen wij graag met u in contact. Zou u een mail willen sturen met uw review en het ordernummer naar [email protected]? Dan kijk we graag samen of wij u hier tegemoet in kunnen komen. Met vriendelijke groet, Niels
Fijne webshop, waar je eerlijke producten voor een nette prijs ontvangt. Ook vlotte verzending.
Onderdeel zou niet passen bij mij auto volgens Winparts met de pas garantie, maar volgens de fabrikant en verpakking van de koelvloeistof wel (voldoet aan de eisen van Ford). Voor rest is alles top.
Goede service en redelijke prijzen. Er word meegedacht of je wel het juiste artikel heb besteld.
goede service
Ik heb 2 keer het verkeerde geleverd gekregen. Het nadeel bij dit bedrijf is dat je het retour zelf moet aanmaken geld voor moet schieten voor een nieuwe bestelling en daarna sturen ze nogmaals het verkeerde product op. Dan kun je weer alles zelf regelen om het retour te sturen. I.p.v. dat zij dat netjes regelen en alvast het juiste product sturen.. Nu kan ik nogmaals weer een retour aanmaken, naar postnl, geld voorschieten en dan maar hopen dat volgende week wel het goede komt..
Beste heer Morssink, Hartelijk dank voor het feit dat u de tijd genomen heeft uw review te schrijven. Uw feedback wordt zeer op prijs gesteld. Wat bijzonder vervelend om te horen dat u al tweemaal het verkeerde product heeft ontvangen. Dit is uiteraard verre van de bedoeling. Onze welgemeende excuses lijken me op hun plaats. Ik begrijp volledig dat u het retourbeleid als omslachtig ervaart. Helaas ziet dit er (ook voor verkeerd ontvangen producten), wegens fraude op deze manier uit. Uw beschrijving doet mij denken aan een stickerfout in ons magazijn. Voor verdere afwikkeling van uw casus stuur ik u een mail vanuit [email protected]. We kijken en denken daar graag met u mee. We nemen uw feedback mee naar de desbetreffende afdelingen. Voor nu wil ik u een bijzonder prettige dag wensen. Met uiterst vriendelijke groet, Martijn.
Eerste bestelling nog steeds niet geleverd de tweede wel als ik dit tijdens de gedane bestelling had geweten had ik elders besteld.
Beste Romano, Dank voor uw review. Wat vervelend dat u uw eerste bestelling nog niet heeft ontvangen. Ik kan mij voorstellen dat u het lang vind duren. De reden waarom de bestelling zo lang op zich laten is dat u een opmaatgemaakte mat heeft besteld. Dit zijn matten die wij niet standaard in het magazijn hebben liggen. Die laten wij op maat maken voor uw voertuig waardoor de levertijd tussen de 1 - 4 weken ligt. Dit staat ook op de site. Omdat ons systeem standaard alles in één keer wil versturen, blijft uw hele bestelling dus standaard liggen tot alles binnen is. In uw geval kan ik mij voorstellen dat u eerst ontvangt wat wij al hebben liggen en de matten zodra die binnen zijn. Dit heb ik dan ook geregeld. Hier krijgt u naar verwachting vanavond de track en trace van. Ik hoop dat u daar wat verder mee komt. Met vriendelijke groet, Niels
het door mij gekochte artikel is door de transporteur niet aan mij afgeleverd. Bij track en trace werd mij gemeld dat mijn adres niet bereikbaar was. Dat was niet waar. Artikel is terug gestuurd en heb van de transporteur bericht ontvangen dat het artikel bij het bedrijf is afgeleverd. Dit gemeld aan de klantenservice die mij mee meedeelde dat het artikel nog bij een andere transporteur zou zijn. Men zou op korte termijn het betaalde bedrag terugstorten als het artikel terecht was. Ondanks verschillende telefoontjes nog steeds geen terug betaling. Ik heb geen goede ervaring met dit bedrijf
Beste R.G.M. de Bie, Dank voor uw review. Wat vervelend dat uw bestelling niet bij u is geleverd. Ik zie inderdaad dat het niet goed gaat bij deze leverancier. Het pakket is nog niet bij ons terug ondanks wat de bezorgdienst aangeeft. Hier loopt ondertussen een onderzoek naar. Wij zorgen er zo snel mogelijk voor de dit wordt afgehandeld zodat u netjes uw geld terug krijgt. Met vriendelijke groet, Niels
Onderdeel makkelijk te vinden. Niet te duur. Netjes op tijd bezorgd
Artikel is na 1 week nog niet geleverd. Ze verschuilen zich achter PostNL, maar verzonden zelf ook pas na 2 dagen. Geven aan dat PostNL er 5 werkdagen over mag doen. Dat strookt niet met de beloftes van snelle levering. Klantenservice zeer lange wachttijd aan de telefoon en ondernemen geen actie.
Beste heer Wilbrink, Hartelijk dank voor uw review. Wat bijzonder vervelend om te lezen dat u het pakket nog niet in ontvangst heeft mogen nemen. Uiteraard is dit verre van de bedoeling. Onze gemeende excuses hiervoor. Helaas is het momenteel bijzonder druk bij de vervoerders in Nederland. Wij hebben helaas de afspraak met hen, dat wij voor vertragingen pas na 5 werkdagen gemachtigd zijn om contact met hen op te nemen. Dit heeft te maken met het overspoelen van diens klantenservice. Kortom komt het hier dus op neer op een machtiging die we spijtig genoeg niet hebben. Hiervoor ook onze excuses uiteraard. Ik hoop dat u alsnog spoedig het pakket tegemoet ziet. Uiteraard zijn we meer dan bereid het onderzoek te gaan starten via ons magazijn op het moment dat deze termijn is aangebroken. Indien u uw casus verder wil bespreken met ons (after-sales/reviews), nodig ik u graag uit een mail te sturen naar [email protected]. We kijken en denken graag met u mee. Uiteraard hopen we u in de toekomst beter te kunnen voorzien. Voor nu wil ik u een bijzonder prettige dag wensen desondanks. Met uiterst vriendelijke groet, Martijn.
Veel keus en snelle levering
Wordt goed op de hoogte gehouden van de levering.
Goede behandeling
Past perfect, betrouwbaar bedrijf
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire