Webshop was fijn. Als tip zou ik graag willen meegeven om wat meer en duidelijke informatie te verstrekken over de levering van het product. tijdens verzending was dit zeer beperkt en onduidelijk.
Van 1 stel gasveren 2 verschillende lengtes gestuurd, naderhand keurig aan opgelost.
Uiteindelijk heb ik de juiste Car Shades twv 110€ gevonden, maar zelf met de hulp van de medewerker was het heel hard zoeken naar het juiste type. Ik moest een tweede pakket aankopen en het verkeerde mocht ik dan terug zenden. Nu moest ik hiervoor eerst opnieuw een motivatie schrijven die goedgekeurd is, maar ik moet nu zorgen dat het binnen de 8 dagen verzonden is (terwijl ik op reis ben), zelf te frankeren, niets op de verpakking schrijven of het wordt geweigerd en de motivatie afprinten het het RMN?? nummer toevoegen. Pfff, komt wel goed zeker?
Hi Renaat, Bedankt voor uw bericht. Wat jammer dat het product niet past. Ik heb uw bestelling er even bijgepakt en zie dat u inmiddels nieuwe shades hebt besteld. U bent inmiddels voorzien van een retourlabel waarmee u het pakket kosteloos kunt retourneren. Mocht u het pakket al hebben weggebracht, stuur ons dan even het bonnetje zodat we de kosten alsnog kunnen vergoeden! ;-) Hopelijk is het zo naar wens opgelost. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Lina
Alleen dhl was niet helemaal top. Ze gaven aan vrijdag te komen en dat werd zaterdag laat in de middag .
Vooraf gebeld, bestelling geplaatst op donderdag het zou vrijdag of uiterlijk zaterdag geleverd worden, auto staat op de brug en helaas niets ontvangen.
Goedemorgen, Ik kan me voorstellen dat dit een vervelende situatie is! Wij adviseren altijd om een garageafspraak met genoeg speelruimte in te plannen. Er kan helaas altijd iets mis gaan, bijvoorbeeld in het sorteerproces. Natuurlijk is dit niet de bedoeling en streven wij ernaar u goed te bedienen. Dit is ons deze keer niet gelukt, onze excuses daarvoor. Mijn collega neemt vandaag contact met u op. Met vriendelijke groet, Lina
Prima website, correcte levering
Snelle levering en het juiste product
fijne duidelijke website, goede afwikkeling, snel geleverd
Ik heb filter, olie en buji besteled. Maar in het doosje was er 1 buji minder. Ik had 4 stuks besteld.
Hi Mehmet, Bedankt voor uw bericht. Goed dat u dit aangeeft. Onze excuses voor het ontbreken van een bougie! Wij gaan u zo spoedig mogelijk een bougie naleveren. Zodra deze is verzonden ontvangt u per email een bevestiging. We hopen het zo naar tevredenheid te hebben opgelost. Met vriendelijke groet, Lina
Mijn pakket was beschadigd en lag nog ergens bij DHL.. Na één belletje met Winparts stuurde ze dezelfde onderdelen opnieuw naar mij toe. De volgende dag had ik het in huis!
Bijzonder slecht geholpen door de klantenservice. Had een product besteld op vrijdagavond (7u) zodat het die avond nog verzonden kon worden. Ik kreeg zaterdagochtend bericht dat het verzenden niet gelukt was maar dat het pakketje wel klaar lag. Kan natuurlijk gebeuren dat het druk is. Gebeld met de vraag of ik het dan misschien op kon halen. Het pakket lag inderdaad klaar in het magazijn, maar ophalen was niet mogelijk. Schijnbaar was iemand bij het magazijn te beroerd om even twee minuten te nemen en even naar de stelling met te verzenden pakketten te lopen en hem er even af te halen. De servicemedewerker die ik sprak (Rik) was nog wel behukpzaam en bereid om mij te helpen maar de rest van het bedrijf schijnbaar niet. Met Rik afgesproken dat ik een nieuwe zou bestellen om alsnog zaterdag op te halen, en direct een nieuwe besteld. Rond 3u nog een keer gebeld met de vraag of het al klaar lag. Kreeg een andere mederwerker te spreken "nee meneer, is niet mogelijk, wachten op afhaalbevestiging". Situatie nog een keer uitgelegd en beroep gedaan op redelijkheid maar ik werd gewoon afgesnauwd en er werd opgehangen. Zo ga je niet met je klanten om, vind ik. Even later werd ik door Rik teruggebeld met de mededeling dat het helaas niet ging lukken vandaag. Uiteraard baalde ik daar van want nu krijg ik m'n auto niet klaar dit weekend heb ik maandag een uitdaging om op m'n werk te komen. Hier kan Rik ook niks aan doen, en ik ben blij dat er uberhaupt iemand z'n best deed en mij vriendelijk te woord wou staan, maar onderaan de streep ben ik zeer ontevreden over het feit dat winparts gewoon totaal niet mee wou denken in een oplossing en er helemaal niets mogelijk was, terwijl het pakketje daar gewoon ligt. En dat ik afgesnauwd werd aan de telefoon door die 2e medewerker kan al helemaal niet door de beugel vind ik. Al met al ben ik zeer teleurgesteld en niet van plan om in het vervolg nog iets bij jullie te bestellen als ik het ook ergens anders kan krijgen.
Goedemorgen Sven, Het spijt ons om te horen dat het op deze manier is verlopen. Dat is natuurlijk erg vervelend. Wij streven ernaar zo'n goed mogelijke service te bieden. Hoe dit is gelopen verdient natuurlijk geen schoonheidsprijs. Onze excuses hiervoor. Wanneer een order te ver in het verzendproces zit dan is het inderdaad vaak niet meer mogelijk deze hier uit te halen. Hopelijk bent u toch tevreden over de producten en kunnen we u de volgende keer snellere levering bieden. Met vriendelijke groet, Lina
De website is overzichtelijk en eenvoudig, artikelen zoeken op basis van kenteken is een hele mooie toevoeging. Aanbod is zeer ruim. Het zou wel mooi zijn als verzendkosten gratis zouden zijn boven x bedrag.
Had windvanger besteld voor mijn auto, de juiste type bijgezet maar helaas ze paste niet. Gelijk gebeld hoe dat kon en ze hebben het keurig netjes opgelost. En dat vind ik een goede eigenschap van een bedrijf. Dus een dikke 10 !! Bestel graag bij Winparts, goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Groet Diana
vragen je kenteken en sturen nog het verkeerde op en dan mag je op je eigen kosten alles terugsturen en wat je moet hebben hebben ze helemaal niet
Hi Mike, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. We snappen dat het vervelend is dat de koppelingsset niet past en dat we daarnaast ook geen alternatief konden aanbieden. Dit is natuurlijk niet uw fout en daar hoeft u ook niet voor te betalen. Ik zie dat het pakket inmiddels is geretourneerd. Het aankoopbedrag zal binnen drie werkdagen worden gecrediteerd. De verzendkosten krijgt u uiteraard ook vergoed. Hopelijk is het zo naar wens opgelost. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Lina
Onderdeel zoeken op kenteken Komt niet overeen, veel bedrijven zoeken in hetzelfde systeem, en daar gaat het fout omdat het gekozen onderdeel niet geschikt blijkt te zijn, Gevolg dubbele bestelling transport kosten irritatie leverancier klant relatie. De besteller gaat er vanuit dat het systeem de juiste info geeft.
Goedemorgen Jan, Bedankt voor uw review. Wat jammer dat het product niet blijkt te passen. We snappen dat dit erg vervelend is. Helaas heb ik geen recente bestelling van u kunnen vinden. Ik wil u dan ook verzoeken contact op te nemen met [email protected]. Dan kijken we graag even met u mee! Met vriendelijke groet, Lina
Goede producten en snelle levering
Ik bestel alle onderdelen voor mijn auto hier het past bijna altijd en de kwaliteit is ook prima, "maar vandaag besteld is morgen geleverd" die vlieger is voor mij helaas nog nooit opgegaan. Het duurde altijd wel 4 tot 5 werkdagen terwijl het onderdeel op voorraad was. Erg frustrerend als je een onderdeel snel nodig bent.
Hi Freek, Dank voor uw berichtje. Ik heb even met u meegekeken naar de oorzaak van deze vertraging. We snappen namelijk dat het erg vervelend is wanneer de levertijdsindicatie niet wordt nageleefd. Vooral als de auto daardoor stilstaat! Onze excuses daarvoor. Zo te zien is het pakketje door ons op de dag van bestellen naar u verzonden, waarop deze de volgende dag afgeleverd had kunnen worden. We zullen uw feedback meenemen en bespreken met de betreffende transporteur om te voorkomen dat het een volgende keer weer gebeurt! We hopen u een volgende keer nog eens van dienst te mogen zijn. Dan kunnen we laten zien dat het veel sneller kan! Met vriendelijke groet, Lina
In vergelijking tot het origineel op veel kleine punten verschillen en helaas niet passend. Uiteraard is het prijsverschil wel in het voordeel van winparts
Goedemorgen Gertjan, Bedankt voor uw review. Wat jammer dat het product afwijkt van het origineel en niet goed passend is. We snappen dat dit vervelend is. Mocht een product niet passen, dan kan deze kosteloos omgeruild worden! Hierover mag u altijd even contact opnemen via [email protected]. Met vriendelijke groet, Lina
Goede ervaring, bestelling goed te volgen. Helaas volgende dag leveren lukte niet. Werd wel aangegeven.
Heelaas was het product niet passend, heel jammer genoeg zit het in het buitenland
Goedemorgen, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat het bestelde product niet blijkt te passen! Van sommige auto’s zijn er in hetzelfde bouwjaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor kan het helaas wel eens voorkomen dat een product toch niet past, ondanks de pasgarantie. Als er toch een product is besteld dat niet past, dan mag deze natuurlijk kosteloos omgeruild worden. Ik wil u daarom verzoeken na uw vakantie contact op te nemen met onze klantenservice. Dan helpen wij u graag verder! Met vriendelijke groet, Lina
bestellen was makkelijk , ivm kenteken. ik kreeg precies wat ik hebben moest. kreeg bericht dat het iets later werd omdat er iets niet voorradig was , super. je weet waarom je ff moet wachten , dat was uiteindelijk maar 2 dagen . en de prijs is prima,
Duurde kleine week dat mijn spullen binnen kwamen.
Goedemorgen, Dank voor uw review. Onze excuses voor het afgeven van de verkeerde tijdsindicatie! Dat is natuurlijk erg vervelend wanneer u de onderdelen snel nodig heeft. Het overgrote deel van de hardlopende producten ligt bij ons in het magazijn en kan doorgaans tot 21.00 uur nog verstuurd worden, waarbij het product de volgende dag in huis kan zijn. Producten die zeldzamer zijn of minder vaak afgenomen worden liggen op een ander depot. Wat in dit geval reden kan zijn van de langere levertijd. In de winkelwagen en op de betaalpagina wordt ook een verwachte levertijdindicatie gegeven. Hopelijk bent u toch tevreden over de producten en kunnen we u de volgende keer snellere levering bieden. Dank voor uw geduld en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Lina
Goed bedrijf super service snelle levering
Dakdragers voor auto gekocht. Overzichtelijke site, goede prijs. Duidelijke beschrijvingen, snelle levering
Zelf even goed kijken qua maten, en onderdeel bij zoeken dan past het altijd.. snelle levering..
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire