Snelle levering, maar verpakkingen waren open

Goede prijs/kwaliteitverhoudingen en snelle levering! Klein minpuntje was dat de verpakkingen al open waren.

Snel, correct en niet duur!

Snelle levering, correct, niet duur! Betrouwbaar zoals altijd!

Niet goed veel geld gekost

Hadden een filter gekocht die voor onze auto bestemd was en in de beschrijving stond maar wat bleek paste niet en daardoor ging 4l nieuwe olie over de grond sprong er gewoon uit.

perfect onderdeel en snel geleverd

zoals altijd goed

Alles precies als beloofd

Kan niet beter

Duidelijke beschrijving+foto onderdeel

Snelle levering,juiste product.

slechte ervaring na een bestelling van een multieriem voor mijn ford focus

helaas na de bestelling het product binnen gekregen maar was het verkeerde tot op heden nog steeds aan het proberen om bij de klanten service een andere riem te krijgen ter vervanging en de verkeerde riem retour,alleen de klanten service geeft niet thuis dus helaas miskoop van de eeuw en bestel bij dit bedrijf niks meer........

Ben meer dan tevreden

ik ben tevreden

Minder goed

Heb een parasolpin voor in de grond besteld en ook gekregen. Deze zou een dia meter hebben voor een parasolstok van 35mm. Maar helaas klopt dit niet . Er zit helaas aan de binnenkant van de houder een moertje gelast, dus past de stok niet. Had dit aan de buitenkant gezeten had het perfect geweest.

Goed product geleverd en op tijd bezorgd

Prima product geleverd en binnen 3 dagen.

beste onderdelen en sneller versturen

Bestelling niet ontvangen

Ik heb 3 kentekenplaat houders besteld staat bij vandaag besteld morgen in huis maar nee hoor 2 dagen later komt gls aan de deur zonder bericht dat ze kwamen neemt de man van gls het parket weer mee 4 dagen later nog niets ik bellen met de klanten service van Winparts krijg ik een man aan de lijn ik leg het uit zegt de beste man me dat ik maar contact op moet nemen met gls dus ik zeg het is raar ik bestel iets en nu krijg ik het niet moet ik zelf contact op nemen met gls ik niet blij maar bel met gls kom ik in een wacht rij die 100 cent per minuut kost dacht ja echt niet ik weer gebeld met Winparts kreeg ik een vrouw aan de lijn aardig behulpzaam ging het uit zoeken maar veder nog niets gehoord beetje jammer dus je snapt wel dat ik daar niets meer bestel

Super bedrijf

Had 2 nieuwe achterlichten besteld voor m'n zoon zn safira.linker was goed .rechter had kleur afwijking .heb gebeld.werd gelijk geregeld .retour stikkers op m'n mail gehad.en de goeie nieuwe rechter achterlicht.is na me op gestuurt.en dat dit superbedrijf.avonds tot 21 uur aanspreek punt zijn.van hun klanten . In een woord. Het toppers die hier werken. Bedankt Henk wijnsema

zeer goede en snelle afhandeling van mijn bestelling

Mijn bestelling was heel snel geleverd, alleen miste ik een onderdeel. Maar na een telefoontje kreeg zonder probleem een dag later alsnog thuis bezorgt. Ik heb eerder bestellingen gedaan bij Winparts, en nooit problemen gehad.

Goed.

Goedeservice goed product.

goede spullen, goede levering.

Ik koop er de volgende keer weer.

Zeer goede eerste ervaring met Winparts

Ik bestelde een aantal kleine items. Ik maakte een vergissing door een verkeerd item te bestellen dat niet paste voor mijn auto en dit werd direct door Winparts opgemerkt en gecommuniceerd met mij. Eén telefoontje met een zeer vriendelijke medewerker die mijn fout corrigeerde en de bestelling in orde maakte. Winparts denkt dus mee. Perfect!

Fijne website om te bestellen & snel geleverd TOP

goede communicatie, helaas iets vertraagde levering

Had de 28/5 de levering kunnen ontvangen, maar helaas werd dit met een paar dagen verlaat. 29/5 op vakantie op mijn Post-NL punt langsgegaan om te vertellen dat het pakketje achtergehouden moest worden tot 14/6. Is zo uitgevoerd. Prima materiaal, precies de vervanging van een kapot onderdeel van de ANWB fietsdrager die we hebben. Keurige service vanuit jullie zijde, met tijdige communicatie, zodat ik e.e.a. nog kon regelen met het Post-NL punt.

Winparts diet precies wat je met hem heb afgesproken. Ze draaien niet er omheen. Eerlijk zaken doen en ook goed advies.

TOP

GEWOON GEDAAN WAARVOOR BETAALD IS!!

Top bedrijf

Heel snel afgeleverd

Redelijke kwaliteit

De haakjes waar je de schades mee moet bevestigen in de auto gaan bij sommige schades bijna niet om de schades heen. Gelukkig past het precies en blijft hij zonder de haakjes in het autoraam hangen. Verder houdt hij goed het zonlicht tegen/kun je niet makkelijk naar binnen kijken in de auto.

Top snel aflevering

alles top geregeld

een bedrijf zoals het zijn moet. heen gezeur gewoon kopen en wordt bezorgd

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire