0,5 ster is nog teveel. Voor de derde keer op rij is mijn bestelling voor Winparts niet interessant. 29-5 besteld, alles op voorraad. Voor meerdere auto's, erbij vermeld dat ze het niet hoeven te controleren, het klopt. De dag erna: wij twijfelen erg aan de juistheid, we zetten uw bestelling op blok. Lezen blijft moeilijk. Contact gezocht, klopt wel, doet leveren. 4 dagen na bestellen reageren ze op mijn originele opmerking met ok, we gaan de order verwerken. Blijken er diverse delen niet op voorraad die op de website wel voorradig worden getoond. Hoe dan? 7-6 gebeld, men zou een deellevering doen die dag met de spullen die er zijn. Nu ruim 2 dagen verder en er is nog NIETS verstuurd. Denken zeker dat ik voor de lol 2 weken wacht op onderdelen. Nee hoor WInparts, er staat helemaal niet iets stil nu dat niet afgemaakt kan worden omdat jullie al 1,5 week verzaken en een ongeorganiseerde bende zijn. Nu echt de laatste keer geweest dat ik hier geld heb achtergelaten. De vorige keren was het verpakken ronduit ruk. Bougies kapot geleverd, want stel je voor dat je die niet onderin legt met 2x een 5 liter blik remvloeistof er bovenop. Komt helemaal goed. Ik lees hieronder dat ze een jaar of wat geleden overgenomen zijn. Ik begrijp het nu wel. Voorheen prima, altijd goed geholpen. Sinds 2021 is het inderdaad waardeloos. Autodoc en Autoonderdelen24 leveren inmiddels sneller vanuit DE dan Winparts en zijn een stuk goedkoper. Winparts was altijd de juiste optie als 5 werkdagen levertijd niet paste, dat tijdperk is duidelijk klaar. Verneem het graag als de bezem door jullie organisatie is getrokken, tot die tijd gaat de omzet elders heen. Mocht het tot die tijd iemand aan de zijde van Winparts interesseren, regel dat mijn order WP222-270688 pronto geleverd wordt. Ik zal jullie 'help'desk morgen maar weer gaan contacteren.
Weinig terugkoppeling van het transport.
Goedemorgen, Wat vervelend dat u de terugkoppeling van de bezorgdienst niet duidelijk genoeg heeft gevonden. Ik heb uw order er even bij gepakt om te kijken wat er precies gaande is. Zo te zien is er wat mis gegaan bij de levering. Het lijkt erop dat het plaatwerk beschadigd is geraakt bij de bezorgdienst en daarom naar ons wordt teruggestuurd. Wij zullen contact opnemen met de bezorgdienst om te kijken wat er precies aan de hand is en nemen dan ook even contact met u op over het verdere verloop en een oplossing. U hoort van ons! Onze excuses voor dit ongemak! Met vriendelijke groet, Bianca
Uitlaat op woensdag besteld zou zaterdag geleverd worden dat was niet zo vanwege geen levering op zaterdag niet.Vervolgens maandag zit met smart te wachten ,stuurt de bezorger mededeling dat hij een niet thuis kaartje in brievenbus heeft gedaan en dat was pure onzin.inmiddels dinsdag nog niets vernomen.Kortom vrije dag genomen heb huurauto moeten huren voor 7 dagen ivm werk Dinsdag uitlaat maar besteld bij concurrent om half 5 volgende ochtend om half 10 uitlaat binnen 18 uur levertijd.winparts nooit meer !!?
als ik aangeef dat hwt op ander adres geleverd moet worden dan ga ik er vanuit dat het ook gebeurd. niet dus.had niet thuis bezorgd m9gen worden vezorgd.zal wel aan de pakketdienst liggen gaan jullie zeggen.maar ik doe zaken met jullie.dus tevreden over jullie? NEE,foto is zomaar omdat het verplicht is.wat ik niet begrijp
Slechte onbruikbare wieldoppen. Blijven niet goed zitten en een er van was kapot. Daar was een klem van afgebroken al bij levering.
Afleveradres was bij een DHL-point. Echter aflevering was op huisadres. Vervolgens was de DHL aflevering tussen 11 en 15 uur op dag x. Uiteindelijk was de aflevering de volgende dag en weer tussen 11 en 15 uur. Werkelijk was het 15:35 uur. Gevolg was je twee dagen thuis aan het wachten. Het positieve was dat het bestelde het goede product was. Over de levering en DHL organisatie wat minder tevreden.
Goedemorgen, Wat jammer om te horen dat u ontevreden bent over de afhandeling van de pakketdiensten. We snappen dat het vervelend is dat u een paar dagen heeft moeten wachten, onze excuses daarvoor. Gelukkig bent u wel tevreden over de onderdelen, dat vinden we natuurlijk erg belangrijk. Hopelijk kunnen we u de volgende keer voorzien van snellere levering! Met vriendelijke groet, Bianca
Tijdens het bestellen werd aangegeven dat alle artikelen voorradig waren en dat er de volgende dag geleverd gaat worden. Helaas klopte dit niet. Bestelling geplaatst, volgende dag bericht dat het verzonden zou zijn, maar postNL heeft het 3 dagen later ontvangen. De 4e dag ging er bij PostNL iets fout, 5e dag pas geleverd. En dat was helaas niet de 1e keer. Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Dan kan ik met een goed gevoel bestellen. Met vriendelijke groet, Richard
Hi Richard, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Zodra u van ons een mailtje krijgt met de track & trace, hebben wij deze afgegeven bij de bezorgdienst. De bezorgdienst zorgt daarna dat het pakket juist gesorteerd wordt en u zult dan ook een afleverdata van hen ontvangen. Helaas kan het nog wel eens voorkomen dat een pakket verkeerd gesorteerd wordt. Daardoor kan er al snel een of twee dagen vertraging ontstaan. We snappen dat auto onderdelen vaak snel nodig zijn en dat het erg vervelend is dat u deze nu niet op tijd binnen hebt gekregen. We zijn er hard mee bezig om de processen te optimaliseren, zodat we u binnenkort hopelijk van snellere levering kunnen voorzien! Met vriendelijke groet, Bianca
Product op 31-05-2022 besteld en nog steeds niet ontvangen (07-06-2022) Sta al ruim 10 minuten in de wacht bij de klantenservice maar nog steeds geen contact... Ook op eerdere e-mail geen reactie. Ook met het transport bedrijf transmission is het niet mogelijk om contact op te nemen....
Goedemorgen Fer, Bedankt voor uw review en goed dat u het aangeeft! Het is momenteel erg druk waardoor het contact met de klantenservice wat langer duurt dan u van ons gewend bent. Er zal vandaag contact met u worden opgenomen. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Lina
Terwijl mijn pakket nog opnieuw gesorteerd wordt, krijg ik een mailtje om een beoordeling te plaatsen. Stuur ik een mail naar de klantenservice, krijg ik geen mailtje terug. Misschien ligt het probleem bij de vervoerder? Dus daarom .5 ster. Wanneer ontvang ik het wel?
Goedemorgen Willem, Wat vervelend dat u deze ervaring heeft gehad. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. Helaas is er in dit geval iets misgegaan bij de vervoerder waardoor het pakket retour is gekomen. Inmiddels is het pakket gelukkig bij u afgeleverd. Hopelijk bent u toch tevreden over de producten en kunnen we u de volgende keer snellere levering bieden. Met vriendelijke groet, Lina
Jammer dat er niemand verstand heeft van autoonderdelen ? iets men wel toch mag verwachten! 6 personen gehad/gesproken die niet eens de moeite nemen voor onderdelen te zoeken ging om remschijven van 2000 EURO .........................AMG CL63 525pk kindertjes die als verkoopadviseurs dienen die beter kunnen gaan KNIKKEREN.
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. De medewerkers van onze helpdesk zijn allemaal deskundig in het vakgebied, we vinden het vervelend om te horen dat u deze ervaring bij ons heeft gehad. Is er nog iets wat we voor u kunnen betekenen, laat het ons dan vooral weten zodat we hopelijk samen tot een oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Bianca
Op de site van Winparts stond levering binnen 24 uur, Zelfs op de vrijdag avond. Dus ik plaats een bestelling en betaal netjes, vrij snel een bevestiging van dat de betaling ontvangen was en aangemeld bij DHL. Natuurlijk blij dat ik het gekochte op zaterdag kon gaan monteren. Alleen duurde het nog tot dinsdag dat het gekochte afgeleverd werd door DHL. Dus het leveren binnen 24uur klopten niet helemaal.
Hi Robert, Wat jammer om te horen dat de levering langer duurde dan werd beloofd. We snappen dat het erg vervelend is wanneer u het onderhoud gepland heeft. Onze excuses voor dit ongemak. Hopelijk kunnen we een volgende keer laten zien dat het veel sneller kan! Met vriendelijke groet, Bianca
Op kenteken ruitenwissers besteld en de verkeerde in ontvangst gekregen. Naarmate gebeld te hebben nu wel de goede ruitenwissers binnen alleen verwacht je wel iets goeds binnen te krijgen wat past als je het op kenteken besteld.
Goedemorgen, Bedankt voor uw beoordeling. We snappen dat het vervelend is dat u niet meteen het juiste onderdeel van ons ontving. Van sommige auto’s zijn er in hetzelfde bouwjaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor kan het helaas wel eens voorkomen dat een product toch niet past, ondanks de pasgarantie. Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd even onze experts om hulp vragen! Als er toch een product is besteld dat niet past, dan mag deze natuurlijk kosteloos omgeruild worden! Zo te zien is dat inmiddels opgelost. Hopelijk zijn de ruitenwissers naar wens. Met vriendelijke groet, Bianca
Bestelling was goed en netjes optijd . Enkel had ik een vraag over een radiateur. Die anders is dan orgineel waardoor me dop er niet oppast dus ik heb netjes een mail geschreven om te vragen of jullie mij een passen dop voor me konden geven aangezien er verschillende in zijn . Maar tot de dag van vandaag nul reactie van jullie gehad . Wat ik erg jammer vind . Bestel toch regelmatig bij jullie maar als het zo moet .........
Goedemorgen, Bedankt voor uw review en goed dat u even aan de bel trekt! Het is momenteel erg druk waardoor het contact met de klantenservice wat langer duurt dan u van ons gewend bent. Ik heb uw vraag doorgestuurd, we zullen vandaag even contact met u opnemen! Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Bianca
Bij het bestellen stond dat er voorraad was en volgende dag geleverd. Niets was minder waar. ( gelukkig wel nog voor de vakantie die ik gepland had)
Goedemorgen Marcel, Dank voor uw review. Onze excuses voor het afgeven van de verkeerde tijdsindicatie! Dat is natuurlijk erg vervelend wanneer u de onderdelen snel nodig heeft. Het overgrote deel van de hardlopende producten ligt bij ons in het magazijn en kan doorgaans tot 21.00 uur nog verstuurd worden, waarbij het product de volgende dag in huis kan zijn. Producten die zeldzamer zijn of minder vaak afgenomen worden liggen op een ander depot. Wat in dit geval reden kan zijn van de langere levertijd. Hopelijk bent u toch tevreden over de producten en kunnen we u de volgende keer snellere levering bieden. Met vriendelijke groet, Lina
Ik heb vrijdag 3 juni vroeg in de middag centreer ringen besteld vervolgens een mail gekregen dat ik ze 4 juni geleverd zou krijgen maar nog track en tracé code Er van uitgaande dat dit de volgende dag geleverd zou worden heb ik vervolgens betaald maar nog steeds niks ontvangen zelfs geen track en tracé code
Hi Wolter, Zo te zien is uw order een rechtstreekse levering vanuit onze leverancier. Heeft u het pakketje inmiddels nog niet ontvangen, neem dan even contact met ons op zodat wij navraag kunnen doen bij onze leverancier. Hopelijk kunnen we zorgen dat het pakketje alsnog zo snel mogelijk wordt afgeleverd! Met vriendelijke groet, Bianca
Ik heb op 28/05-2022 een retouraanvraag ingediend, omdat de verpakking open was en er onderdelen ontbraken. Nog steeds geen reactie ondanks een chat
Hi Mattheus, Bedankt voor uw beoordeling. Zo te zien zijn er nieuwe clips voor u in bestelling gezet, deze kunnen wij echter pas begin juli bij u afleveren. Tot die tijd kunt u de windschermen eventueel gewoon installeren zonder clips. Als u deze heeft aangebracht, sluit dan de ramen voor 24/48 uur en de windschermen zullen al stevig blijven zitten! De clips zijn hiervoor niet een vereiste. ;-) Mocht u het toch liever anders oplossen, neem dan vooral even contact met ons op. Met vriendelijke groet, Bianca
Ondanks voorraad problemen kon Winparts snel leveren
Had verkeerde bougies besteld en heb deze zonder problemen kunnen omruilen. De oude hoefden niet terug. Super geregeld. Heel tevreden klant
De wieldoppen waren snel geleverd en passen netjes op de wielen. Makkelijk te monteren en geven een moderne look & feel.
Goede info snel levering
In redelijke termijn mijn bestelling ontvangt,zonder poes/ pas.Dit in vergelijking tot andere leveranciers waar ik ook zaken mee doe. Levertijd zou wel war strakken kunnen,dit om de wachttijd te verkorten,waarbij ook de klant niet ongeduldig hoef te zijn. Mijn dank..
Gewoon super
Positief,snelle levering ,goede keuze mogelijkheden.
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire