Is goed verlopen

Snel en goed verpakt

Ronduit slecht!

Als ik een onderdeel bestel met pas garantie en dan nadat ik het kenteken van de auto heb ingevuld alsnog het foute niet passende onderdeel krijg is al slecht. Maar dan stuur je een mail met het nummer van het juiste onderdeel en dan doen ze er niks mee. Het onderdeel kost notabene minder dan 10 euro. Zeg sorry beste klant, en het juiste onderdeel is al onderweg. Nee, ik moet het ding wat al uit de verpakking is maar naar het postkantoor brengen om het terug sturen. Deze service is gewoon slecht!

Chios

1.5 wkn geleden iets besteld en nog steeda niets....

Gewoon ontvangen wat ik had besteld☺️

Duidelijk en goed

Prima Ruitenwissers ramen zijn weet streeploos schoon.

heel goed

goed service

Geweldig 9

Ben dik tevreden snel en je kon het goed volgen en op tijd in huis

Betaal baar maar week voor eindelijk binnen is

Product zou 31 -5 binnen komen week en 2 dagen later pas binnen

Beschadigde verpakking

Helaas was de doos beschadigd. Meteen gemeld maar helaas geen enkele reactie van Winparts. En dan wel vragen om een beoordeling?!

Besteld onderdeel was na 4 dagen niet bij dhl als "in ontvangst genomen". Navraag bij Winparts wisten ze niet de reden. Ze wilden wel nog een exemplaar versturen op hun kosten. Omdat ik het onderdeel de volgende dag nodig had en zij niet konden garanderen dat ik het optijd zou ontvangen hebben ze m'n aankoopbedrag geretourneerd en ben ik naar een lokalen onderdelen zaak gegaan. Netjes!

Goede kwaliteit, volgens afspraak geleverd

Goede prijs/kwaliteit, snel geleverd

De materialen (koplamp set voor mijn Opel Astra G) waren op precies de datum geleverd als het was aangegeven. Hoewel een van de verpakkingen (zwaar) beschadigd was geleverd door DHL, waren de artikelen niet beschadigd {gelukkig! Dus goed verpakt, beetje slecht verstuurd/getransporteerd. De set moet ik nog installeren.

top

gewoon goed zoals het hoord

Correct verpakt en bezorgd , aanrader dus.

Positieve ervaring , zal weer bij jullie kopen.

Lekker snel

Laat besteld, maar snel in huis

Product is snel geleverd zoals afgesproken. Top.

makkelijk bestellen snel geleverd

eenvoudig de juiste onderdelen vinden en bestellen. binnen de kortste keren thuis geleverd.

Lekker snel

Lekker snel en de goede onderdelen gekregrn

service is goed

nvt

Snel de juiste spullen die besteld waren geleverd

Al jaren klant, geen klachten.

Aanrader

Concurrerende prijzen, ruime keuze en uitstekende service.

Snelle levering!!

De dakdragers pasten perfect.

Snelle en goede service!

4 artikelen besteld allen snel geleverd!! Een artikel retour verzonden ook de afwikkeling wat betreft de terugbetaling ging erg snel! Top!

Goede service, snelle levering

Was eigenlijk te laat met retourneren, maar mocht het toch terugsturen.

Prima levering met kleine hik

Levering 1 dag later dan volgens website maar dit werd snel gemeld.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire