goedkoop

duidelijke website snel geleverd helemaal toppie

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding.ik ben heel tevreden!

Prima service volgende dag al in huis

Keurige levering voor een nette prijs

Nieuwe motorolie, filter, filtersleutel en carterplug besteld voor mijn youngtimer. Snel geleverd voor een goede prijs.

Besteld en zonder problemen ontvangen

Mijn bestelling is zoals aangeven de juiste dag op geleverd. Geen mankementen netjes in een doos en zonder bijzonderheden. Niet verrast wel gelukkig er mee

Goed en goedkoop

Heel goed bedrijf

Er was een paar stuks kapot netjes nieuwe opgestuurd zo als het hoort

Is zeer goed bevallen

Bestelling goed en optijd geleverd wat ik heb besteld klopte precies bestel zeker nog vaker hier

Snel besteld , snel geleverd en goed product

Uitstekend!!

Makkelijk bestellen omdat alles loopt via je kenteken!! Perfekt! Je voert het kenteken in en je kan per categorie je onderdelen bestellen

super service

De bestelling wordt ook daadwerkelijk verzonden zoals er in de emails staat.

bezorgt niet volgens afspraak

De bezorging zou de volgende dag plaats vinden dat had ik nodig, dan krijg ik hem 2 dagen later de afspraak was avonds, morgens die dag krijg ik het pakketje, kortom niet volgens de afspraak

Verkeerde levering

Helaas verkeerde onderdelen geleverd gehad waardoor er flink meer uitgegeven moest worden. Kan natuurlijk een keer gebeuren maar los het dan snel en adequaat op. Ik moest toch bewijs mailen want ze geloofden het blijkbaar niet op mijn woord. Inmiddels zijn we een paar dagen verder en heeft Winparts niets meer laten horen. Vanmiddag even gebeld en ze zouden het direct oppakken. Helaas, nog niets.

Bestelling kapot binnen gekregen

Ik had een achterdemper via Winparts besteld. Deze kwam snel binnen, daar ben ik erg tevreden over. Alleen de staat is echt afschuwelijk. De demper heeft meerdere grote deuken, krassen, noem maar op. Ik vind t teleurstellend dat er zo met je geld omgegaan word... Vandaar een kleine 3 sterren.

Levertijd niet gehaald

Op vrijdag voor 21:00 uur besteld en woensdag pas geleverd. Op dinsdag nog steeds geen update tot ik gebeld had waar het bleef. Toen was het ineens verstuurd en zou het de volgende dag bezorgd worden. Product was zoals verwacht uitstekend. Alleen voor 21:00 uur besteld volgende dag bezorgd kunnen ze niet waarmaken.

perfecte spullen en passen ook zeer goed en niet duur

Je besteld met kenteken en je krijgt het juiste materiaal voor een lage prijs .

Goed verpakt

Geweldig.

100% service en super vlotte bezorging.

Bad website and slow service.

I ordered a battery for my car based on the recommendation from Winparts website, but the battery was the wrong one. I sent the battery back and asked for my money back, but have still not received it.

Kan veel beter

Er is een hele hoop mis gegaan met mijn bestellingen! Ik had een trekhaak met kabelboom besteld. Toen deze geleverd werd was het net een 2dehands uitziende trekhaak die incompleet was, contact gezocht en alles werd netjes geregeld dat deze omgeruild zou worden en dat er een nieuwe opgestuurd zou worden. De oude werd opgehaald maar er kwam geen nieuwe. Ik wederom bellen waar die bleef. Die waren ze vergeten op te sturen. Eenmaal geleverd was deze ook incompleet. Er misten weer montage ringen. Deze heb ik uiteindelijk zelf geregeld omdat ik geen zin had om wéér te moeten bellen. Toen was de kabelboom die erbij besteld was ook incompleet, hier kon Winparts niks aan doen omdat de fout bij de fabrikant lag. Ik had deze kabelboom besteld omdat dit een specifieke kabelboom was voor mijn auto. Er stond in de omschrijving het een en ander wat ik verkeerd had begrepen maar dit is wel een punt wat Winparts kan aanpassen en duidelijker kan maken voor toekomstige kopers. Ik had in dat geval een andere kabelboom kunnen kopen die een stuk minder duur was! Het was al met al geen goede ervaring met Winparts. Vooral het feit dat ik als klant overal achteraan moest bellen. Dat ze van hun probleem mijn probleem maakte. Ik heb afspraken moeten maken voor de montage en deze steeds moeten verzetten omdat het bij Winparts steeds fout ging. Daar werd vrij nonchalant over gedaan vond ik. Uiteindelijk is alles gemonteerd en werkt het, niet zoals verwacht maar helaas is het niet anders. Ik heb een compensatie gehad en daarmee is de kous af.

Een klein probleem netjes opgelost.

Er was een fout in het aantal bougies maar netjes na gestuurd.

prima en op de afgesproken datum en tijd

niets aan bovenstaand toe te voegen

fijne website

fijne website. snelle service. Je wordt over je bestelling op de hoogte gehouden.

Handig!

Om kosten te besparen een zeer goed alternatief, met de kenteken check is alles geregeld. Het juiste onderdeel voor de juiste auto!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire