Soms is de bezorging langer dan verwacht en dat is wat minder voor de garage wat de klant wil graag zijn auto snel gemaakt worden. Waarom gaat winparts niet te werk met zijn eigen bezorgers aan het werk net als Amazon die heeft eigen bezorgers. Dat is wat jullie moeten. Met vriendelijke groet El Ghazi

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Prima veren, goede pasvorm. Uurtje werk, en bijde veren zaten erin. Auto staat er gelijk weer netjes bij.

Great company

Fast deliveries and great prices. Excellent products

Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.

Zeer goed bedrijf. Ik maak hier veel verschillende hoefijzers. De goederen zijn van hoge kwaliteit en de prijzen zijn acceptabel. Levering is altijd op tijd. Als iets niet past, kunt u zonder problemen terugkeren. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan.

Snelle levering, prima prijs

Betrouwbare leverancier

Prima webshop

Brembo Remblokken besteld. Netjes op tijd bij afhaallocatie bezorgd. En ze passen uiteraard. Beestje remt weer als 'n malle :-) Toch zou ik mensen adviseren om met het fenomeen ' pasgarantie' altijd dubbel te checken/meten. Meestal klopt het. Ook fijne website, makkelijk te vinden. Liefst koop ik bij de lokale auto-onderdelen-boer, maar als 't dan toch 'n keer online moet, dan wordt 't Winparts uut Grunn. Bedankt!

Uitstekende voorraad

Ze hebben ook alles wat je nodig hebt

Goede services

Ik ben altijd al tevreden geweest..woonde paar maand geleden nog nieuwerkerken limburg en nu vlamertinge ieper..mvg rudi claes

Goed maar vreemd dat kosten geretourneerde items niet terug gestort worden . Klantenservice onbereikbaar is een chatbot

Doe hier graag mijn bestelling voor de auto's

Betrouwbaar en snel

Zeer lange levertijd

Post nl kon niet in box leveren en wijzigde het afleverpunt. Helaas was dit punt pas maandag na 13:00 open.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Snel het goede onderdeel geleverd.

Goede en snelle service Uitvoerige uitleg en mogelijkheden

Heel goed ervarin en snel

Zeer goede service.

Het product is prima ontvangen.

Snelle levering volgende dag levering. Perfect!

Veel merk keuze

Makkelijk en veel keuze

Men krijgt wat je wordt beloofd

Veel voordeliger en supersnelle levering. Top !

Pasgarantie stelt teleur + herhaaldelijk problemen met levering

Ik heb recent remschijven besteld bij Winparts.nl en vertrouwde op hun pasgarantie. Helaas bleken de remschijven niet te passen op mijn auto, ondanks dat ik mijn kenteken had ingevoerd. Hierdoor heb ik meer dan €200 aan montagekosten verspild. Winparts erkende de fout en bood aan de remschijven om te ruilen, maar weigert de extra kosten te vergoeden, wat ik erg teleurstellend vind. Daarnaast heb ik in het verleden meerdere keren problemen gehad met levertijden die niet werden nagekomen. Beloofde levertijden worden niet gehaald, zonder duidelijke communicatie hierover. Dit is telkens erg vervelend geweest, zeker als je onderdelen snel nodig hebt. Een klein gebaar als tegemoetkoming voor de gemaakte kosten had ik op z’n minst gewaardeerd, maar ook daar lijkt Winparts niet voor open te staan. Als je zelf monteert is dit misschien een prima webshop, maar als je afhankelijk bent van een garage, zou ik twee keer nadenken voordat ik hier bestel.

Snel besteld en snel geleverd

Makkelijk te vinden op site en snelle levering

Atijd heel snelle levering

Altijd veel op voorraad en ook snel geleverd.

Bestel altijd mijn auto matten bij hun passen perfect en zien er goed uit en snel geleverd toppie.

Zeer goede ervaringen

Snel geleverd en als retourzending ook snel reactie

Super produkt, super contact en super delivery

Snelle levering van het gevraagde product.

2 dagen na het bestellen al binnen.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire