Op tijd en juiste produkt

Heb mijn bestelling deze keer zelf op gehaald. Wel leuk om te zien waar het vandaan komt. Ben vriendelijk geholpen.

Prima product, late bezorging

Prima product gekregen, precies zoals afgebeeld op de website. Echter zou het de volgende dag geleverd worden, maar dit duurde 2 dagen langer. Wel netjes een mail gekregen dat het langer ging duren.

Blij

Heel snelle service

"Op voorraad, wordt morgen afgeleverd"..... nou mooi niet, het duurde 6 dagen !

Ik heb mijn bestelling geplaatst bij Winparts omdat de goederen op voorraad lagen en de volgende dag nog geleverd kon/zou worden. Bij de bevestiging van mijn order werd dat ook schriftelijk bevestigd. 11 uur later krijg ik al een email dat dat toch niet zal lukken en word ik afgepoeierd met een 5% korting op de volgende bestelling. Vervolgens zat Hemelvaart ertussen en dan verwacht je dat de bestelling toch wel op de vrijdag na Hemelvaartsdag afgeleverd zal worden. Niets is minder waar. Pas op maandag 30 Mei (6 dagen na mijn bestelling) wordt de accu afgeleverd. Die volgende bestelling zal nog wel even op zich laten wachten....

Goede online bedrijf.

Was weer goed geregeld en onderdelen snel binnen.

prima!

snelle verzendign, goede prijs/ product

Zeer overzichtelijk over je eigen auto onderdelen daar ben ik blij om

Snel en goed

Het product voldoet aan mijn wensen en voor een redelijk bedrag

Supersnelle levering en prima prijzen maar wel levering in veel te grote doos!

Ruitenwissers besteld. Volgende dag geleverd en dat voor een prikkie van een prijs voor prima materiaal. Wel zaten de ruitenwissers in een belachelijk grote doos waardoor ervoor aangebeld moet worden. Terwijl deze makkelijk door brievenbus passen. Dus voor Winparts zelf wel een idee om deze anders te versturen! dan kan het ook nog eens voordeliger en hooft het niet met pakketpost wellicht?

Jullie zijn een goed bedrijf met zeer goedkope onderdelen.

Ik vind Winparts een top bedrijf zijn met zeer goedkope onderdelen maar een minpunt is dat eerder vanaf 50 euro gratis verzending was en nu heb ik voor 290 euro onderdelen gekocht en moest wel verzendkosten betalen.

Gewoon goed

Goede service vrij snelle levering, zelf wel goed kijken of het juiste product is voor uw auto en bij twijfel kan je een mail sturen word je goed geholpen.

Perfect levering

Super Tevreden een snel leveren

super tevreden

goede website, overzichtelijk en goede aanbiedingen snelle levering

Prima service, prijs en snelle levering

Prima service, prijs en snelle levering

Helemaal goed

Mijn ervaring is goed

Perfect !!!

Keurig te woord gestaan en goed advies gekregen.

Snelle levering, product van goede kwaliteit voor scherpe prijs.

Kunststof wieldoppen

Produkten naar wens, verzending zoals belooft

Helaas ging het met de kortingscode niet zo soepel (en reactie op vragen hierover kon ik ook niets mee). Heb ik zelf maar met een omweg opgelost. Verder alles prima.

Vervangstuk en levering in orde.

Helaas zat er geen gebruiksaanwijzing bij, maar dat is, denk ik, niet jullie schuld. Ben ongeveer een uur bezig geweest om het er in te zetten. Wel trots dat het me als doe-het-zelver gelukt is. Mvg Henk

Geweldige service en vriendelijke mensen!

Onderdeel afgehaald en direct geholpen.

Behulpzaam en snelle reacties

Jammer dat 1 van m'n bestellingen verkeerd geleverd was maar aan de andere kant wel weer goed gehandeld kwa retour nemen en snelle afhandeling.

Snel en goed geleverd

Ruitenwissers besteld en snel geleverd, top.

Supersnel

Good product

Snel, goed en een mooie prijs!

Altijd de juiste spullen supersnel geleverd.

Slechte levertijden

Onderdelen op voorraad, ja prima Vandaag besteld morgen in huis,maar helaas 5 werkdagen later pas, wel vervelend als je het voertuig nodig hebt. Mijn idee: ik betaal liever iets meer maar dat het de volgende dag wel aanwezig is. Of zorg voor een bezorg dienst die het wel kan leveren.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire