Sneller als verwacht en keurig verpakt

Prima deal

Schermen snel en correct geleverd, zo geinstalleerd en klaar.

Ik raad de vriendelijke service snel en goedkoop aan.

Goed!

Goede communicatie, correcte levering!

Onderdeel paste precies en snelle levering

Goede site, lekker makelijk. En als er een keer iets niet duidelijk is.(had zelf niet goed gelezen) kun je ze bellen en ze lossen het meteen op. Echt helemaal top.

Slechte beschrijving

Foto was kleur zwart Krijg je ongespote bruine kleur

Snel de juiste spullen geleverd

Snel de juiste spullen geleverd

top

Goed en snelle levering

MakkelijkJuiste product gevonden en ontvangen

Eenvoudig auto fietsdrager gevonden en snel toegestuurd en ontvangen.

prima geen problemen

Grandioos

Het is bijna alsof je een gewone zaak binnenstapt. Je kijkt even rond, pakt wat je nodig hebt (de ruitenwissers in dit geval), de assistent checkt of het bij en op je auto past, je rekent af en hebt de spullen in je bezit. Dit laatste wordt dan via een pakketdienst gedaan en keurig verpakt! Nee echt, ik ben een zeer tevreden klant. (Ik mis alleen de klantenpas)

Snel en accuraat

Goeie ervaring en snelle levering

zeer te vrede,

goede en snelle afhandeling

Voldoet aan alle verwachtingen.

Toppie

Was binnen één week één wieldop kwijt en kreeg gelijk een nieuwe set toegestuurd. Kosteloos.

Niks te klagen kom zeker terug

Snel geleverd (binnen een dag)

Het juiste onderdeel makkelijk vagebonden op de site en snel geleverd. Top!

Alles op vooraad

En snel geleverd.

Snel besteld en geleverd.

Remblokken voor mijn ford besteld , snel geleverd en past precies, kortom prima webwinkel

Slechte levertijden

Accu besteld, bij niet aanwezig transporteur moeten bellen voor nieuwe afspraak. Hier duidelijk gemaakt dat ik de volgende dag eventueel er ook niet was en dan het bij de buren kon leveren, dit zou hij noteren met 2 huisnummers van buren die er aanwezig zouden zijn. Ik heb voor de zekerheid een a4 papier aan de voordeur gehangen met de boodschap “als ik er niet ben pakket bij de buren afleveren” je raad het al…weer niet afgeleverd. Boos opgebeld naar transporteur die me niet verder kon helpen en ik 2 dagen moest wachten voor eerst volgende moment. Had besteld bij Winparts omdat ik het dan snel zou hebben. Volgende keer ga ik ergens anders kijken.

Snel en gemakkelijk bestellen

Voldoen aan de verwachten

Deze wissers zijn voor mijn zoon, ik heb eerder precies dezelfde besteld en ze bevallen werkelijk pr

Uitermate positief en een echte aanrader voor een superscherpe prijs!

De service is uitstekend.

Ruitenwissers besteld met uitstekende service, werd elke keer netjes te woord gestaan en geholpen. De volgende keer weer winparts voor mij.

De speakers zijn super

De speakers zijn zoals ze beschreven zijn, super speakers voor een superprijs! Voor het plaatsen op de originele ringen moet je een beetje handig zijn.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire