Makkelijke site en snelle levering

De website is overzichtelijk en de benodigde waren snel gevonden, besteld en gekocht. De gekochte waren waren er in een mum van tijd en zaten in een uitstekende verpakking

Snel en netjes bezorgd. Echt een aanrader om daar je onderdelen te bestellen.

Vlot geleverd, goed advies

Vlot geleverd, goed advies

Tevreden Zeer zeker. Als je het niet weet .helpen ze via de chat uitstekend , en online bestellen . Gaat ook goed en ook ja nogmaals de onderdelen passen altijd en mooi optijd binnen . Dus wat ik al menige keer typ IK ben Tevreden .

Goede service en een snelle levering

Goede service en veel keus in produkten.

Duidelijke site, rappe levertijd

Makkelijk onderdeel te zoeken, prima geprijsd, snel geleverd

Goede service. Chatten ging snel en product snel verstuurd.

Prima producten voor dito prijzen. Regelmatig bestellingen gedaan en altijd okay. Wordt snel geleverd.

Binnen 1 dag geleverd, nette prijzen.

Geen juiste selectie met kenteken, maar goede service

Na mijn kenteken ingevoerd te hebben, werd mij een aantal producten aangewezen die geschikt waren voor mijn auto. Echter bij levering, blijkt dit totaal tegenovergesteld te zijn en pastte het product absoluut niet op mijn auto. Retour aanmelden en aangeven dat er geruild moet worden, gaat vrij gemakkelijk maar zou in principe niet nodig moeten zijn als de juiste selectie voor de auto getoond wordt. Levering is niet onwijs snel, maar verder een prima service.

Goede snelle service

Goede service, alleen jammer dat ze niet bij mij in de buurt zitten, want er komen ook bezorg kosten bij.maar ben dik tevreden

Mooi volgens afspraak geleverd.

Bestelling wordt precies volgens voorwaarden geleverd. Keurig verpakt.

slecht

2021 retour zending .nooit opgehaald laatste order .personeel kletst maar wat .weet niks

Prima bedrijf

Producten voldoen aan verwachting tegen een scherpe prijs. Netjes en stevig verpakt. Jammer dat het in twee delen kwam op verschillende dagen. Daar was ik niet op voorbereid.

Goed product en zeer snelle levering

Perfect ,onderdelen passen als belooft. Vandaag besteld morgen in huis

Duidelijke site en snel geleverd

Eén puntje echter. Ik had twee dingen besteld waarvan één blijkbaar niet voorradig was. Dan wordt er een product toch geleverd. Is het niets om dan een mailtje naar de klant te sturen met de vraag of het toch samen kan verstuurd worden? In mijn geval was dat geen probleem... scheelt toch weer de nodige leveringen toch?

Snel geleverd, goed passend.

Op vrijdag besteld en zaterdag in huis. Perfecte pasvorm.

zeer goed

de service was heel goed na telefonisch overleg,hulde,ik zie dat de terug betaling ook al geregeld

Schepr prijs, snel levering fantastiche service

Ik heb een K&N filter pas precies voor mijn auto. Snel levering super prijs.

Levering morgen is morgen + 5 dagen

Bovendien krijg je geen reactie van de klantendienst. Men weze gewaarschuwd!

Snelle en goede service

Onderdelen makkelijk te vinden en snel geleverd!

Tevreden !

Prima prijs kwaliteitverhouding en goed geholpen

Per abuis de verkeerde maat speakers besteld, binnen de kortste keren de juiste ontvangen en de verkeerde mogen retourneren en geld terug op de rekening. Prima! Bovendien prima speakers voor een prima prijs, zeer tevreden!

goede service snel levering top

snelle service de levering is top uitstekend zeer goed

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire