Onderdeel snel geleverd

Was even uitzoeken op de site welke riemschijven en blokken ik nodig had. Snel geleverd en alles past.

Prima bedrijf mooi op tijd prima spullen alleen als je een uitlaat besteld moeten ze de beugel voor bij de midden pijp en de afsluiting tussen de midden demper en windstil einddemper ook er bij leveren voor die prijs want die moest ik nog er later bij bestellen dus... Verder prima surfers hoor prima geholpen .

Vlotte, complete en tijdige rekening

Vlotte, complete en tijdige rekening. Een dag later dan beloofd, vandaar geen perfecte geen waardering, maar nog steeds zeer goed.

Handig met kenteken geschikte onderdelen te vinden.

Gemakkelijk vergelijken, bestellen zoals je mag verwachten en snel geleverd. Top!

Goede ervaring

Goede prijs, website en snelle verzending

Snel en juiste onderdelen tegen redelijke prijs

Snel bezorgd en past zoals beloofd

Snelle levering en kwalitatief goed

Ik had nog niet eerder van de website en webshop gehoord. Heb daar een dakkoffer besteld en later nog een set tassen voor in de dakkoffer. Beide supersnel de volgende dag geleverd. Doos van de dakkoffer was stuk bij levering, de chauffeur heeft alles netjes op foto vastgelegd mocht er onverhoopt schade aan de koffer zijn. Al met al een goede ervaring.

Snel en goed

Snelle en uitstekende service. Top!

goede klantenservice

Nadat Winparts mij de verkeerde ruitenwissers had gestuurd,is na een telefoontje met Moniek van de klantenservice alles snel opgelost. Inmiddels de juiste ruitenwissers ontvangen en gemonteerd

Goede prijs snelle levering

Mijn ervaring is prima

Ruim assortiment, vriendelijke klantenservice

Ik had ruitenwissers besteld. Na snelle levering, bleek de bevestiging niet te kloppen. Heb gebeld met super vriendelijke dame van de klantenservice. Nieuwe wissers besteld en na foto mailen van bewijs retourzending werden deze al verzonden. En gratis omruiling. Zeer goede service!

Ik heb accu snelklemmen besteld voor mijn minn kota elektromotor. Een nette prijs. Ergens anders kosten ze het dubbele zonder verzenden. Waren ook netjes op tijd binnen.

Bestelling komt optijd en zoals belooft. Product is zoals beschreven

Goed produkt

2 bumper grill stukken. Goede pasvorm en zeer goede prijs

Wederom perfect !

Makkelijk via kenteken bestellen. Pasklaar, snelle levering en zeer voordelig.. Al meerdere malen besteld bij Winparts en altijf perfect !

Niet nakomen van levertijden

Door het niet nakomen van levertijden en vervolgens geen nieuwe levertijd doorgeven. Om duidelijkheid te krijgen zelf moeten bellen.

Goede ervaring

Manier van bestellen is een dikke prima echter staat er op de website vandaag besteld voor .... Morgen in huis dat kan beter weggehaald worden want iets dat op voorraad is en pas 4 werkdagen later geleverd wordt is niet echt de volgende dag en bij ophalen is dat ook 2 werkdagen. Voor de rest wel topservice

Ruime assortiment Snelle bezorging * jammer over bezorging, mijn pakje afgeleverd bij de buren " 7e huis" verder :(

Alles prima in orde.

Makkelijk de juiste producten vinden op de website, gemakkelijk betalen, snel verzonden, en prima verpakt. Ik zou eigenlijk niet weten wat ze konden verbeteren. Hooguit geen plastic vulmateriaal gebruiken maar een milieubewuster alternatief...

Makkelijk besteld. Snelle levering

Goede onderdelen, snel geleverd

Altijd de juiste onderdelen gekregen. Goed verpakt en gekeverd.

goede monteur hoes

nee hoor het is goed zo

Slecht

Ik heb maguire bestel nog steeds heb ik niks binnen

Precies wat ik nodig had.

Onderdeel is uitsluitend online verkrijgbaar en tot mijn verrassing uiterst compleet. Kwestie van monteren en klaar is kees.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire