Heel tevreden met customer service en bezorging.

Top bedrijf en medewerkers.

Helaas kreeg ik in eerste instantie een defect product. Met de chat alles besproken en teruggezonden en binnen 1 week was de juiste dakdrager geinstalleerd.

Goede producten

Goed product geleverd zoals verwacht en snelle levering

item zoals verwacht, snelle levering AA+

Afhandeling van retour artikel is perfect afgehandeld, zeer vriendelijk geholpen. Complimenten hiervoor

Prima geregeld

Eerst niet het juiste maat daarna zonder problemen het juiste geleverd

Zeer professioneel

1 ste maal heel tevreden

Snel en voordelig

Super snelle accurate levering tegen zeer concurrerende prijzen.

Artikel zoals beschreven

Goed assortiment voor specifieke auto. Snelle levering.

Compleet en correct

Tijdig geleverd, correct en goed verpakt, alle materialen pasten en waren correct. Prima geregeld Wat mij betreft volgende keer weer

Ik ben gelukkig

Het bedrijf voor mijn auto onderdelen !!

Al jaren is Winparts nog steeds mijn favoriete bedrijf waar ik mijn auto onderdelen bestel. Tot op heden altijd positieve ervaringen gekend. Sterk punt van winparts is de uitgebreide en uitstekende service die ze te bieden hebben en wat ik belangrijk vind. Daardoor is winparts voor mij in de loop der jaren het vertrouwde adres geworden voor het kopen van mijn auto onderdelen.

Prijs kwalitijd zeer goed

Eerst maar volledige order leveren

Jammer dat niet vermeld was dat product op voorraad was nou moet ik weerk wachten

Prima zaak, prima prijs.

Al een paar keer wat gekocht maar zeer snel in huis, super en ga zo door winparts.

Altijd goed en is het niet goed,dan maken ze het goed

Goed bedrijf! Goede service! Aardig personeel!

Vlotte levering

Goede site, makkelijk op kenteken te zoeken.

zoals gewoonlijk weer perfect

Vooral de dame van de klantenservice is fantastisch !! deze belde ik omdat ik iets was vergeten was . dit terwijl mijn eerdere bestelling al was afgerond en betaald . toch zag men kans dit item bij te voegen waardoor allesin 1 pakket kon en ik dus geen extra verzendkosten hiervoor had , dit zijn mensen die denken in oplossingen, Hulde!

Zeer goed.

Goede ervaring. En zeer snelle levering.

Niks mis mee

Alles gekregen wat ik had besteld, voor een mooie prijs.

Snelle levering goed ingepakt Zeker een aanrader.

Uitstekende service!

Uitstekende service mede dankzij vlotte afhandeling en snelle verzending van het juiste product voor een nette prijs!

Had al eerder wat bij jullie besteld en bevalt mij prima. Ga zo door

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire