Al een paar jaar prima ervaring

Goede ervaring en prima service

Snel en volgens afspraak

Netjes wat je er van verwacht. Een goede prijs en snel geleverd

Oke

De verzending was snel. Alleen heb ik de verkeerde onderdeel gekregen omdat het niet duidelijk op de site.

goed en snel

besteling geod aan gekomen en deze was ook best wel snel verzonden

Alles in orde.

Alles in orde.

Waardeloos

Je krijgt bij een AJUSA montage kit een al eerder letterlijk opengescheurd akket, die ze notabene afgeplakt hebben met een AJUSA sticker en doorzichtig plakband. En nog incompleet ook. Ik heb elders met spoed een montage kit moeten kopen, het verschil van 30 euro wilden ze op geen enkele manier tegemoetkomen. Maar wel so called SHAME product versturen. Ik blij dat ik het niet geopend had en van buiten al zag dat er iets niet in zat. ****

Echt supersnel geleverd !

's Maandags wou de auto niet starten, dinsdags had Transmission, ons de nieuwe accu al afgeleverd, echt geweldig !!

Bij mijn laatste bestelling was er iets misgegaan. Na telefonisch contact was het snel opgelost. Hier kunnen nog veel webwinkels van leren. Tot de volgende bestelling.

geweldig

prima ervaren

Onderdeel past niet, retourneren niet gratis

Het bestelde product was niet goed. Retourneren is niet gratis. retourneren product net zo duur als terugsturen. Daarom maar niet teruggestuurd

Goed en snel!

Goed en snel! Zeer fijn dat je de pas check kan doen!

Makkelijk besteld en snel geleverd

De onderdelen waren eenvoudig te bestellen en snel geleverd voor de juiste prijs

Helemaal top

Goed product en snelle levering

Makkelijke webwinkel, goede prijs, snelle levering.

Door het invullen van het kenteken, vind je makkelijk de onderdelen die voor jouw auto geschikt zijn.

Jammer dat alleen de doos door de regen nat was .daardoor viel hij uitelkaar. Dus niet bevaarbaar.volgedekaar mischien ceelen of plastic omheen doen .bij stormachtige weer

Zeer fijn als je iets besteld, dat het de andere dag er al is ! TOP gewoon.

Top top top !!!

Prima! Snel en betrouwbaar

Prima! Snel en betrouwbaar. Product ziet er goed uit, moet nog geïnstalleerd worden

Op basis van kenteken snel de juiste ruitenwissers gevonden. Snelle levering volgens afspraak.

Snelle levering; nette prijs

Snelle levering en een nette prijs zijn ingediënten voor een succesvolle webwinkel

Eenvoudig bestelproces en snel verzonden

Voor de eerste keer wat olie besteld. Verliep eenvoudig en het werd snel geleverd.

Onderdeel makkelijk te vinden en snel en ontvangen

Goedkoop en snel geleverd

Meerdere malen wat besteld en altijd keurig op tijd geleverd.

Goede producten snelle levering

Goede producten snelle levering

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire