Makkelijk, netjes en goed

Via kenteken dus altijd de juiste onderdelen ook voor een leek op het gebied van auto onderdelen. Netjes en snel.

Super shop

Al meerdere spoelen gekocht altijd op tijd binnen

best service

best service

zeer slecht.

pakket raakt zoek bij postnl. klant wordt niet eerder vergoed dan na onderzoek van postnl (onderzoek kan lang duren) tot die tijd draagt de koper alle risico's hiermee handelt winparts in strijd met de code van de waarborg thuiswinkelen maar helaas is men van menig dat dit het probleem van de klant is.

service

De diverse bestelde artikelen snel geleverd.

Mooi

Levertijd.

Helaas beloofde lever datum/tijd niet gehaald .

Slecht

Ondanks de pasgerantie past helemaal niet tot tweemaal toe kost alleen maar geld

Dit is de tweede maal dat u er om vraagt en is dus ook prima service en goede internet site bedankt!

Goed en snel

Zeer goed.

OK goede service

OK

Snel en accuraat

Echt nodig is het vaak niet, dat je bestelling er zo razendsnel is. Maar voor mij was het deze keer wel belangrijk. Dus was het fijn dat ik 'm de volgende dag inderdaad in huis had. En minstens zo belangrijk: alles paste. Dat is bij veel andere leveranciers nogal eens anders, is mijn ervaring. Zelfs als je voor de zekerheid nog nabelt.

Dik voldoende!

Dik voldoende! Maar helaas wel 2 keer achter elkaar gehad dat de levertijd niet gehaald kon worden. Mijn advies haal de deadline van 21:00 naar voren en zet het op 19:00 zodat je meer speling krijgt met de orders pakken.

Redder in grote nood

Mijn Ford Transit stond een weekje stil, met een volkomen dode accu als resultaat. Maar toen de beide klemmen van de GB70 waren aangesloten, sprongen alle lampjes aan. Een enkele draai aan de sleutel en de motor liep alsof hij nooit anders had gedaan. Topproduct! De booster laad ik op met behulp van de bijgeleverde kabel en een 5V telefoonlader. Van 0 tot 100% neemt ongeveer 6 uur in beslag, maar daarmee kun je de motor dan ook vele keren starten.

Snel en goed geprijsd

Men krijgt wat ze beloven

het was goed verzorgd

Goede producten met goede prijs

Betrouwbaar bedrijf met normale prijzen

zeer goede ervaring

producten waren goed omschreven en alles pasde perfect op de auto, erg tevreden met hoe het verliep.

waardeloos service....

waardeloos service....

correcte service, snel geregeld

helaas werd een foutief onderdeel geleverd, echter de snelle en correcte actie van de klantenservice, maakte alles goed de site werd gecorrigeerd betreffende dit artikel en het goede artikel was er een dag later, ook bij een fout kan zodoende de klantenservice dit rechtzetten en zo tonen dat de service goed is.... compliment !!

Snel en goed assortiment

Groot assortiment voor een goede prijs en snel geleverd.

Snel en goed geleverd

De eerste aankoop. Ik ben goed tevreden

Voor de Toyota Prius nieuwe Bosch remschijven besteld. Keurig op tijd afgeleverd, voor een goede prijs. De verpakking had wat mij betreft wat meer aandacht mogen hebben, maar remschijven zijn gelukkig niet zo kwetsbaar. Onze dochter rijdt weer met een nog veiliger gevoel rond.

meestal in 1x goed

goed en goede prijzen

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire