Komen leverafspraken perfect na en top kwaliteit producten

Ik had een onderhoudafspraak staan op een vrijdag. Diende de onderdelen derhalve uiterlijk donderdag geleverd te krijgen. Indicatietijd was donderdagavond, maar kreeg het al in de middag per koerier geleverd. Tussentijds werd ik goed op de hoogte gehouden. Alle Bosch onderdelen waren in nieuwstaat en netjes verpakt.

Gewoon top

Super snel en zeer goedkope auto onderdelen en dubbel gecheckt met kenteken orginelen onderdelen

Snel adequaat en betrouwbaar

Top leverancier

Levering en produkt volstrekt conform aankondiging

Produkt conform websitegegevens. Levering in 2 dagen zoals vooraf geschetst. Chapeau!!

Ik heb hele goede ervaring met dit bedrijf tot nu toe alles wat ik besteld heb is in goede orde ontvangen en past dus zeker een aanrader

Is altijd goed bij Winparts... Altijd alles optijd... En de juiste producten... Super zoals altijd.

Gewoon top nooit klachten... En goeie prijzen.

Volgens plan geleverd.

Mijn bestelling (een fietsendrager op de trekhaak, geleverd volgens plan. Ben zeer tevreden met het product. Fietsendrager Diamant SG2.

snelle levering en goed verpakt

blij mee, helemaal weer super

Ze houden zich aan de afspraak, product prima zoals afgesproken afgeleverd.

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteits verhouding. Correcte onderdelen aan de hand van kenteken, ook voor onze oldtimer. Snelle levering. Goede service

Gedegen en klantvriendelijk

Mijn aankoop werd door Winparts.nl kritisch bekeken of het de juiste keuze was van datgene wat ik zocht. Middels telefonische terugkoppeling is alles goed doorgesproken en kon de juiste keuze gemaakt worden

Prima product slechte levering

Ik bestel regelmatig iets maar de zwakke schakel is DHL. Zelden bezorgen ze op tijd en ook deze keer weer een dag te laat omdat de zending was zoekgeraakt. Gevolg het pakket heeft een week in een box gezeten en omdat de chauffeur de box niet goed dicht had gedaan en dat alles zeiknat was.

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

De bestelde automat voor mijn C3 bleek van een eerdere serie te zijn en dus te klein. Er kon geen andere mat geleverd worden, alleen een hele set. Advies: ruil kosteloos om voor een andere product. Zo gedaan en de mat kon ik houden.

Grandioos

Goede service en snel geleverd.

Snel geleverd zoals altijd eigenlijk

Top service!

Goede service (levering) Prima kwaliteit spullen.

GOED PRIMA EN SNEL BEZORGD

PRIMA PRIJS EN SNEL BEZORGD

Geweldig geholpen door de medewerkers

Problemen met de bevestigingsclips werden adequaat opgepakt. Super vriendelijk en heel erg behulpzaam. Later bleek zelfs dat de bijgeleverde bevestigingsclips toch echt de juiste waren. Voorbeeld hoe om te gaan met onwetendheid van de klanten!!

Snelle levering van het juiste onderdeel

Snel en duidelijke website!

Goede duidelijke website, groot assortiment, goede prijzen en snel verstuurd.

Zoals altijd gewoon perfect

Zoals altijd een zeer goede ervaring! Prima spullen en snelle levering.

voortreffelijk

Zij zeggen wat ze gaan doen en hebben ook gedaan wat ze gezegd hebben .

Geweldig klasse site

Er kwam een product niet goed aan stuur de gelijk nieuw product ben erg blij ermee goed opgelost pro

Snelle en goede levering, top

Corecte afhandeling, mooie en goede website,

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire