Goede service en kwaliteit.

Heb hier al vaker onderdelen besteld voor verschillende auto's. Als je op het kenteken van je auto zoekt, kun je duidelijk zien of de onderdelen passend zijn voor jou auto. Bestelling altijd netjes op tijd en goed verpakt ontvangen. Onderdelen ook altijd zonder problemen kunnen monteren, past allemaal goed.

Snel en efficient

Vandaag bestelling gedaan van 3 bandenstiften in België en de volgende dag al in huis. Per ongeluk 1 te weinig geleverd. Direkt gechat met de klantendienst. Zonder problemen excuses aangeboden en direct de dag nadien de ontbrekende stift geleverd. Snelheid en efficientie, goed produkt, goede prijs/kwaliteit. Hier bestel ik zeker nog wel eens terug

Je krijgt wat je besteld hebt voor een nette prijs Zeer tevreden!

Snelle levering en betaalbaar

Snelle levering en betaalbaar

Goed geholpen !

Kan voor mij niet beter.

Snel geholpen

Snel geholpen

Snel mooie prijs makkelijke site

Niet geleverd

Bestelling us niet geleverd. Week geleden aangegeven. Nog steeds geen bericht of hoe verder.

Overzichtelijke en duidelijke site, heb hier al vaker besteld zonder problemen, top!

mijn ervaring is auto monteur

mijn ervaring is automonteur

niet goed

bestelling juist gegeven, maar er werd niet gecontroleerd of het de juiste artikelen waren. Weer onnodig extra werk.

Snel geleverd en product was wat ik nodig had.

Kofferbakmat/bak gekocht met ‘pas garantie’. Mat past precies en ben dus blij met de aankoop.

Goed en goedkoper dan andere leveranciers.

Mooie fietsen drager. Prettig personeel en lekker dicht in de buurt. Vaker bij hun dingen gekocht. Een aanrader dus! Bedankt , Gerard

Kwaliteit

Snelle levering, prima prijs en goede kwaliteit!

Goed, naar let goed op hoeveelheden.

Olie en filters in 3 dagen geleverd, zoals verwacht. Mooie aanbieding voor kroon motorolie. Echter in plaats van 1 ringetje voor €0,20, zoals geadverteeerd, blijken het er 20 voor €5 te zijn. Had ik vast wel terug kunnen sturen, maar me de moeite bespaard.

Gewoon top.

Goede website, altijd snel geleverd, bestelde artikelen altijd goed. Zeer tevreden klant.

pas garantie

snelle levering, pas garantie, goede prijs

Perfect product

We hebben automatten besteld deze werden supersnel geleverd en passen perfect. Kortom een aanrader

Slecht

Belofte van bezorging eerst volgende dag laat 4 dagen op zich wachten, zonder berichtgeving van vertraging od. Betr: rem set/remblokken

Winparts wordt rommeliger, helaas de goedkoopste

Graag wil ik weten hoe of wat met een bestelling. Site en voorraad moeten toch wel correct kunnen zijn. Ik plaats een bestelling, en deze zou met een dag of drie op vrijdag worden geleverd. Prima, kan ik het weekend aan de slag. Twee dagen later een mail met mededeling dat een deel pas een week later geleverd kan worden. Dat stond niet op de site, en was bij ontvangen van de mail, nog niet gewijzigd, stond nog steeds op 1 tot 3 dagen. Annuleren dan maar. Andere spullen nodig, eerst maar chatten of het daadwerkelijk aanwezig is. Beetje ja nee, maar het moest lukken op vrijdag. Site geeft aan ‘op voorraad’ dus….. Mail gehad spullen verzonden…mooi, kan ik aan de slag. Vrijdagochtend, app post.nl….morgen geleverd, zaterdag dus. Wel verzonden maar niet ontvangen of verwerkt door post.nl Dit ging in het verleden vele malen beter. De pot verf die ik in de middag bestelde bij een verfwinkel, was al eerder op status vrijdag geleverd. Het is dat winparts verreweg de goedkoopste is, anders had ik echt ergens anders gaan shoppen. Lijkt steeds erger te worden. Houdt de site bij! Ik beveel Winparts nog aan, maar dat is echt op basis van de prijs.

duidelijke website correcte afhandeling!

duidelijke website correcte afhandeling!

Altijd goed

op tijd de juiste bestelling

zoals eerdere kregen was mijn bestelling op tijd zoals afgesproken en zoals besteld de juiste artikelen.

Snel geleverd goede prijs kwaliteit

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire